Айде Бойко,кога ще си одиш най накрая

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
budtel

Re: Айде Бойко,кога ще си одиш най накрая

Мнение от budtel »

Сега се сещам, дето Царя и Кунева завориха 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ Козлодуй и България, започна да внася електричество от...кой?, разбира се от Турция!
Сигурно Царя искаше да се отблагодари на нашата южна съседка за убежището, което му даде бягайки от комунистите.
Оказва се, че ЕК не е искала спиране на двата блока.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Ако искаш да знаеш сега по всички канали в С Америка въртят едно филмче ,как евентуално при атомна бомба в града може да се оцелее,как да залегниш как да се объреш и накъде да тръгнеш,ако те интересува,днес ще си пусна телевизора и ще ти кажа как се казва ;)
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

budtel написа:Сега се сещам, дето Царя и Кунева завориха 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ Козлодуй и България, започна да внася електричество от...кой?, разбира се от Турция!
Сигурно Царя искаше да се отблагодари на нашата южна съседка за убежището, което му даде бягайки от комунистите.
Не е от БЛАГОДАРНОСТ А ОТ АЛЧНОСТ Будителю,далавера да стаа,пари да падат във вътрешния джеб майна ;)
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа:Ако искаш да знаеш сега по всички канали в С Америка въртят едно филмче ,как евентуално при атомна бомба в града може да се оцелее,как да залегниш как да се объреш и накъде да тръгнеш,ако те интересува,днес ще си пусна телевизора и ще ти кажа как се казва ;)
М-Да непременно да ми кажеш! Интересува ме и живо въпроса, след като се спася без никакви радиоактивни заразявания как да се справя с прииждащите зомбита? Да ти дам един жокер: Със стрелба не става!
Същия тоя пич седеше или лежеше (щото се стреля легнал, де...не за друго, хах ;) ) до мен и ме учеше: Дръж само АК-то здраво и напред!...Как да го държа!Луд човек! То скачаше ...пущината!!! :D
Абе, в заключение с жени на война- не става! Добре, че имах къса коса тогава, че с тия противогази можеше направо да оплешивееш! :sweat:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
grozdan

Мнение от grozdan »

budtel написа:grozdan, това, че някои страни в Европа са католически, а други православни сега е почти без никакво значение. Но църквата е показател за това, коя държава принадлежи на Запада и коя на Изтока. Днес това разделение продължава да го има и Запада е по-склонен да помага на католическите държави. Православните са в тежко състояние. Те са до някъде изоставени на хиени, като САЩ, Турция, а защо не и Русия.
Що се касае до Жан Виденов, той не беше сам. Неговите колеги от Молдова, Румъния, Русия, а може би и на останалите православни държави бяха в същото полжение. Реално това си беше война. СССР загуби студената война и това беше последицата - разграбване на изоставените държави.
Казваш за Царя. Не знам какъв агент на ДС е бил, след като съвсем малък бяга в Турция заради комунистите . Ахмед Доган е вкаран в затвора от комунистите за шпионаж и бива освободен след падането на комунизма.
Според мен разделението е на географски принцип и няма общо с религията. Насочих те към Сърбия и Хърватска точно за това. Виж кои са им съседите. Все едно ти да живееш в Montreal-Nord, а брат ти в Westmount ;)
Жан Виденов си беше точно сам, докато неговите другари си подреждаха нещата. Русия повтори същия сценарий една година по-късно - 1998г. MrGeek те насочва към подготовката на другарите. Помисли - ти ако държиш цялата власт - пари, влияние, сила, ще я пуснеш ли така лесно? Другарите олабиха временно нещата след 1997г, прегрупираха се и се върнаха на бял кон точно с лансираният от тях за спасител на българския народ Цар. Кой се вреди за съюзник на Царя -> Доган.
За разграбването си прав - то обаче не е осъществено от Запада, а от въпросните другари, които са били комунисти, когато е било нужно, а сега са с ЕС и САЩ. Предците на въпросните другари са били поддръжници на германската армия през Втората световна, а като е духнал вятъра на промяната са се криели в шумите. Те се интересуват единствено и само от собственото си его и well-being и ще станат и китайци, ако е нужно.
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
budtel

Мнение от budtel »

Grozdan, с какво другарите от католическите страни са по-различни от другарите от православните страни? И не казвам, че делението сега е на религиозен принцип.
Царя се сближи с другарите само и само да дойде в България и да вземе някой и друг имот в който се е разхождал баща му и самият той като малък.
Царя не е агент на ДС, а е агент на Запада и Турция. Защо като малък ще бяга от комунистите, а после ще става агент на ДС. То занчи и аз съм аген, а може би и ти. Май всички сме едни агенти на ДС. :rofl:
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

budtel написа:Сега се сещам, дето Царя и Кунева завориха 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ Козлодуй и България, започна да внася електричество от...кой?, разбира се от Турция!
Бухахахахахаха, това къде го прочете бе? Във вестник Атака ли? Момче, спри с невероятните глупости, защото ще ти се смеят дори и гаргите накрая. Влез в статистиките на НСИ за да видиш баланса на енергетиката ни. България винаги е изнасяла ток за Турция. Голям процент от производството на Маришкия електропроизводителен район отива за износ за Турция. Завчера спря тока на половината Истанбул заради авария на централата в Бурса. Познай откъде почнаха тутакси да внасят ток, за да закърпят положението в някои квартали? Аха, точно така, от Мадагаскар. :D
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
grozdan

Мнение от grozdan »

budtel написа:Grozdan, с какво другарите от католическите страни са по-различни от другарите от православните страни? И не казвам, че делението сега е на религиозен принцип.
Царя се сближи с другарите само и само да дойде в България и да вземе някой и друг имот в който се е разхождал баща му и самият той като малък.
Царя не е агент на ДС, а е агент на Запада и Турция. Защо като малък ще бяга от комунистите, а после ще става агент на ДС. То занчи и аз съм аген, а може би и ти. Май всички сме едни агенти на ДС. :rofl:
Царя е изявен доносник, поради простата причина, че е издавал истински дисиденти, докато е бил в Мадрид. После другарите му върнаха услугата ;)
Естествено това си е лично мое мнение, което не мога да подкрепя с факти. Просто гледам какво става и чета между редовете.

Другарите в Полша, Чехия, Унгария, не бяха така изявени властолюбци, както нашите. Да си чул някой от тях да е палил Партиен Дом? Освен това, те са били такива по-скоро насила, под заплахата на съветските танкове, докато други се бутаха да стават 16-та република, без никой да ги кара. Различни ценности ако щеш.
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Аватар
Rall

Мнение от Rall »

budtel написа:Grozdan, с какво другарите от католическите страни са по-различни от другарите от православните страни?

Ами може би с това, че не прегърнаха идеята, че "религията е опиат за масите" и не се стремяха да я изкоренят и да я превърнат в посмешище и срам за всяко пионерче, чавдарче, комсомолче, и т.н. От там и младото поколение в тези страни получи в голяма степен някакви морални ценности. Бил съм по "комунизма" и в Чехословакия и в ГДР и голямо впечатление ми направи колко е чисто и как никой не си изхвърля боклуците по улицата. Българските "другари" бяха най-гадните и тъпи селски скотове които е родила тая нещастна страна, да се чудиш, че произлизат от същия този велик, интелигентен, благороден народ за който ни говориш Будтел...
или освен и те да са били американски шпиони под прикритие.
Dead Eyes See No Future
budtel

Мнение от budtel »

Ако България не беше затворила реакторите на АЕЦ Козлодуй, нямаше да има нужда да внася ток от Турция и да го препродава на Гърция.

http://www.livenews.bg/Balgariya-vnasya ... asya-11402"

А що се касае до католическите другари и православните другари отново въпросът е не ясен понеже става въпрос за няколко държави. Ако беше само България и Словения съм съгласен, но съгласете се, че става въпрос за някакво невероятно съвпадение. Бих казал, че народа на Беларус е доста различен от българския, а народа на източна Германия е доста различен от народа на Румъния. Вие направо ме разбихте, егати и съгласуваноста между православните комунисти, че да стигнат горе долу до еднакво дередже.
Ами да!, във всичко това има пръст българската ДС, която е координирала нещата, даже и мутрите участват.
Аватар
Rall

Мнение от Rall »

Българската ДС може би не, ама една друга ДС със сигурност. Незнам дали ти прави впечатление, ама от изброените от теб страни тези "православни" онеправдани, и подложени на американски "геноцид" са точно тези които най-пламенно бяха зацелували братския "СССР"-***. Че даже леко и език вкарваха. Не съм сигурен, че в чешките или унгарските училища е имало девизи от рода на - "Българо-Съветската дружба е ,като слънцето и въздуха за всяко живо същество" :envy: :fubar:
Подковаваха ни още от малки, че руснаците ни били братя, щото пишели със същите букви, и "думите им били различни ама всичко им се разбирало" :puke:
Dead Eyes See No Future
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Rall написа:Българската ДС може би не, ама една друга ДС със сигурност. Незнам дали ти прави впечатление, ама от изброените от теб страни тези "православни" онеправдани, и подложени на американски "геноцид" са точно тези които най-пламенно бяха зацелували братския "СССР"-***. Че даже леко и език вкарваха. Не съм сигурен, че в чешките или унгарските училища е имало девизи от рода на - "Българо-Съветската дружба е ,като слънцето и въздуха за всяко живо същество" :envy: :fubar:
Подковаваха ни още от малки, че руснаците ни били братя, щото пишели със същите букви, и "думите им били различни ама всичко им се разбирало" :puke:
За това Рал,ще се обърнеш към Чърчил и Рузвелт или как разделихме баницата на Изток и Запад,че естествено НКВД или КГБ ще си гледат работата 8)
Стефан Цанев
budtel

Мнение от budtel »

След студената война СССР загуби, а Русия беше прекалено заета със себе си за да контролира източна Европа. А и нямаше нужните ресурси. Нека не забравяме, че тя фалира през 1998 вследствие на т.н. "азиатска криза" (която сигурно българските мутри са я предизвикали с помоща на нищо не подозиращия Жан Виденов). Една фалирала държава не може да управлява изпуснатите православни държави, които се опитваха да се спасят всяка по свой начин.
И отново по време на кризата г-н Сорос дава акъл на Русия какво да прави. Сега същия експерт дава акъл на Гърция и Европейския съюз, но те едва ли го слушат вече предвид печалната му слава. А и сега хежд фондовете правят нови залози. Дали няма да изгубят, както изгубиха при залозите с Русия.

http://www.broker.bg/content/view/2111/97/"
http://darikfinance.bg/novini/66131/%CA ... 3%F1%E8%FF"
gt_2006

Мнение от gt_2006 »

Rall написа:А що се касае до католическите другари и православните другари отново въпросът е не ясен понеже става въпрос за няколко държави. Ако беше само България и Словения съм съгласен, но съгласете се, че става въпрос за някакво невероятно съвпадение.
Наистина разликата между народите живяли от една страна под егидата на Православието и от друга страна Католицизма и най-вече Протестанството е заложена в структурите на църквите. Православието е според А.Тойнби "Изследване на историята" е цезаро-папистко или Властта доминира над църквата,докато на Запад е било обратното-папата е бил цар на царете! И още ,на Запад е имало Реформация,Ренесанс и Просвещение,докато на Изток наченките на Реформация/богомилите/ са смазани от властта с подкрепата на Православната църква! А за 'другарите' в двете общества да припомним ,че в Унгария 56 година са взели участие и комунистите. Армията и полицията вземат страната на разбунтувания народ, създава се ново правителство начело с Имре Наги, в което, освен комунисти, влизат и представители на възстановените унгарски политически партии. Ето една статия,която хвърля светлина върху процесите,протекли на Изток и Запад! http://kandimirov.com/stylish/137-dvade ... kasno.html"
Ако извършим моментно наблюдение на историята в края на 1956, застанали на сръбско-унгарската граница, ще видим интересни неща. От едната страна на тази граница населението води същинска война срещу окупационните сили на СССР за да свали режима, в който живее. От другата й страна няма никакви окупационни сили, но никой не се опитва да промени режима и той пребивава в комфорт.

Веднага се вижда, че тази граница е част от цивилизационната граница, която разделя католическите и протестантски страни на Западна Европа от принадлежащите към православието източноевропейски народи. Това е линията между Финския залив и Адриатическо море, понякога наричана "Петербург-Триест" или "Петербург-Фиуме", но би трябвало да се нарече „Петербург –Дубровник”, или, ако искаме да обхванем и Скандинавска Европа – „Петсамо-Дубровник”. Това деление се наблюдава не само между страните, управлявани от СССР като протекторати, но и в погълнатите и колонизирани от него територии - например, в Литва и Западна Украйна съществува дълготрайна активна съпротива срещу болшевизма, но не и в Молдова, която е от другата страна на линията.
grozdan

Мнение от grozdan »

Rall написа: Ами може би с това, че не прегърнаха идеята, че "религията е опиат за масите" и не се стремяха да я изкоренят и да я превърнат в посмешище и срам за всяко пионерче, чавдарче, комсомолче, и т.н. От там и младото поколение в тези страни получи в голяма степен някакви морални ценности. Бил съм по "комунизма" и в Чехословакия и в ГДР и голямо впечатление ми направи колко е чисто и как никой не си изхвърля боклуците по улицата. Българските "другари" бяха най-гадните и тъпи селски скотове които е родила тая нещастна страна, да се чудиш, че произлизат от същия този велик, интелигентен, благороден народ за който ни говориш Будтел...
или освен и те да са били американски шпиони под прикритие.
А, тъкмо ми припомни. Започнах да гледам стари български филми в youtube. Направи ми впечатление, че сградите са си все така олющени, тревата все така изгоряла и праха все така в изобилни количества. Направи ми впечатление също нивото на корупция, която въпросната система е поощрявала и осъвършенствала. М-да, а после разни хора обясняват колко било добре и как всичко имало и хората работели. Как билетчето било 3ст, а хляба 50. А, че заплатата е била 200лв не казват.
Публикувай отговор