plamen написа:emili_vn написа:Щом казваш...Аз пък си мисля, че вие всички не четете и чакате - ако може някой да ви смели наготово нещата...като колегата...дето моли за помощ...в една друга тема...и си мисли, че всички сме започнали процедурата от форума с въпросите и без да четем.
Може и да ме нападнете след това ми изказване, но за голямо съжаление - това е истината. За последните две години, откакто съм в този форум все по-малко са тези, които четат и все повече тези, дето задават въпроси и чакат някой да им отговори в синтезиран вид, без да се напъват.
"Аз пък си мисля, че вие всички не четете и чакате" - в грешка си, че не четем. Но пък си много права, че чакаме. Със здраве

Извинете - грешен изказ в първото ми изречение - нека заместим всички с повечето, както е пояснено по-долу: все по-малко са тези, които четат....
Ако наистина съм в грешка, щях да се зарадвам. Но мога да твърдя, че съм права. По простата причина, че много съфорумци, които пишат и помагат на другите, включително и аз, сме обяснявали десетки пъти едни и същи неща. Но вместо да се чете, това, което вече е изписано, е по-лесно да се зададе същия многократно разискван въпрос. Можеш чрез търсачката да провериш например лично аз колко пъти съм обяснявала как се оценяват критериите образование, област на образование и стаж или колко пъти съм отговорила на едни и същи въпроси относно удостоверение от НОИ, трудови и осигурителни книжки и служебни бележки.
Хайде освен със здраве, с покани и сертификати на година