Въпрос за точки за образование федерална процедура
Въпрос за точки за образование федерална процедура
Здравейте не знам дали има такъв въпрос задаван но пак ще попитам- относно точките за образование за федералната процедура -значи аз имам завършено сместриално висше образование но нямам дипломата тъй като просто заради ред причини не се явих на изпита вече 2 години , но през това време завърших друг университет не в Българиа и имам post graduate diploma от него , просото ми е объркано колко точнки ще взема и как точно се води това мога ли да напиша че имам bachelor degree и покажа че съм завършила семестриално нчкаква справка например, а в българия само дипломата е pending тъй като в момента не мога да се явя на изпит за българската диплома? много ще ми помогнете ако дадете някаква идея !благодаря
Re: Въпрос за точки за образование федерална процедура
Без диплома,няма точки
дипломата заверена и преведена и академичната справка издадена от университета доказват образованието.Това е истината
дипломата заверена и преведена и академичната справка издадена от университета доказват образованието.Това е истината
Идеята, която мога да дам е да се явиш на държавния изпит и да си вземеш диплома.
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич "
powered by Optics
powered by Optics
Не искам да отварям нова тема, затова задавам въпроса си тук. В дипломата ми са посочени изучаваните часове на предметите и съответните кредити за дисциплините, освен това имам Europass приложение на английски с посочени хорариум и кредити. В такъв случай ще ми трябва ли академична справка и ако "ДА" какъв е смисълът й, след като в дипломата е посочено всичко? Благодаря предварително за отговорите!Дипломата заверена и преведена и академичната справка издадена от университета доказват образованието.
-
И според мен без диплома няма да стане......само академична справка няма да стигне..skwestarz написа:Не искам да отварям нова тема, затова задавам въпроса си тук. В дипломата ми са посочени изучаваните часове на предметите и съответните кредити за дисциплините, освен това имам Europass приложение на английски с посочени хорариум и кредити. В такъв случай ще ми трябва ли академична справка и ако "ДА" какъв е смисълът й, след като в дипломата е посочено всичко? Благодаря предварително за отговорите!Дипломата заверена и преведена и академичната справка издадена от университета доказват образованието.
В дипломата ми са посочени изучаваните часове на предметите и съответните кредити за дисциплините, освен това имам Europass приложение на английски с посочени хорариум и кредити. В такъв случай ще ми трябва ли академична справка и ако "ДА" какъв е смисълът й, след като в дипломата е посочено всичко? Благодаря предварително за отговорите![/quote]
За съжаление хората искат И акад.справка и то запечатана в плик на учебното заведение.
Аз също си задавах тези въпроси ,но ...това е положението.
Може и да не вярват вече на нашите дипломи как са издадени
За съжаление хората искат И акад.справка и то запечатана в плик на учебното заведение.
Аз също си задавах тези въпроси ,но ...това е положението.
Може и да не вярват вече на нашите дипломи как са издадени
Само една корекция - това отпадна.tototo написа:... и то запечатана в плик на учебното заведение. ...
Вече никъде не се споменава за оригинално запечатания от университета плик.
"Късметът се случва, когато подготовката срещне възможността!" Опра Уинфри
-
Колко точки дава дипломата?
От 5 до 25 - зависи от дипломата ... !eigenracelda написа:Колко точки дава дипломата?
Можеш да си провериш тук: Factor 1: Education
http://www.cic.gc.ca/english/informatio ... C.asp#eg72
"Късметът се случва, когато подготовката срещне възможността!" Опра Уинфри