УРА! УРА! НАЙ-СЕТНЕ СЪМ ЧЛЕНКА!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Nalex

Мнение от Nalex »

Bravo, Joy.Pozdravlenia za strahotnoto postijenie!!!
Iavno chetene i rabota po edno i sashto vreme naistina ne varviat.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Честито Joy :partysmiley: :partytime: :beer2: ,
това е страхотно постижение, мога само да си представям какво си преживяла докато го постигнеш !!! Много успехи и занапред :wave:
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

chestito i ot men,mnogo strashno si go predstavila,ama vajnoto che chovek da iska,vsichko stava.Dori i tuk,ili po-skoro - nai-veche tuk.Uspehi ottuk natatyk v rabotata.
Joy

Мнение от Joy »

Ооо,благодаря ви много на всички! Страшно съм трогната от толкова окуражителни думи!

Постижението ми не е нищо в професионален план. Това е дори слизане със степен надолу.Нямам местна диплома,а само актуализация (ние сме третата група сестри-емигранти в историята допуснати до такава),но все пак,това е единствения шанс за работа.Точно тази,която съм вършила цял живот и единствената,която имам желание да върша.
Това е само "малкия" Ордер : http://www.oiiaq.org/
Само преди година на тази възможност се мръщех и заричах,че точно никога няма да остъпя от квалификацията си,но ето че сега се радвам като на чудо... :D
За съжаление,за разлика от Онтарио,Квебек не дава друга възможност и единствения начин да се превземе големия Ордер е чрез Бакалавърска степен,но живот и здраве,и това ще стане.
След като поработих 2 месеца установих сама за себе си,че това е фактически моята работа с малки ограничения в правомощията,а за повече аз самата не съм готова още...Все още не съм двуезична,което също ми е голям проблем,но...всичко с времето си! Бавно,но славно както се казва!Аз не бързам за никъде,а и когато има цели за достигане се живее като че ли по-интересно.
Сега ще атакувам болницата,за която мечтая от както съм тук и се надявам на постоянен пост,а наесен с песен ще превзимам Ун-та.На семейството ми вече им е писнало от моето учене цял живот,но разликата е огромна-тук виждам смисъл в това,което върша и чувствам в себе си още достатъчно сили за да взема и канадска диплома.
Налекс,Сашо,Пумпи,вашите изпити са къде-къде по-сложни и по-отговорни,но знам,че вие сте амбициозни и няма да се предадете лесно.Сигурна съм,че ако човек силно иска нещо,то рано или късно става реалност!
Аватар
ghost

Мнение от ghost »

JOY написа:Ооо,благодаря ви много на всички! Страшно съм трогната от толкова окуражителни думи!

Постижението ми не е нищо в професионален план. ...
Ne mislia taka - opredeleno postijenieto ti e neobhodima stapka w profesionalnoto ti razwitie :`))) :wink: :beer:
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Честито, JOY, и не забравяй, че във форума може да ми викаш и Любо...

Успех и с намирането на работа!
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
janyz

1

Мнение от janyz »

Chestito i ot nas ,dano i nie koito sme vse oshte v ochakvane na zaminavane za Canada, edin den da se pohvlim s takiva uspehi !!!Bravo !!Derzai !!!
botzovtori

Мнение от botzovtori »

JOY, Честито желая ти много успехи и винаги да работиш това което най-много обичаш!!!!!
Alina

Мнение от Alina »

честито JOY и давай все така.

Няма да им се даваш. Щом си стигнала до тук, значи имаш още сили да продължиш напред.

Успех
Alina
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

Честито, JOY!
Поздравяваме те за невероятния успех! Много се радваме, да чуем, че такива умни и амбициозни българи, успяват в Канада!

Желаем ти много професионални успехи и много щастие!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Аватар
Hemoglobin
Любим форумец
Любим форумец
Обратна връзка:

Мнение от Hemoglobin »

Браво
"Бързата кучка слепи ги ражда"
българска поговорка
Di ana
Обратна връзка:

Мнение от Di ana »

Bravo Joy...
Udovletvorenieto e neverojatno ,kogato imash smelost da mechtaesh i uporitost da sledvash mechtite si...

Uspeh v tova, koeto ti predstoi....
Diana
Аватар
ndimitrov73

БРАВО

Мнение от ndimitrov73 »

Винаги съм знаел, че Българите сме не само красиви, но и една от най-умните, талантливите и упорити нации на света. И винаги ще им го доказваме на останалите. Продължавай в същия дух да се доказваш.
На семейството ти ще кажа само едно:"Да обичаш означава да приемаш другия такъв какъвто е". Ние със съпругата ми също пуснахме документи за селекция надяваме се един ден и ние да сме на твоето място. Когато Държавата и правителството не се грижи за нас Българите поне Господ да се грижи.
С уважение един Българин.
Botzo

Мнение от Botzo »

JOY,
iskrenni pozdravi i ot men. Ama az si znaeh 4e 6te uspee6. Neznam dali e za6toto si bulgarka ili za6toto si prosto takuv borben 4ovek :roll: Mai e zaradi vtoroto.
Pozdravi
TIHOMIR PETROV
Обратна връзка:

Мнение от TIHOMIR PETROV »

ABE VIE TAM MAI MNOGO DOBRE SI GO KARATE AAA :twisted: :twisted: :twisted:
Заключено