budtel написа:Въобще не си правя илюзии, че ще променя мисленето на вас 10-ината дето така настървено ме опонирате, прилагайки средновековни тактики. Така и не намерихте логични доводи да защитите тезите си, затова приложихте крайния вариант - насилието под формата на обиди и рогатни.
Това което се опитах да ви внуша (без да си мисля, че ще ви променя), е че човек освен физически трябва да оцелее и душевно. И това го казвам защото ми омръзна да гледам сдухани емигрантски физиономии. Омръзна ми да слушам хора, които се самозалъгват, че всичко им е ОК, а в същото време не могат да се засмеят от сърце.
Но съм убеден, че има хора, които са ме разбрали и ще следват моите идеи.
форума не изчерпва емигрантската общност , аз лично не виждам сдухани хора около мене , живея , без да "оцелявам " както описвате- душевно и физически , харесвам Преслава , смятам , че има много атрактивен глас и визия , харесвам и слушам изпълненията на Ростропович - особено Cello Suite N. 1 na Bach .
Голям почитател съм на руското кино и култура , но искам да се преместя в Ню Йорк .
Доколкото виждам , според това , което досега сте изписали , би трябвало да съм някакъв невъзможен случай...