Без члага по празниците в Пловдив

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Заключено
speedy

Re: Без члага по празниците в Пловдив

Мнение от speedy »

budtel написа:Може би за да се изяснят нещата трябва да обясня по-подробно. Както знаем в чалгата откриваме предимно цигански, туки и арабски мотиви.
Ще се върна в периода преди туркото робство. По това време цигани в Европа няма. Те обаче са заселени в Европа с помоща на отоманските нашественици (това го дискутирахме вече някъде). Не случайно днес цигани има най-много там, където са властвали османлиите. Интересен е факта, че тези цигани са взети от Арабия. Т.е. до известана степен те са попили от арабската култура, без задължително да са били мюсулмани.
Защо обаче османлиите населват Европа с цигани. Целта е те в по-късен етап да проядат културните, религиозните, езиковите и каквито си искате устой на приемните поробени държави. Както знаем циганите не желаят да се интегрират. Аз за това не ги виня нито ги мразя - те са си такива, искат да си живеят своя живот. Oт друга страна те са много лесно манипулируеми, приемат подаръци и т.н - ясно.
Да се върнем в днешно време. Защо циганите се толерират толкова много. Отновно проблема е свързан този път с неотоманските амбиции на Турция. Тук участие взима и Саудитска Арабия, която не е тайна, че е инкубатора на световния тероризъм. На тях обаче им помага много САЩ. Ето защо в нета има снимки на г-н Уорлик, който пляска на танцуващи ромчета. А САЩ е съюзник с Турция и Саудитска Арабия.
Вече изясни ли се кой е инвеститора на чалга културата в България?
Тази тема е златна. Не, какво говоря, направо платинена!

Дотук разбрах, че САЩ са заселили циганите в България с цел да разложат европейските устои. Проста импликация на гореизложеното (да се види в речник какво е импликация!).

Освен това аз се оказвам около три-четвърти циганин - приемам подаръци и донякъде мога да бъда манипулиран.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
vaniliq
Изгонен от форума

Мнение от vaniliq »

Поздравявам всички истински българи с една чудесна песен на оркестър "Кристал". Солистка Тони Дачева, ръководител Красимир Христов. "Звезди ли искаш да ти свалям"
http://www.youtube.com/watch?v=5ZKJKWYHlbI
grozdan

Мнение от grozdan »

speedy написа: Освен това аз се оказвам около три-четвърти циганин - приемам подаръци и донякъде мога да бъда манипулиран.
А опашка въртиш ли ;)
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

vaniliq написа:Поздравявам всички истински българи с една чудесна песен на оркестър "Кристал". Солистка Тони Дачева, ръководител Красимир Христов. "Звезди ли искаш да ти свалям"
http://www.youtube.com/watch?v=5ZKJKWYHlbI
Добре де, сега аз не мога да разбера. Допреди няколко поста се занимаваше с моята особа, която е за свобода на словото,вероизповеданието, музикопредпочитанието, секса и т.н., защитавайки позицията на budtel : Без чалга към (р)еволюция, светло бъдеще и прогрес! :D
Сега ни поздравяваш с това горното.Ай ся де? На кое да вярваме? Или това е от страничните ефекти на прекарана в ранна детска възраст "пронхоплевмония"? ;)
P.S. Големи глупости, ей! Поредния със стил :"...тез дечица веселушки светят като крушки!"
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
speedy

Мнение от speedy »

Да, особено след ваксинация.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

Почвам да си мисля че се връщаме в средновековието - като се разболее някой най-удачното решение е кръвопускане и след това молитва та дано болният оздравее. Е, ако не оздравее а си отиде - следва молитва за успокоение на душата му. Всякакви идеи за лечение с медикаменти или превантивни ваксинации са анатемосани предварително.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
vaniliq
Изгонен от форума

Мнение от vaniliq »

Bistre, аз отдавна нямам позиция по нито един въпрос. Единствената ми позиция е да съм в опозиция . I came to this world to disagree :):) . Не ги приемай лично и извинявай ако съм те засегнал.
Иначе песента наистина ми харесва.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Не си ме засегнал.Това просто не е много умно да нямаш позиция по никой въпрос, но да спориш от любов към спора. :x
Песента не можах да изслушам.Не е моят жанр - просто.
Колкото до посланието, което носи заглавието И за мен в личен план...Ако, реша да съм за някого "резачка", то решението е необратимо и никакви интергалактически дъждове, падащи метеори,звезди, планети, камъни и всякаква друга сволоч* не могат да го променят!
UnHoly
Напуснал форума

Мнение от UnHoly »

Я, прогнозата ми не излязла вярна, ама пък в тая тема "камъните паааадат :music: " ли падат от небето :D
Всеки може да умре, но не всеки може да роди. Най-добрите остават неродени.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Тиииий, да не обичаш да залагаш на... конийе? ;) :lol:
На мен не залагай, че аз както си тичам напред, изведнъж се обръщам и хуквам назад! :lol:
Най-бързо се стига до финала наобратно. :crazy:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
UnHoly
Напуснал форума

Мнение от UnHoly »

На добитък никакъв не залагам, пък и при моите спартански обичаи, на почтените ми години години с хазарт не подобава да се залавям. Просто се почудих на глас при тоя буен поток от какви ли не хипотези докъде ще се стигне, ама то много непредвидимо се оказа :?:
Всеки може да умре, но не всеки може да роди. Най-добрите остават неродени.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Да някои неща не можеш да предвидиш.Животът е странен.Иначе в предишното си мнение се пошегувах само. :)
budtel

Мнение от budtel »

Ето какво пеят младите руски момичета:

http://www.youtube.com/watch?v=mq2ZIDmQevI"

Не като наште "...най ми е добре с няколко мъже"
Трябва да се поучим от патриотизма на руснаците.

Предварително да уточня: не съм комунист, шоп съм! ;)
Аватар
Rall

Мнение от Rall »

Eто още от репертоара на младите руски момичета:
http://www.youtube.com/watch?v=W9YFl_f_ ... re=related"

Специален поздрав за Будителя дето не е комунист :rofl: :rofl: :rofl:
Dead Eyes See No Future
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Вие може да се майтапите с руснаците ,но поне имат чувство за национализъм и си държат на своето
http://www.youtube.com/watch?v=f1TP8MvF ... re=related"
Гледайте как цялата зала е на крака.. :clap:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Заключено