Izlizam na sotsial i zapo4vam kurs po frenski/ne kam KOFI /.
Tarsia rabota sled 14h,samo,4e ne znam patia po-koito da ia otkria.
Molia za iskren savet!
Blagodaria vi predvaritelno.
Zavisi ot glednata to4ka Ivo!
Sled 2 mesetsa triabva da se iava na mnogo seriozen izpit po frenski,koito 6te mi otvori patia kam seriozna rabota.Taka,4e predpo4itam zdravo u4ene,uspe6no vzemane na izpitai namirane na seriozna rabota.
Az niamam namerenie da hodia na KOFI,tai kato to e za na4inae6ti,a ne iskam i da gubia godini v hamalska rabota.
Bili oto4nil za kakva gavra ctava dyma neshto ne e mnogo iacno. Jenata tarci rabota i ima pravo cama da izbira na4ina po koito she y4i ezik i sha procperira.E tova e camo moito mnenie .
Ако не е тайна на какъв курс по френски ще ходиш защото и аз си търся някакъв за по напредна ли.
За работа виж в руските весници,там има обяви за работа на 4ерно но е ниско платена.
Kakvo da kajem za gavrata na kvebekarite s balgarite??Minavame prez neveroiatni iziskvania -Maitrise,staj po spetsialnostta, vladeene na frenski i angliiski,meditsinski izsledvania/kato robite predi da badat podadeni na novia gospodar/dokato nai-nakraia ni "selectirat".Zvu4i dori obidno i plu4avame sertifikat za selektsia.Kakto i da e,no pristigaiki v Quebec na vseki mu stava iasno,4e na tiah ne im triabvat spetsialisti,a niskozaplateni rabotnitsi.Postaviat neveroiatni pregradi,kato te prinujdavat da u4i6 otnovo onova koeto si go u4il v Bg i o6te po-kofti ti stava ako si rabotil po-profesiata si .Obiknoveno horata vzemat krediti za da u4at,a veroiatnostta da si nameriat rabota sled tova pak ne e goliama,tai kato predimstvo imat kvebekarite.
Tazi reklama na Quebec,ne vi li pri4a na zaselvaneto na Stranja i Sakar predi godini ?
Caglacna cam i napalno podkrepiam mnenieto na Nikita quebekarite koito ni izbirat kato kone za prodan( propycnaxa camo da mi prebroiat zabite na medecinckite )i kato nagrada za propilianite pari i nervi kakvo yctanovix kato doidox tyk 4e vapreki 4e yj mi "priznavat diplomata" triabva da doy4vam e tova ne e li gavra. Pak kat ne im triabvat vishicti mi da ci cmeniat ycloviata niamam nishto protiv no 4ovek triabva da e naiacno c deictvitelnoctta a ne camo prazni dymi i reklami po moe vreme camo v internet cega i po televiziata.
EEEEEEEEEEE he he, razsmq me pak, ve4e radko po4nah da idwam tuka, ama wseki pat ima po nqkoi laureat...
Ta parvo kajo maj li si ili jena, posle, ako si maj bih mogal da ti dam edin teleffon...
Towa za seriozniq izpit i serioznata rabota si e 4ista proba 4eren humor.
atzo написа:NE Moga da razbera zashto v toia FORUM niakoi hora pozeleniavat kato se otvori duma za SOCIALA. Nedai boje puk za social+rabota na cherno...