Български ТВ канали - анкета
Re: Български ТВ канали - анкета
Моля модераторите да изчистят ненужния в темата ми спам!
Благодаря!
Благодаря!
optics написа:Ми лично на мене това ми прилича на - намерили пазарна ниша за която никой не се бил "сетил" ама то всъщност нямало пазар за тая ниша.
Ти не каза какви програми искаш да гледаш ?
Ами това, което няма като онлайн излъчване си търся Хоби Тв. АКо има тази програма съм фен на пакета

-
- Обратна връзка:
От това, което зная за Европа е, че доста нашенци си гледат само нашето където и да са там...Но тъй като аз лично не съм в Европа, пък и с сателитна телевизия по-обичвам да се по-занимайвам, ми е все пак интерсно, коя е тази компания, която се кани да пуска български пакет за Северна Америка?
Мога да дам съвет на тези от вас,които искат Бг-тв.Нещото се казва Sling Box.Повече от две години го използваме,и се гледа с перфектно качество в Америка.Струва към 120-130$.Просто се свързва към нета и декодер в България.Може да се гледа на PC,TV и GSM,стига да има интернет.Има си и дистанционно ,просто супер яко.Идеята е че трябва да се свърже към някой в Бг.Не мисля че е проблем,цифрова тв имат всички.И така,няма такси към сайтове,гледам каквото си гледам и в къщи и всичко си е ОК.....
- optics
- Модератор
Там са предимно гастърбайтъри, т.е. хора които нямат намерение да се интегрират, така че е нормално.bibco написа:От това, което зная за Европа е, че доста нашенци си гледат само нашето където и да са там...
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Имам следния въпрос:linkgal написа:Мога да дам съвет на тези от вас,които искат Бг-тв.Нещото се казва Sling Box.Повече от две години го използваме,и се гледа с перфектно качество в Америка.Струва към 120-130$.Просто се свързва към нета и декодер в България.Може да се гледа на PC,TV и GSM,стига да има интернет.Има си и дистанционно ,просто супер яко.Идеята е че трябва да се свърже към някой в Бг.Не мисля че е проблем,цифрова тв имат всички.И така,няма такси към сайтове,гледам каквото си гледам и в къщи и всичко си е ОК.....
Да допуснем, че гледам по 200 часа на месец със Slingbox PRO-HD при 1.5 Mbps or higher (HD Viewing) (да допуснем 2.5 Mbps), какъв трафик ще натрупам, съответно какъв интернет ще ми трябва.
Не ме нападайте за тъпия въпрос, ама не са ми ясни тези неща.
Искам да си направя сметка стува ли си инвестицията.

- optics
- Модератор
Ако разбрах правилно, искаш да си направиш сметка, но не можеш да я направиш.MFC написа:Имам следния въпрос:
Да допуснем, че гледам по 200 часа на месец със Slingbox PRO-HD при 1.5 Mbps or higher (HD Viewing) (да допуснем 2.5 Mbps), какъв трафик ще натрупам, съответно какъв интернет ще ми трябва.
Не ме нападайте за тъпия въпрос, ама не са ми ясни тези неща.
Искам да си направя сметка стува ли си инвестицията.
Използва се следното умножение:
200 часа са 200*3600 = 720 000 секунди
ако точиш 2.5 мегабИта за секунда, за горните секунди ще преточиш 720 000 * 2.5 = 1 800 000 мегабита (за месец)
Сега има и едно деление:
За да получим мегабайтове от мегабитове, делим на 8
1 800 000 / 8 = 225 000 мегабайта, което е равно на 225 гигабайта
Към това трябва да си прибавиш гигабайти за еждневни неща - браузване, скайп, емайли, които са нищо и най-вече - преточени филми от торенти или другаде.
Сумата ти дава месечния лимит който търсиш.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Това с трафик-лимита в Канада е наистина голяма простотия..

& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Що да е простотия ? Все власт монополомivandaman написа:Това с трафик-лимита в Канада е наистина голяма простотия..![]()

- optics
- Модератор
Малко излизаме от темата, но може да се направи анкета кое от двете е по-голяма простотия - лимита или силно ограниченият в скоростта ъплоуд.
Както споменах преди - за да те виждат по скайп нормално, не може да си на минимален план - щото тогава ъплоуда ти е "майка плаче".
Отделно, че може да искаш да качиш примерно 500Мб собствен клип в тубата или друго съвсем легално място (или да го преточиш към роднини)
Както споменах преди - за да те виждат по скайп нормално, не може да си на минимален план - щото тогава ъплоуда ти е "майка плаче".
Отделно, че може да искаш да качиш примерно 500Мб собствен клип в тубата или друго съвсем легално място (или да го преточиш към роднини)
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
- roumensp
Зависи ... някои доставчици са по-щедри ... Например моят лимит от Shaw (един от най-големите доставчици в BC) е 450 GB/месец, което е повече от достатъчно за нещо подобно. А има и безлимитни планове.ivandaman написа:Това с трафик-лимита в Канада е наистина голяма простотия..![]()
..... и няма начин да намериш .....balbi написа:Ако имате възможност да гледате директно на телевизора си български канали като бТВ, Нова, бТВ Комеди, Диема, МСАТ и тн всички БГ телевизии... бихте ли се абонирали?
Аз се оглеждах за сателит с качени нашенски програми, но не можах да намеря нищо подобно...

Единственият начин да гледаш около 40 български програми в реално време , а също и на запис за основните предавания и филми, при това с прилично качество на звук и картина е http://www.neterra.tv/bg/" използвайки техния ресивър. За да избегнат пиратиране те го захващат по мак адреса му към акаунта (само 1 ресивър на акаунт).
Ползвам го от 2 години и съм доволен.
Здравейте сънародници, случайно видях форумът ви от Гугъл, по-точно темата, та нека бъда полезен с нещо от България.
Замислете се, че има много по-добри сайтове от нетера, които са напълно безплатни с доста по-добро съдържание на канали. Ето и най-добрия от колекцията ми, на който съм попадал и си го ползвам и до ден днешен: http://www.avalonbss.eu/ .
Поздрави!
Замислете се, че има много по-добри сайтове от нетера, които са напълно безплатни с доста по-добро съдържание на канали. Ето и най-добрия от колекцията ми, на който съм попадал и си го ползвам и до ден днешен: http://www.avalonbss.eu/ .
Поздрави!

- optics
- Модератор
мерси, само дето аз не успях да го подкарам
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel