Не се тревожете,до края на декември трябва да стане ясно!Имам информация от служител на Канадското посолство във Виена,водим кореспонденция(поради проблем с поканата ни)!Понеже сме в списъка с хората избрани да бъдат поканени на следващото интервю Та чакаме ,мисля че скоро ще стане ясно
10.10.10 формуляри 19.01.12покана 09.03.12 интервю 18.06.12 документи за Сидни Нова Скотия 06.09.12 Баркодове 30.10.12 Медицински формуляри по мейл 05.11.12Медицински прегледи-"Вита"-ОК:) 07.01.13 Покани за ВИЗИ 02.2013 ВИЗИ
Аааа бе,,,, модовлците са такива голи води.... Виждал сам ги доста на курсовете по френски. Ужасни са, като румънските ни съседи. А като национална черта ми напомня само една дума и тя е ЛИЦЕМЕРИЕ за жалост.
Каквото посееш това ще пожънеш! Каквото си надробиш това ще сърбаш!
Ако посееш сега ще пожънеш после!
Boko написа:Аааа бе,,,, модовлците са такива голи води.... Виждал сам ги доста на курсовете по френски. Ужасни са, като румънските ни съседи. А като национална черта ми напомня само една дума и тя е ЛИЦЕМЕРИЕ за жалост.
...а пък ние сме най-добрите и сме толкова невероятни....
Boko написа:Аааа бе,,,, модовлците са такива голи води.... ...Ужасни са...
Държат да ги наричат молдовани. Не че някой е длъжен да се съобразява с това де!
Ама - няма лошо да сме с високо самочувствие, де
То и нашето самочувствие "като национална черта" понякога ми идва в повече, ама какво да правя, научих се да го изтрайвам някак. Така де, друго си е да погледнеш останалите отвисоко и с презрение
Всеки може да умре, но не всеки може да роди. Най-добрите остават неродени.
UnHoly написа: То и нашето самочувствие "като национална черта" понякога ми идва в повече, ама какво да правя, научих се да го изтрайвам някак. Така де, друго си е да погледнеш останалите отвисоко и с презрение