Зравейте!
Имам един много конкретен въпрос:
При завръщане в Канада с ПР карта има ли някакви особености- като например- да се показва пак някаква изискуема сума и т.н. както при първо влизане ? Има ли някакви други изисквания?
Благодаря на всеки, който отдели време за отговор!
Влизане в Канада с ПР карта
-
Влизане в Канада с ПР карта
rugby is the source
Re: Влизане в Канада с ПР карта
Не!
Няма подобни изисквания!
Като Пърм Резидънт просто си влизаш.
Няма подобни изисквания!
Като Пърм Резидънт просто си влизаш.
-
Трябва да се попълни митническа декларация - имаш право да внесеш без мито известно количество стоки, също алкохол и цигари, но в доста ограничено количество, като стойността на стоките зависи от това колко време си бил извън страната.SOULRIPPER написа:Зравейте!
Имам един много конкретен въпрос:
При завръщане в Канада с ПР карта има ли някакви особености- като например- да се показва пак някаква изискуема сума и т.н. както при първо влизане ? Има ли някакви други изисквания?
Благодаря на всеки, който отдели време за отговор!
Ако носиш голяма сума кеш - мисля че беше над 10 хиляди - трябва да бъдат декларирани без значение за кой път влизаш влизаш в Канада.
Това са митнически изисквания, а не на имиграционните и под тях попадат всички идващи в Канада, без значение дали са граждани или ПР.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
-
Благодаря Коко,
въпросът ми беше по-скоро с имиграционните как стоои въпроса, дали да се показват средства и документи, както при първо влизане или само им даваш ПР картата?
Благодаря, всяка информация е полезна:)
въпросът ми беше по-скоро с имиграционните как стоои въпроса, дали да се показват средства и документи, както при първо влизане или само им даваш ПР картата?
Благодаря, всяка информация е полезна:)
rugby is the source
- optics
- Модератор
Най-важното - гледай да не забравиш картата на излизане, че после няма как да влезеш без нея.
..има такива случки
..има такива случки
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
- Kan_Tangra
И още един тъп въпрос,
с бг паспорта и сертификата за гражданство мога ли да ида до Куба, и най-вече мога ли да се върна от там?
Четох доста официалните сайтове, и навсякъде пишеше, че можело да доведе до забавяне и откази. Но не пише твърдо не.
Последния път като бях в Куба бях с перманент карта все още.
Мисля да хвърля 200кинта и да си изкарам експресен паспорт за 24 часа. Това ще е най-сигурният вариант.
Вие какво мислите?
с бг паспорта и сертификата за гражданство мога ли да ида до Куба, и най-вече мога ли да се върна от там?
Четох доста официалните сайтове, и навсякъде пишеше, че можело да доведе до забавяне и откази. Но не пише твърдо не.
Последния път като бях в Куба бях с перманент карта все още.
Мисля да хвърля 200кинта и да си изкарам експресен паспорт за 24 часа. Това ще е най-сигурният вариант.
Вие какво мислите?
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола