СУПЕР! Честито от все сърце!warthog написа:Пия си кафето и изведнъж SMS. Поглеждам ЕКОНТ. Отивам до офиса им и какво да видя ВИЗИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ.
![]()
![]()
Свърши се с процедурата
30.08.2010 - 11.01.2012
Покани за ВИЗИ
Re: Покани за ВИЗИ
Честито на получилите покани и визи

Забелязвам, че молдовците чакат около 6 месеца от направата на медицински до покана за виза.pavelyankov написа:Да сверим часовника - последните покани за визи, получени от молдовци са от 27.12.2011. Погледнете кога са подали до Букурещ.
http://www.razgovory.com/statistics/"
И тъй като този месец все още никой не се е похвалил с покана, аз смятам, че в петък 13-и ще имаме човека с поканата
Manchester United Football Club
Честито! Всички благородно ви завиждаме!warthog написа:Пия си кафето и изведнъж SMS. Поглеждам ЕКОНТ. Отивам до офиса им и какво да видя ВИЗИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ.
![]()
![]()
Свърши се с процедурата
30.08.2010 - 11.01.2012

Seul on peut aller plus vite, mais ensemble on peut aller plus loin.
Полет - 16.06.2014 г.
Полет - 16.06.2014 г.
Датат е 25 март. Авиокомпанията е BRITISH AIRWAYS
Цена 1050 лв за възрастен и 1020 за дете
Пожелавам успех на всички
Цена 1050 лв за възрастен и 1020 за дете
Пожелавам успех на всички
-
Хайде някой да се похвали с покана за виза...
- nedelcheva_n
Какво става? Голям застой и с медицински, и с покани за визи? Нещо става, ама какво?
Да, голям и нервите вече са бая опънати.
Някой знае ли къде мога да видя официалните срокове, тъй като не успях да намеря на сайта им .. .а би трябвало да ги има.
това което намерих http://www.cic.gc.ca/english/informatio ... ed-que.asp показва че няма увеличаване на срока ... не знам вече на кой да пиша .
Някой знае ли къде мога да видя официалните срокове, тъй като не успях да намеря на сайта им .. .а би трябвало да ги има.
това което намерих http://www.cic.gc.ca/english/informatio ... ed-que.asp показва че няма увеличаване на срока ... не знам вече на кой да пиша .
"Повечето истински провали се дължат на ограничения, които хората си поставят сами, в собствените си умове." Н.Х.
-
- Напуснал форума
Сроковете са относително нещо. Виза офиса в Букурещ е обявил 9 месеца за обработка и приключване на една кандидатура. За много хора този срок беше спазен. Ако Първа лекарска комисия (в случая Грийнберг) не ни беше поискала допълнителен преглед, аз смятам, че този срок щеше да важи и за нас. Медицинските минават втора и трета комисия, след което се връщат в съответния Виза офис. Доколкото четох всяка лекарска комисия може да разглежда резултати от медицински изпит 3 (три) месеца, освен в случаите когато има сложен медицински казус и този срок може да бъде удължен. Това може да се види на сайта на всеки виза офис.
В края на миналата година писахме до Букурещ с любезен въпрос, и ни отговориха, че все още са в процес на достигане на резултатите от медицинския ни изпит. За информация - медицинските ни са изпратени в Лондон (трета лекарска комисия) на 8.11.2011. Общо взето са пестеливи на информация и отговора им според мен означава: "Чакайте си реда"
Имам въпрос: на колко от вас рецепциониста от МОМ е казвал, че след като медицинските се изпратят за Лондон и оттам няма искане за допълнителен преглед, срока до получаване на виза е 6 (шест) месеца ? Такъв срок аз не съм срещал никъде по официалните сайтове на имигрейшъните, но на този човек някой му е казал да го обявява по телефона. Затова си мисля, че сроковете са много относително нещо. Спрях да се тормозя с очаквания, казах си: визата ще дойде в най-подходящия за нас момент
Горе главите на всички и усмивки по лицата
Приятна вечер от мен
В края на миналата година писахме до Букурещ с любезен въпрос, и ни отговориха, че все още са в процес на достигане на резултатите от медицинския ни изпит. За информация - медицинските ни са изпратени в Лондон (трета лекарска комисия) на 8.11.2011. Общо взето са пестеливи на информация и отговора им според мен означава: "Чакайте си реда"
Имам въпрос: на колко от вас рецепциониста от МОМ е казвал, че след като медицинските се изпратят за Лондон и оттам няма искане за допълнителен преглед, срока до получаване на виза е 6 (шест) месеца ? Такъв срок аз не съм срещал никъде по официалните сайтове на имигрейшъните, но на този човек някой му е казал да го обявява по телефона. Затова си мисля, че сроковете са много относително нещо. Спрях да се тормозя с очаквания, казах си: визата ще дойде в най-подходящия за нас момент

Приятна вечер от мен

Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Вини Джоунс
- fandjo
- Обратна връзка:
pavelyankov написа:визата ще дойде в най-подходящия за нас момент![]()
Приятна вечер от мен

с положителен поглед в бъдещето винаги е по - лесно

“I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.” Albert Einstein
Обърнете внимание, че обявения срок, който го дават в сайта е за периода 31.Септември.2010 до 1. Октомври.2011... или с други думи няма настоящ срок.
Преди 2 месеца ми казаха от Букурещ, че срока за приключване на процедурата в Букурещ към настоящия момент е между 12-15 месеца. Така, че не гледайте какво са писали в сайта , защото това са били сроковете в осреднен вариант в исторически вече план.
Молдовците като гледам статистиката също ги приключват за около 12-13 месеца към настоящият момент.
Преди 2 месеца ми казаха от Букурещ, че срока за приключване на процедурата в Букурещ към настоящия момент е между 12-15 месеца. Така, че не гледайте какво са писали в сайта , защото това са били сроковете в осреднен вариант в исторически вече план.
Молдовците като гледам статистиката също ги приключват за около 12-13 месеца към настоящият момент.
-
- Обратна връзка:
Вярно,че ние правихме медицинските си през юни месец , но тогава господина от МОМ ни съобщи ,че ако до 20 дена не ни се обадят да чакаме да получим покани за виза.Като го попитах дали има идея до колко време трябва да си получим поканите ,той отговори ,че не знае срокове ,но най-вероятно до месец.Почакахме малко повече от месец,но ....Ама то с постоянното изменение и увеличаване на сроковете ....знае ли вече човек.Малко е притеснително такова дълго затишие ,но се надявам да е затишие пред буря от покани за визи.Стискам палци мноооого скоро тази тема да се посъживи.pavelyankov написа:Имам въпрос: на колко от вас рецепциониста от МОМ е казвал, че след като медицинските се изпратят за Лондон и оттам няма искане за допълнителен преглед, срока до получаване на виза е 6 (шест) месеца ?

DCS- Виена - 12.10.2009 г.
ПОЛЕТ-София-Мюнхен–Монреал-25.03.2012г.
-
- Обратна връзка:
Вярно,че ние правихме медицинските си през юни месец , но тогава господина от МОМ ни съобщи ,че ако до 20 дена не ни се обадят да чакаме да получим покани за виза.Като го попитах дали има идея до колко време трябва да си получим поканите ,той отговори ,че не знае срокове ,но най-вероятно до месец.Почакахме малко повече от месец,но ....Ама то с постоянното изменение и увеличаване на сроковете ....знае ли вече човек.Малко е притеснително такова дълго затишие ,но се надявам да е затишие пред буря от покани за визи.Стискам палци мноооого скоро тази тема да се посъживи.pavelyankov написа:Имам въпрос: на колко от вас рецепциониста от МОМ е казвал, че след като медицинските се изпратят за Лондон и оттам няма искане за допълнителен преглед, срока до получаване на виза е 6 (шест) месеца ?

-
- Обратна връзка:
При теб още ли няма развитие?mufc написа:Обърнете внимание, че обявения срок, който го дават в сайта е за периода 31.Септември.2010 до 1. Октомври.2011... или с други думи няма настоящ срок.
По-точно при нас още няма развитие, защото има още съфорумци, които си чакат все още медицинските формуляри... почти 10 месецаNinushevi написа:При теб още ли няма развитие?

-
- Обратна връзка:
Ужас!!! Пожелавам ви много скоро да има развитие и да се поразбързат малко тия в посолството.mufc написа:По-точно при нас още няма развитие, защото има още съфорумци, които си чакат все още медицинските формуляри... почти 10 месецаNinushevi написа:При теб още ли няма развитие?а и не се знае още колко ще се чака