Без члага по празниците в Пловдив

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Заключено
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Re: Без члага по празниците в Пловдив

Мнение от Bistra »

Странджата написа:Човека ви метафоризира,все пак не всички комуняги са педали!
Добре, че си ти за да ни обясниш, какво е:
метафора,хипербола,метонимия,синекдоха,алегория,анафора,инверсия,апострофа,
амфиболия,гротеска,сарказъм и други литературни категории(дали не изпуснах някого,ако да ,да свирка! ;) )
Чудя се само защо няколко души се опитвате да се правите безрезултатно на интересни и не ви стига комшолука да си блестите и заслепявате един-другиго?!
Обаче, внимание! Парадокс! (тоя е от изпуснатите :D ) За да си интересен трябва да ти идва отвътре, не да е изнасилено! Иначе мрем от досада! :yawn:
Айде, весело посрещане на Новата година!Аз ви оставям за известно време! :)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
budtel

Мнение от budtel »

Ето и малко за психологията на спора:

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4386191"

"Разликата в двата процеса обаче е в няколко посоки - позитивните очаквания, които имаше Източна Европа от демократизацията; нямаше легитимен език, на който да се атакуват реформите, защото всички критики на реформите звучаха като комунистическо говорене, каза Кръстев."
Странджата

Мнение от Странджата »

Bistra написа:
Странджата написа:Човека ви метафоризира,все пак не всички комуняги са педали!
Добре, че си ти за да ни обясниш, какво е:
метафора,хипербола,метонимия,синекдоха,алегория,анафора,инверсия,апострофа,
амфиболия,гротеска,сарказъм и други литературни категории(дали не изпуснах някого,ако да ,да свирка! ;) )
Чудя се само защо няколко души се опитвате да се правите безрезултатно на интересни и не ви стига комшолука да си блестите и заслепявате един-другиго?!
Обаче, внимание! Парадокс! (тоя е от изпуснатите :D ) За да си интересен трябва да ти идва отвътре, не да е изнасилено! Иначе мрем от досада! :yawn:
Айде, весело посрещане на Новата година!Аз ви оставям за известно време! :)
Ти си ....... мозък,това е повече от ясно!Кой пък те закача теб та пак скочи с двата крака?А и на заканите ти никой не се хваща,след всяка затръшната зад гърба ти форумна врата и люти закани,че приключваш с поредния форум,ти вадиш от изпод чергата тефтера с форумни никове,и започваш на нова сметка!А и не се пали много,защото е достатъчно човек да си припомни датата на първата ти регистрация!Ти помниш ли я?Айде весели празници и да не забравиш да се из...ш още преди 31.12!
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Странджата написа:Ти си ....... мозък,това е повече от ясно!Кой пък те закача теб та пак скочи с двата крака?А и на заканите ти никой не се хваща,след всяка затръшната зад гърба ти форумна врата и люти закани,че приключваш с поредния форум,ти вадиш от изпод чергата тефтера с форумни никове,и започваш на нова сметка!А и не се пали много,защото е достатъчно човек да си припомни датата на първата ти регистрация!Ти помниш ли я?Айде весели празници и да не забравиш да се из...ш още преди 31.12!
Ооо, аз си направих и клизма, вече даже.Тефтерът е приоритет на някои други Господа и Госпожи, с които ти си голяма дружка.Тук имам един единствен ник, на други места нямам спомен да участвувам.Не си спомням дали съм се регистрирала на 31-ви тук, трябва да погледна. :D Със сигурност няма да участвувам обаче, защото си имам по-приятни занимания запланувани за тази дата. :party:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
petar krastev
Напуснал форума

Мнение от petar krastev »

стойке още малко и ще ти повярваме,че имаш други занимания освен да пишеш и четеш БГКанада и да се изказваш компетентно по въпроси от които и понятие си нямаш.
Странджата

Мнение от Странджата »

Bistra написа:
Странджата написа:Ти си ....... мозък,това е повече от ясно!Кой пък те закача теб та пак скочи с двата крака?А и на заканите ти никой не се хваща,след всяка затръшната зад гърба ти форумна врата и люти закани,че приключваш с поредния форум,ти вадиш от изпод чергата тефтера с форумни никове,и започваш на нова сметка!А и не се пали много,защото е достатъчно човек да си припомни датата на първата ти регистрация!Ти помниш ли я?Айде весели празници и да не забравиш да се из...ш още преди 31.12!
Ооо, аз си направих и клизма, вече даже.Тефтерът е приоритет на някои други Господа и Госпожи, с които ти си голяма дружка.Тук имам един единствен ник, на други места нямам спомен да участвувам.Не си спомням дали съм се регистрирала на 31-ви тук, трябва да погледна. :D Със сигурност няма да участвувам обаче, защото си имам по-приятни занимания запланувани за тази дата. :party:
То е ясно,че няма да си спомниш,та аз ще ти припомня 31декември ти беше първата регистраця,годината е без значение,както и възрастта на всяка изтънчена дама. ;)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

petar krastev написа:стойке още малко и ще ти повярваме,че имаш други занимания освен да пишеш и четеш БГКанада и да се изказваш компетентно по въпроси от които и понятие си нямаш.
Е, повече имам понятие от теб , де, колкото и да те боли, просто защото живея доста пълноценно живота си, докато ти гледаш на Канада само през очите на приятелският ти кръг.Така се получава като си се закотвил на едно място и не ходиш никъде. :x
Смятам също, че тази тема се изчерпа значително.11 страници глупости е равносметката.Айде,поне за финал ни пуснете някое стихо ти или Странджата, та да се порадваме малко.Знам, че не можете да го измислите самички, ама поне го изкопирайте отнякъде. ;)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Странджата написа:То е ясно,че няма да си спомниш,та аз ще ти припомня 31декември ти беше първата регистраця,годината е без значение,както и възрастта на всяка изтънчена дама. ;)
Ами, Странджа, доколкото знам и ти не си първа младост.Възрастта мен не ме притеснява ни най-малко, особено когато имам и по-млади от теб гаджета. ;)
Не зная може датата и да е била 31-ви, но тя вероятно е била на мъжа ми, защото първият дезактивиран тук ник беше негов, а не мой. :D
Странджата

Мнение от Странджата »

Айде сега мъжът ти :) да беше казала кимката по щях да ти повярвам ;) А аз когато съм писал стихове,ти си сричала нотите за кубински тромпет и оркестър.Айдееее почна се,по-млади и от теб гаджета! :rofl: Ами аз съм на 66 бе Нарце!
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Странджата написа:Айде сега мъжът ти :) да беше казала кимката по щях да ти повярвам ;) А аз когато съм писал стихове,ти си сричала нотите за кубински тромпет и оркестър.Айдееее почна се,по-млади и от теб гаджета! :rofl: Ами аз съм на 66 бе Нарце!
Ю-ю, чай сеа къде заоди по родата?Ако, имах друг ник да е дезактивиран отдавна, не спа? Да, ама нямам, тва е!
Колкото до другото не ме заблюждавай, чета те вече цяла година и имам представа какви са ти възможностите.Еми, не съм очарована, сори! :lol:
За възрастта си не лъготи! :P
Аз моята не съм я крила никогаж.На 41 съм и се гордея с това, че съм имала по-млади гаджета от теб.Ай, сеа да имате тема за разговор като се видите, ти знаеш с кой, че иначе ви липсват ваши собствени. :rofl:
Странджата

Мнение от Странджата »

Това какви представи имаш ти за моите възможности само може да ме радва!Както виждаш аз не оспорвам твоите поетични способности,за разлика от теб,това също говори за твоят прецъфтял нарцис,за гаджетата също казва много!А и в крайна сметка това не е поетичен форум,но както обикновено ти се пукаш там където не те чукат!
petar krastev
Напуснал форума

Мнение от petar krastev »

Лелче,ти нали беше хукнала за Юесето,какво още се занимаваш с форуми.Май доста тъпичко това пътуване щом си постоянно в Бгканадата.Или никъде не си тръгнала и само ни замайваш и се прайш на едра работа.И още нещо-Ти като си имала кратко преживяване в кенефа на столична дискотека с по-млад от тебе(така поне се хвалеше) за любовна връзка ли го имаш това???
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Дай, Боже, дай, Боже, Странджа, всекиму така да прецъфти! :)
Е, не се засягай, де! Нищо лично! Просто исках да разнообразим малко темата, че наистина не струва. :D
Странджата

Мнение от Странджата »

A,ako си мислиш да разнообразяваш темата на мой гръб не си познала!Аз се извинявам на всички съфорумци за този неприятен спор по време на Коледните празници!Но това да спра зависи единствено от твоите ,,изяви,,!
Последно промяна от Странджата на Сря Дек 28, 2011 5:18 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Пеше, кой говори за връзки? Аз имам една единствена връзка за цял живот.Не ти ли стана вече ясно? :)
Това не пречи обаче да имам гаджета нали, без да имам връзка с тях? ;) :D
В Ю-Ес-Ей ще пътувам утре заран.Сега ми е паднало да се посмея малко с вас. :D
Заключено