Айде Бойко,кога ще си одиш най накрая
- UnHoly
- Напуснал форума
Re: Айде Бойко,кога ще си одиш най накрая
С леко неудобство към четящите темата, на които последният диалог е досадил - прощавайте! Приемете извинения от мое име, както и от името на другарина-специалист по всичко
Ако някой от модераторите прецени, нека да забърше излишното!

Всеки може да умре, но не всеки може да роди. Най-добрите остават неродени.
-
- Напуснал форума
Нечестиви, не си губи времето с Будителя ! Няма смисъл 

Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Вини Джоунс
И не какви да е чужденци държат медиите, а американци, нали? Понеже те дори и да са немски, пак американците ги държат. А дали главните редактори слушат бившите си началници от ДС е отделен въпросbudtel написа:...
Пак повтарям, че Боко беше лансиран от медиите. А както знаем медиите се управляват от чужденци. Ето защо сега Боко се отблагодарява на своите покровители.
Май пак ще трябва да обяснявам какво се случи. Иван Костов дойде на власт след като беше свалено правителството на Жан Виденов, който защитаваше българските интереси и затова не беше угоден на Запада и САЩ. Затова те му скроиха шапката и чрез финансово-политически машинации направиха хиперинфлацията. Между другото наскоро САЩ направиха нещо подобно с Иран, като в резултат това валутата на Иран започна да се обезценява.
Кой е Костов? Всички знаем, че Костов е от ромски произход. И това го казвам не, защото съм расист или нещо подобно, а просто за да стане ясно, че такъв човек не може да милее за България и за нейния народ, който в голямата си част е съставен от български етнос. Ето, че Костов съвсем наскоро внесе в парламента предложение да се осъди възродителния процес. Само, че той не каза, защо имаше възродителен процес. Възродителният процес беше в отговор на няколко терористинчи акта направени в България от нелегална турска организация. Имаше и жертви - жени и деца.
Кой е Сегей? Кой е Царя? Кой е Ахмед Доган?
За кой да гласува народа? Има ли избор?
Може би за Волен Сидеров, който ако дойде на власт, ще преизвика гражданска война?
Не е виновен българския народ. Просто политиката с България в момента е такава.
Ако западните сили искат да има силна България, ще го постигнат много лесно. Просто ще пуснат свойте добре отработени механизми и ще оставят кадърните политици да дойдат на власт. В момента те правят точно обратното.

Жан Виденов беше един средно-статистически наивник, когото партията-майка прелъсти, изнасили и захвърли. Той самият едва ли е откраднал много, но много бизнесмени осъмнаха без заеми. Така, че другарят Виденов беше свален от собствените си хора. Запада няма нищо общо с управленската немощ на комунистите!
Костов свърши някои хубави неща, но много силно се компроментира и е политически труп. И пак не е заради Запада, а поради лична лакомия и комплекси.
Сергей е кукла на конци, подобно на Жан. Царя и Доган са бивши агенти на ДС, доносници.
Съгласен съм, че няма за кого да се гласува. То на много места е така, само шмекери и слуги.
По-надолу питаш за разликите между православните славяни и западните такива. За да го направим по-просто - какви са разликите между Сърбия и Хърватска (или Словения)? Еднакъв произход, еднаква култура, различна история и религия (православни и католици). Запада ли е виновен?
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
-
Koй знае,ако Цар Калоян беше останал в лоното на католицизма и не беше трепал кръстоносци,сега щяхме да пием друга бира,че и доган нямаше да имаме!
grozdan, това, че някои страни в Европа са католически, а други православни сега е почти без никакво значение. Но църквата е показател за това, коя държава принадлежи на Запада и коя на Изтока. Днес това разделение продължава да го има и Запада е по-склонен да помага на католическите държави. Православните са в тежко състояние. Те са до някъде изоставени на хиени, като САЩ, Турция, а защо не и Русия.
Що се касае до Жан Виденов, той не беше сам. Неговите колеги от Молдова, Румъния, Русия, а може би и на останалите православни държави бяха в същото полжение. Реално това си беше война. СССР загуби студената война и това беше последицата - разграбване на изоставените държави.
Казваш за Царя. Не знам какъв агент на ДС е бил, след като съвсем малък бяга в Турция заради комунистите . Ахмед Доган е вкаран в затвора от комунистите за шпионаж и бива освободен след падането на комунизма.
Що се касае до Жан Виденов, той не беше сам. Неговите колеги от Молдова, Румъния, Русия, а може би и на останалите православни държави бяха в същото полжение. Реално това си беше война. СССР загуби студената война и това беше последицата - разграбване на изоставените държави.
Казваш за Царя. Не знам какъв агент на ДС е бил, след като съвсем малък бяга в Турция заради комунистите . Ахмед Доган е вкаран в затвора от комунистите за шпионаж и бива освободен след падането на комунизма.
- MrGeek
- Путлер Капут
Не мога да разбера защо постоянно наричате този объркан човечец "будител"?
Един въпрос към загрижения за българската природа прогресивен другар. Кога смята да направи подписка и подкара движение против проекта за атомната централа "Белене". Или смята безумно скъпата руска тенджера за изключително безопасна и безобидна инициатива? Дори да предположим, че е идейно убеден в безопасността й (да речем отработеното гориво съдържащо радиоактивни елементи с период на полуразпад от десетки хиляди години ще бъде изнасяно на Северния полюс), как смята ще се отразят на крехката икономика десетките милиарди евро, с които ще трябва да се изплаща ненужната тенджера и кой ще купува произеждания от нея ток? Кога другарят budtel ще се загрижи за истинското унищожаване на българската природа и резервати по Черноморието и планинските ни курорти?
И един последен въпрос към другаря budtel. Как си обяснява простата ситуация, при която една твърде добре организирана и обучена репресивна организация, наречена Държавна сигурност, която държи в ръцете си с десетилетия (доказано документално) всички инструменти, свързани с външната икономика на България, мрежи от навързани фирми и неизвестни авоари, контролираща целият трафик на наркотици и оръжие от/през държавата, здраво държаща за гушите (и топките, тези които ги имат) цялото население с огромната си мрежа от агенти и методи за вербуване и изнудване, ще се остави просто ей така, без бой, тихомълком един светъл ден да й отмъкнат от ръцете цялото това влияние и ресурси някакви си американци от другия край на света? По безумна щуротия не бях чувал и сигурно няма и да чуя скоро.

Един въпрос към загрижения за българската природа прогресивен другар. Кога смята да направи подписка и подкара движение против проекта за атомната централа "Белене". Или смята безумно скъпата руска тенджера за изключително безопасна и безобидна инициатива? Дори да предположим, че е идейно убеден в безопасността й (да речем отработеното гориво съдържащо радиоактивни елементи с период на полуразпад от десетки хиляди години ще бъде изнасяно на Северния полюс), как смята ще се отразят на крехката икономика десетките милиарди евро, с които ще трябва да се изплаща ненужната тенджера и кой ще купува произеждания от нея ток? Кога другарят budtel ще се загрижи за истинското унищожаване на българската природа и резервати по Черноморието и планинските ни курорти?
И един последен въпрос към другаря budtel. Как си обяснява простата ситуация, при която една твърде добре организирана и обучена репресивна организация, наречена Държавна сигурност, която държи в ръцете си с десетилетия (доказано документално) всички инструменти, свързани с външната икономика на България, мрежи от навързани фирми и неизвестни авоари, контролираща целият трафик на наркотици и оръжие от/през държавата, здраво държаща за гушите (и топките, тези които ги имат) цялото население с огромната си мрежа от агенти и методи за вербуване и изнудване, ще се остави просто ей така, без бой, тихомълком един светъл ден да й отмъкнат от ръцете цялото това влияние и ресурси някакви си американци от другия край на света? По безумна щуротия не бях чувал и сигурно няма и да чуя скоро.

Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
MrGeek, за курортите и резерватите аз си казах мнението докато бях в България. Участвах в няколко протеста за защита на българската природа. Събирал съм подписки в защита на българската природа.
Що се касае до ДС, защо Андрей Луканов в началото на демокрацията покани стратезите по пазарна икономика г-н Ран и г-н Ът да дават акъл каква да става в Българя. Също така е доста странно смяната на политическия курс на БСП и напускането на Жан Виденов, след като Ахмед Доган поздравява новият курс на партията.
По въпросите за АЕЦ Белене в момента няма сериозни дебати, а и вече ти самият пусна една тема за самовара.
Що се касае до ДС, защо Андрей Луканов в началото на демокрацията покани стратезите по пазарна икономика г-н Ран и г-н Ът да дават акъл каква да става в Българя. Също така е доста странно смяната на политическия курс на БСП и напускането на Жан Виденов, след като Ахмед Доган поздравява новият курс на партията.
По въпросите за АЕЦ Белене в момента няма сериозни дебати, а и вече ти самият пусна една тема за самовара.
-
Другарят не виждам да се е именувал-будител,явно е ирония!
- MrGeek
- Путлер Капут
Викаш дойдоха двама американски професори и видяха сметката на цялата военизирана организация Държавна сигурност. Абе човек, вземи прочети малко история и поне част от фактите, които са успели да излязат на бял свят. От там ще видиш, че още от 60-те години на миналия век ДС взима сериозния бизнес в ръцете си и всъщност за тях прехода към пазарна икономика (или смяната на курса, както звучно се изразяваш) започва още по онова време. Затова тия Ран и Ът дето Луканов ги бил поканил са си чисто и просто "шменти капели", казано на езика на мутрата-премиер. Трябва да си много ултра отнесен от вятъра, за да си мислиш, че този техен прочут план е променил нещо. Схемата си е действала от много години, просто в един момент става достъпна и в държавата, но при условието, че някои специални групи имат летящ старт и държат капитала и информацията в свои ръце. Я ми дай поне един единствен пример на известен български олигарх, който да не е свързан директно с ДС. Няма такъв. Ситуацията при политиците е същата, особено при ключовите имена. Любимецът ти Ахмед Доган е най-успешния проект на Държавна сигурност и според мен трябва да се изучава в шпионските учебници по целия свят като емблематичен пример. От всички министър председатели на България май само за един или двама няма информация за ясни връзка с тайните служби, което обаче не е гаранция, защото в края на краищата май само около десетина процента от целия архив е успял да оцелее, в смисъл е притежание на държавата. Затова другарю будтел, вместо да четеш конспиративни глупости, писани от душевно разстроени индивиди, по-добре вземи и просто прочети малко исторически документи, които макар и да не представят 100% от истината за случилото се, все пак показват доста ясно (за хората опитващи се да мислят с главите си) какви са били и продължават да бъдат игрите в малката ни държава. Не забравяй също така да следиш кой от какво произхожда и от къде идва. За да не изпадаш в смешната ситуация да представяш една ключова фигура от структурите на организираната престъпност, измислени и ръководени от Държавна сигурност, като американски агент.budtel написа:MrGeek, за курортите и резерватите аз си казах мнението докато бях в България. Участвах в няколко протеста за защита на българската природа. Събирал съм подписки в защита на българската природа.

ПП. Не очаквах толкова слабо да се представиш по отношение на руската атомна тенджера, многократно по-опасна и по-излишна от всичките шистови газове по земята. Да не говорим, че като проект е далеч по-актуална и по-реална от шистовите простотии. Като суми, с които ще бъдат набутани държавата и българите пък е излишно да отваряме изобщо дума, защото тенджерата ще бие всички абсолютни рекорди в историята по този показател.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
MrGeek, тайни служби има във всяка държава. Шпионаж също. От край време държавите се шпионират. Правят го всички държави. От най-малките до най-голямите. Това не е патент на България и комунизма. Нищо ново не казваш. Що се отнася до олигарсите, аз не мога да кажа кои са, а и ти също. Олигархични структури също има навсякъде, включително и в голямите капиталистически държави. Тайни служди (ДС) и олигарси не са патент на комунизма, а ги има и сега във всяка една държава.
Това, че се прави политика с тези понятия е съвсем друг въпрос.
Пак говориш за самовара. Ще ти кажа. Не съм "за" атомната енергетика. Най-вече заради съхраняваните отпадъци.
Това, че се прави политика с тези понятия е съвсем друг въпрос.
Пак говориш за самовара. Ще ти кажа. Не съм "за" атомната енергетика. Най-вече заради съхраняваните отпадъци.
A аз съм ЗА,защото ако нямахме Козлудуй,Гикса още щеше да си пише домашните на лойни свещи
Има ли Атом в една държава има Сила,има ли Сила има Респект от другите държави по света !
Има ли Атом в една държава има Сила,има ли Сила има Респект от другите държави по света !

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Значи като прочета думата "Атом" се сещам за нашия преподавател по военно. Като кажеше "Атом отляво" трябваше да си слагаме миризливите противогази и да се хвърляме респективно в дясната кална локва, като че ли ако имаше атом това наистина щеше да ни спаси животеца.myhata II написа:A аз съм ЗА,защото ако нямахме Козлудуй,Гикса още щеше да си пише домашните на лойни свещи

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Още много работи ще се сещаш Бистра 

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Абе, budtel, научи се как се пише ''голям'' в множествено число!
http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bistra
- Напуснал форума
Aма, как то можеш ли да ги забравиш такива простотии?!myhata II написа:Още много работи ще се сещаш Бистра

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")