Без члага по празниците в Пловдив

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Заключено
vaniliq
Изгонен от форума

Re: Без члага по празниците в Пловдив

Мнение от vaniliq »

budtel написа:Kакво толкова сте се вързали на тоя комунизъм. Че даже и заплахи получих за саморазправа с 9 милиметров. Аз не съм го измислил комунизма. Който го е яд толкова да отива в Китай и Северна Корея и там да стреля на воля - комунисти колкото искаш. Даже може и в Куба да отидеш - съвсем близо е. Маай с куршумите и не му мисли много.
Ще ти кажа. Господата са активни борци срещу комунизъма, затова. Трагедията им е, че те се борят активно ама никой не се бие. Нещо като активните борци срещу фашизма от едно време, дет се крили по горите ама никой не ги гонел. Както и да е и в двата случая благинки падат- я соц. карта на борец, я канадско гражданство. Пък и какво са 20 - на години закъснение? Важното е да са в първите редици на борбата срещу тоталитарните режими в Източна Европа и по света-до победен край.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

vaniliq написа:Ще ти кажа. Господата са активни борци срещу комунизъма, затова. Трагедията им е, че те се борят активно ама никой не се бие.
Аааа, недей така! Някои активно си се борят, това че не ти дават на теб отчет е друг въпрос. ;) :D
И в тоя ред на мисли, ако изпляскам нещо в стил Мухата, би звучало, ей тъй: Февруари ще бъде май! :lol:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
budtel

Мнение от budtel »

Господата освен, че са "активни" борци срещу комунизъма, те щателно избягват диалога, защото знаят, че нямат силни аргументи. За сметка на това обаче, всеки който се опита да критикува най-успешния строй познат на човечеството - неолибералния капитализъм, бива обявен за комунист, който трябва да бъде екзекутиран, като Чеушеску и жена му.
Иди обяснявай, че нямаш нищо общо с комунизма, те не искат и да чуята. Присъдата не подлежи на обжалване, защото е издадена от народния капиталистически съд.
Mr.D
Баннат за 7 дни

Мнение от Mr.D »

budtel написа:Господата освен, че са "активни" борци срещу комунизъма, те щателно избягват диалога, защото знаят, че нямат силни аргументи. За сметка на това обаче, всеки който се опита да критикува най-успешния строй познат на човечеството - неолибералния капитализъм, бива обявен за комунист, който трябва да бъде екзекутиран, като Чеушеску и жена му.
Иди обяснявай, че нямаш нищо общо с комунизма, те не искат и да чуята. Присъдата не подлежи на обжалване, защото е издадена от народния капиталистически съд.
Твойте хора май я почнаха.
Ченгето Кеворк Кеворкян пък създаде първото чалга радио, за да чалгизира масово, а не само от ухо на ухо.
budtel

Мнение от budtel »

Благодаря за цитата.
Кеворкян освен, че създаде чалга радио, редовно канеше мургавите ни събратя в своето предаване Всяка Неделя. Накрая стана нетърпимо и не му подновиха договора. Но той беше и доста близък с Тодор Колев, който пръв започна да рекламира циганската култура. Това го правеше и в своето шоу "Как ще ги стигнем...Американците"?!. Даже беше и депутат и имаше тесни връзки с един от шефовете на ВИС.
Нямам нищо общо с ченгетата и бившите комунисти. Нека не забравяме, че те бяха оставени на власт, защото нямаше как да бъдат убити. Все пак демокрацията не може да дойде с репресии и убииства. Просто те започнаха да слушат новия си господар. Дори да бяха сменени едва ли прехода в България щеше да е по-различен.
Може би в някоя друга тема, ще успея да ви убедя, защо България е в това състояние. Не е само фактора комунизъм.
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

Тодор Колев не рекламираше, а пародираше, ако нямаш нищо против.
Странджата

Мнение от Странджата »

roumensp написа:Тодор Колев не рекламираше, а пародираше, ако нямаш нищо против.
Ще има против,щото така му изнася,ако ли пък не го е проумял за всичките тези години,никой не може да му помогне!
vaniliq
Изгонен от форума

Мнение от vaniliq »

budtel написа:Благодаря за цитата.
Кеворкян освен, че създаде чалга радио, редовно канеше мургавите ни събратя в своето предаване Всяка Неделя.
Ето скийш ли. Аз откога им разправям на мойте че Кеворк е педрас.
budtel

Мнение от budtel »

roumensp, въобще не пародираше, защото ромите много го оважаваха. Всяка Неделя не веднъж пускаше кадри как ромите посрещат Колев като герой. Истината е, че те го обичаха, но в това няма нищо лошо.
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

budtel написа:roumensp, въобще не пародираше, защото ромите много го оважаваха.
Те хубаво са го Оважавали, ама ти кога ще започнеш да уважаваш родния си език, псевдопатриоте? Въпросните цигани, които толкова ти пречат го говорят по-добре от теб.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

budtel написа:Може би в някоя друга тема, ще успея да ви убедя, защо България е в това състояние.
Мерси, ама няма нужда! Ний сме разкрепостени сексуално, ама чак пък садо-мазо, не мисля! :wasntme:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
budtel

Мнение от budtel »

MrGeek, аз да не съм журналист нает от вестник БГКанада. Пиша бързо. Сега ако тръгна и аз да търся неволни грешки.
Според мен няма за какво да се хванеш.
Освен всичко не мразя циганите, както може би ти ги мразиш, но се правиш на демократ ценящ правата на малцинствата. Всъщност на тях никой нищо лошо не им е направил.
Аватар
Rall

Мнение от Rall »

budtel написа:Господата освен, че са "активни" борци срещу комунизъма, те щателно избягват диалога, ...
Е, как го избягват бе Будителя? Колко страници "тема за чалгата стана вече"?
И какви повече доводи за това, че комунизЪма е най-идиотската идеология, търсиш от хора дето са му сърбали попарата 20 - 30 години?
Са ако си бил от "другата страна" е ясно. Ама ти викаш, че не си... ама както плачеш за него малко става като- "...умрем да праим кавали, и да ме плющят изодзадзе ама не съм педер@ст..."
И оня "мили ванили" и той е същия модел!
Аз не ви се връзвам, забавни сте ми. Ако някой ви е теглил една майна явно прага му на поносимост на соц-чалга е по нисък.
Dead Eyes See No Future
vaniliq
Изгонен от форума

Мнение от vaniliq »

Rall написа:
budtel написа:Господата освен, че са "активни" борци срещу комунизъма, те щателно избягват диалога, ...
Е, как го избягват бе Будителя? Колко страници "тема за чалгата стана вече"?
И какви повече доводи за това, че комунизЪма е най-идиотската идеология, търсиш от хора дето са му сърбали попарата 20 - 30 години?
Са ако си бил от "другата страна" е ясно. Ама ти викаш, че не си... ама както плачеш за него малко става като- "...умрем да праим кавали, и да ме плющят изодзадзе ама не съм педер@ст..."
И оня "мили ванили" и той е същия модел!
Аз не ви се връзвам, забавни сте ми. Ако някой ви е теглил една майна явно прага му на поносимост на соц-чалга е по нисък.
Супер си майна. Всичко си ми познал. И модела ми и тва че обичам да ме плющят изотзад. Само за кавалите малко си се объркал ама нейсе прощавам ти. Сурно си мноо як и космат мъжага, затва не ти се сърдя. Пиис бро.
Странджата

Мнение от Странджата »

Човека ви метафоризира,все пак не всички комуняги са педали!
Заключено