naskoAH написа:jjj имам и един последен въпрос имаш ли някакъв мейл на Монреал, понеже и ние сме в задънена улица и не знам вече на кого да пиша, нямаме все още акюзе, не знаем и дали е осребрен чека(изпратихме нов чек края на ноември), а сме подали док. през май. От Виена пускат само някакви автоматични отговори.
Благодаря.
karelia79 написа:Хм, това с бюрото във Виена и мен ме притеснява, понеже пратихме документи именно на там...
И аз така мисля. В началото на март ще разберем за следващото тримесечие деkarelia79 написа:След като няма вече Виена, според мен няма да валят покани, ами ще получим по някое писъмце да пращаме сертификати.
Много ми е интересно на кого в Монреал ще си пратиш документите и къде в официалния им сайт е споменато да се пращат документи до Монреал???jjj написа:подадохме документите си във Виена на 27.03.2011 от 11.2011 се опитваме да се свържем с тях по телефона и когато избера имиграция и т.н. ми се включва тел. секретар. Полудях и започнах да званя в Монреал от кадето ми казаха че ми е направено досие и да изчакам ако не да се свържа пак с Виена. След което изпратих мейл до Виена без отговор. От 12.2011 до днес през 2-3 дена званя във Виена на този скапан секретар и днес се обадих пак в Монреал - за малко да ме отсвирят но в крайна сметка ме свързаха с един пич който ми обясни че ОФИСА във Виена ще се мести или нещо от сорта. В момента няма работещ офис във Виена. Попитах г-на на кого да изпращам информация във връзка с мойта апликация и той беше много любезен и ми даде номера на досието и още някакъв друг номер и ме посъветва ако имам нещо да изпращам да го пратя в Монреал. М/у другото на 1.02.2012 сме на интервю за зелена карта. Явно е по лесно да спечелиш зелена карта отколкото да ти отворят досие във Виена.
ПС моля не дразнете чичкото в Монреал сигурен съм че тази година ще завалят добрите новини!!!
ЧНГ и стискайте дупета спасението идва!!!!
Виена си я има и ще я има поне до март месец, както е написано на официалната им страница...karelia79 написа:След като няма вече Виена, според мен няма да валят покани, ами ще получим по някое писъмце да пращаме сертификати.
Не сме с покана (можеше и да сме ,но много се забавихме с допълнителните документи,които ни искат, а и не се чувстваме добре подготвени по френски)...jasmin_veni написа:
Маргарет, вие с покана ли сте? При вас много бързо се движат нещата
margaret написа:Много ми е интересно на кого в Монреал ще си пратиш документите и къде в официалния им сайт е споменато да се пращат документи до Монреал???jjj написа:подадохме документите си във Виена на 27.03.2011 от 11.2011 се опитваме да се свържем с тях по телефона и когато избера имиграция и т.н. ми се включва тел. секретар. Полудях и започнах да званя в Монреал от кадето ми казаха че ми е направено досие и да изчакам ако не да се свържа пак с Виена. След което изпратих мейл до Виена без отговор. От 12.2011 до днес през 2-3 дена званя във Виена на този скапан секретар и днес се обадих пак в Монреал - за малко да ме отсвирят но в крайна сметка ме свързаха с един пич който ми обясни че ОФИСА във Виена ще се мести или нещо от сорта. В момента няма работещ офис във Виена. Попитах г-на на кого да изпращам информация във връзка с мойта апликация и той беше много любезен и ми даде номера на досието и още някакъв друг номер и ме посъветва ако имам нещо да изпращам да го пратя в Монреал. М/у другото на 1.02.2012 сме на интервю за зелена карта. Явно е по лесно да спечелиш зелена карта отколкото да ти отворят досие във Виена.
ПС моля не дразнете чичкото в Монреал сигурен съм че тази година ще завалят добрите новини!!!
ЧНГ и стискайте дупета спасението идва!!!!
Не пускай не проверени слухове във форума ,защото вече доста хора ти се вързаха на приказките...
Виена си я има и ще я има поне до март месец, както е написано на официалната им страница...karelia79 написа:След като няма вече Виена, според мен няма да валят покани, ами ще получим по някое писъмце да пращаме сертификати.
Поканите за интервю са с подател : Виена!!!