Аз се оглеждах за сателит с качени нашенски програми, но не можах да намеря нищо подобно...

Ако си с PVR можеш да паузираш (и връщаш назад) live TV.optics написа:Най-малкото защото телевизията не мога да я паузирам
Не си вади изводи за бгемиграцията от този форумNinushevi написа:Е хубаво, де, а вие каква телевизия толкова гледате, че не искате да гледате българска.В момента въпреки, че имам над 130 канала гледам основно българските+Дискавъри и Нешънъл джиографик и подобните. Дано има такива и при вас, че иначе може да откажа телевизията
Вие кога пристигате, впрочем ? И къде ?Ninushevi написа:Е хубаво, де, а вие каква телевизия толкова гледате, че не искате да гледате българска.В момента въпреки, че имам над 130 канала гледам основно българските+Дискавъри и Нешънъл джиографик и подобните. Дано има такива и при вас, че иначе може да откажа телевизията
Майна, аз не пия ракия, защото не ми е вкусна, но водка и ром не отказвам в добро съотношение с останалите части на коктейла.IFF написа:Не си вади изводи за бгемиграцията от този форумNinushevi написа:Е хубаво, де, а вие каква телевизия толкова гледате, че не искате да гледате българска.В момента въпреки, че имам над 130 канала гледам основно българските+Дискавъри и Нешънъл джиографик и подобните. Дано има такива и при вас, че иначе може да откажа телевизиятаТия тук повечето са вишисти, намират пиенето на ракия, слушането на бгмузика и гледането на бгтелевизия за просташко.
Аз лично, с удоволствие бих гледал "Господари на ефира", "Славчо", "Комиците"....ама нямам време
Весела Ханука Пъмпи! И аз не си правя изводи за евреите по тебе.pumpy написа:IFF написа: И дано човек не си прави изводи за българската емиграция по тебе, че жална му майка
IFF написа:Весела Ханука Пъмпи! И аз не си правя изводи за евреите по тебе.pumpy написа:IFF написа: И дано човек не си прави изводи за българската емиграция по тебе, че жална му майка