Стартиране в Квебек

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
succes

Re: Стартиране в Квебек

Мнение от succes »

libre написа:Здравейте,
и аз имам някакви подобни чудения относно работата и ученето...Понеже кандидатстваме с първото ми образование - Индустриален дизайн (за което се надяваме на точки,въпреки че търсеното такова е на по ниско ниво от бакалавър,но надеждата...нали знаете),а сега завършвам Архитектура и съм работила основно като чертожник и 3D визуализатор, та силно се надявам ,че бих могла да си намеря работа просто като чертожник (дори на стажантски начала и без заплащане в началото, просто докато натрупам малко стаж в канадска фирма,свикна с нормите и начинът им на работа) и междувременно се позаинтересувам колко от дипломата ми биха признали ,колко време ще трябва да доучвам,къде и т.н.
Здрасти и от мен,
то е така, неизвестното ни кара да мислим какви ли не комбинации, но истината е, че когато стигнем там и започнем да се блъскаме, ще разберем за какво става дума. Разбирам те за чертането като чертожник, то това е най-трудоемката и голяма част от един обект е неговата визуализация - чертежи и пак чертежи, и си е пипкаво, то затова и се търсят хора да чертаят. Един инженер смята 10 инженера чертаят - поне при инженерите е така. Лошото е, че започваш да забравяш неща и спираш да имаш цялостен поглед върху конструкцията.
Pointzero

Re: Стартиране в Квебек

Мнение от Pointzero »

nikolovata написа:Относно ''платеното'' учене......
А преди заминаване бих правила само едно: яко учене на френски, зашото тук това е загуба на време и средства.
.....
Да не цитирам цялото мнение, но Николова е абсолютно права!
Аз съм в категория 3
Когато печелиш, не знаеш какво губиш & vice-versa!
Experience не можеш да си купиш, но винаги си го ПЛАЩАШ!
Публикувай отговор