Тренировки по карате!!!
Re: Тренировки по карате!!!
При таекуондото няма такова дърпане за дрехите като при каратето и то само за комитето става въпрос за това не е необхимо екипа да от дебел плат, а напротив... има само удари с карака и ръце, за което е неоходимо екипа да е възможно най-олекотен. Това се отнася и за катата при каратето където също е за предпочитане олекотения вариант на екипите! А дали ще е отворен или затворен отпред при таекуондото няма толкова голямо значение... Имам чувството, че те и в асоциацията не са много наясно с правилата и какво и как да искат... та това е толкова млад и без традиции спорт, че те първа във времето ще се донагаждат нещата...
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
-
- Напуснал форума
А някой от Ванкувър може ли да каже как стоят нещата със школите по карате там ? Организация, цени ориентировачно, и т.н......
Че малкия (на 6 години) е много запален и е вече 7-о Кю (син пояс с една черта). Ако от Букурещ ни забавят още малко и сигурно ще успеем да сложим и жълт пояс
Че малкия (на 6 години) е много запален и е вече 7-о Кю (син пояс с една черта). Ако от Букурещ ни забавят още малко и сигурно ще успеем да сложим и жълт пояс

Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Вини Джоунс
Здравейте!!!
Екипът по тайкуондо не е подходящ за тренировки по карате.
Една малка подробност,тренировките ще се провеждат от 18,30h
а не от 19h.За повече инфо.погледнете страницата.
Весели празници,здраве и успехи на всички!
http://kodokan.snimka.bg/other-sports/o ... 892044.big"
Екипът по тайкуондо не е подходящ за тренировки по карате.
Една малка подробност,тренировките ще се провеждат от 18,30h
а не от 19h.За повече инфо.погледнете страницата.
Весели празници,здраве и успехи на всички!
http://kodokan.snimka.bg/other-sports/o ... 892044.big"
Здравейте,
Има ли някой, който да му се тренира кик-бокс?
Интересува ме, за да тренираме като спаринг партньори.
Аз съм се занимавал около година.
Става въпрос за Монреал.
При интерес пишете на лични.
Благодаря!
Има ли някой, който да му се тренира кик-бокс?
Интересува ме, за да тренираме като спаринг партньори.
Аз съм се занимавал около година.
Става въпрос за Монреал.
При интерес пишете на лични.
Благодаря!
mima++ написа:Имаме 2 екипа за таекуондо,не знам дали ще станат и за карате/бели са/,но ако някой има нужда може да се обади 450/6291438. Екипите са ползвани 2-3 пъти от децата ми,преди 2-3г.и така седят в гардероба,стават за деца 10г. - 16г.
Екипите вече са подарени. Честита Нова 2012г на всички българи в Канада