Тренировки по карате!!!

Купувам-Продавам.Обяви за работа. Квартири.
Аватар
blizzard

Re: Тренировки по карате!!!

Мнение от blizzard »

Каратето за деца да се радват, бразилското жиу жицу и тай бокс/му тай са истината
WOW toons Plovdiv Magtheridon-US(H)/Absintium Eitrigg-US(H)
Аватар
Kan_Tangra

Мнение от Kan_Tangra »

Според мен пък съвсем други изкуства, които няма да споменавам са по-добри, но изобщо не мисля, че темата е подходяща за това. Нещо си се объркал.
Нима очакваш някой да се появи и да започне да спори с тебе?
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг

ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

blizzard написа:Каратето за деца да се радват, бразилското жиу жицу и тай бокс/му тай са истината
Kan_Tangra написа:Според мен пък съвсем други изкуства, които няма да споменавам са по-добри, но изобщо не мисля, че темата е подходяща за това. Нещо си се объркал.
Нима очакваш някой да се появи и да започне да спори с тебе?
Първо си отговори на въпроса: "Що е истина?" и тогава прави неуспешни опити да я налучкаш! И аз съм на мнение като Kan_Tangra, че "нещо си се объркал" и то доста... Каратето си е карате и то си тежи достатъчно добре на мястото си и едва ли ти си най-удачната фигура да се опитваш да разваляш имиджа и устоите му... И е много хубаво, че има хора като IOGKF, които въпреки трудностите и тук се опитват да направят школа и да продължат традициите му!
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Аватар
blizzard

Мнение от blizzard »

То били пълно с експерти тук бе :) ох въздух и марципани
IOGKF

Мнение от IOGKF »

Благодаря на Ивалин за разбирането!

Карате е система за ръкопашен бой, създадена на остров Окинава, Япония. Карате включва удари с ръце, крака, лакти, колена, основни ключове на стави, захвати и хвърляния като средство за самозащита и водене на бой. Успешното комбиниране на техниките, бързина, подвижност и равновесие са основни принципи в карате. В карате се набляга предимно на опростени и лесно приложими техники.

Карате е японска дума. Състои се от два китайски йероглифа "кара" (празен) и "те" (ръка) -"празна ръка". Често понятието "празен" се свързва с идеята, че съзнанието на човек трябва да е освободено и чисто, за да може във всеки един момент и във всяка една ситуация да реагира по подходящ начин и без паника.

Има много стилове бойни изкуства,на кой каквото му харесва.Върхът е един,пътища до него много

Ако може администратора да затвори темата,някой ако иска да ми пише на Л.С
или да дойде в залата.

Успехи!!!
Аватар
blizzard

Мнение от blizzard »

Съжалявам ако създадох суматоха :) просто предишните мнения ми прозвучаха много философски. Всеки който който се занимва с някакво бойно изкуство го прави целта на живота си. Поне в Кебек има боец икона който е почнал с карете също(go GSP go :) ). Успехи и на теб уссс ;)
IOGKF

Мнение от IOGKF »

Успехи приятел! :bow:
Публикувай отговор