Въпрос за точки за образование федерална процедура

Федералната процедура за имиграция, спонсориране, студентски, работни и посетителски визи, програмите за имиграция на останалите провинции.
Публикувай отговор
melissa85

Въпрос за точки за образование федерална процедура

Мнение от melissa85 »

Здравейте не знам дали има такъв въпрос задаван но пак ще попитам- относно точките за образование за федералната процедура -значи аз имам завършено сместриално висше образование но нямам дипломата тъй като просто заради ред причини не се явих на изпита вече 2 години , но през това време завърших друг университет не в Българиа и имам post graduate diploma от него , просото ми е объркано колко точнки ще взема и как точно се води това мога ли да напиша че имам bachelor degree и покажа че съм завършила семестриално нчкаква справка например, а в българия само дипломата е pending тъй като в момента не мога да се явя на изпит за българската диплома? много ще ми помогнете ако дадете някаква идея !благодаря
Аватар
tototo

Re: Въпрос за точки за образование федерална процедура

Мнение от tototo »

Без диплома,няма точки :worried:
дипломата заверена и преведена и академичната справка издадена от университета доказват образованието.Това е истината
Аватар
tonich

Мнение от tonich »

Идеята, която мога да дам е да се явиш на държавния изпит и да си вземеш диплома. :)
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич ;-)"

powered by Optics
Аватар
skwestarz

Мнение от skwestarz »

Дипломата заверена и преведена и академичната справка издадена от университета доказват образованието.
Не искам да отварям нова тема, затова задавам въпроса си тук. В дипломата ми са посочени изучаваните часове на предметите и съответните кредити за дисциплините, освен това имам Europass приложение на английски с посочени хорариум и кредити. В такъв случай ще ми трябва ли академична справка и ако "ДА" какъв е смисълът й, след като в дипломата е посочено всичко? Благодаря предварително за отговорите!
al_bulgaria

Мнение от al_bulgaria »

skwestarz написа:
Дипломата заверена и преведена и академичната справка издадена от университета доказват образованието.
Не искам да отварям нова тема, затова задавам въпроса си тук. В дипломата ми са посочени изучаваните часове на предметите и съответните кредити за дисциплините, освен това имам Europass приложение на английски с посочени хорариум и кредити. В такъв случай ще ми трябва ли академична справка и ако "ДА" какъв е смисълът й, след като в дипломата е посочено всичко? Благодаря предварително за отговорите!
И според мен без диплома няма да стане......само академична справка няма да стигне..:-(
Аватар
tototo

Мнение от tototo »

В дипломата ми са посочени изучаваните часове на предметите и съответните кредити за дисциплините, освен това имам Europass приложение на английски с посочени хорариум и кредити. В такъв случай ще ми трябва ли академична справка и ако "ДА" какъв е смисълът й, след като в дипломата е посочено всичко? Благодаря предварително за отговорите![/quote]

За съжаление хората искат И акад.справка и то запечатана в плик на учебното заведение.
Аз също си задавах тези въпроси ,но ...това е положението.
Може и да не вярват вече на нашите дипломи как са издадени ;)
Аватар
Lira

Мнение от Lira »

tototo написа:... и то запечатана в плик на учебното заведение. ...
Само една корекция - това отпадна.
Вече никъде не се споменава за оригинално запечатания от университета плик.
"Късметът се случва, когато подготовката срещне възможността!" Опра Уинфри
eigenracelda

Мнение от eigenracelda »

Колко точки дава дипломата?
Аватар
Lira

Мнение от Lira »

eigenracelda написа:Колко точки дава дипломата?
От 5 до 25 - зависи от дипломата ... !

Можеш да си провериш тук: Factor 1: Education
http://www.cic.gc.ca/english/informatio ... C.asp#eg72
"Късметът се случва, когато подготовката срещне възможността!" Опра Уинфри
Публикувай отговор