Пълен напред!!!!
Хайде и останалите да се зарадваме скоро!!!
Ще бъдат едни прекрасни коледни празници!!!
Поздравления warthogwarthog написа:Да се похвалим и ние с покани за визи. Днес в 14.00 дойде поканата по имейл. Успех на всички чакащи
Поканата за виза, което е един и-мейл, който ще получите, е обяснено, че се плаща такса за "droit de résidence permanente" или "Right of Permanent Residence". Между другото в банката си имат една бланка с таксата , нещо като табличка и виждаш че срещу "Right of Permanent Residence/ droit de résidence permanente" пише сумата 345 евро. За дете не знам, аз говоря от личен опит за възрастен, но от таблицата,която си публикувал, става ясно, че за деца под 22 години сумата е 105 евро за всяко дете.warthog написа:Някой има ли информация относно таксите за виза.
http://www.canadainternational.gc.ca/ro ... e_Schedule"
В сайта виждам следното 385 и 345 евро. За дете 105 евро. Вярно, че над първта сума пише такса обработка, но над втората не пише нищо. И двете са за постоянно пребиваване.
Да, прав си, че за деца не се плаща, отдолу на табличката има текст, от който става ясно че за деца няма такава такса.vdddd написа:За децата не се плаща, а тези 105 евро ги плащахме, когато пращахме документите за Букурещ след интервюто и те са за разглеждане на документите. Сега плащаме само "Такса за постоянно пребиваване в Канада" и тя е зя възрастните само. Плащаш само 2х345 евро + 2 евро (такса за банката) и това е. А на табличките в банката не разчитай, че аз като плащах нашите такси ми дадоха табличка от 12,2010 и там таксите бяха други.
tototo написа:Хайде и ние да се похвалим с медицински![]()
![]()
![]()
Получихме ги по е-мейла