Спират приемането на молби за спонсорство на родители!!!!!!!

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Публикувай отговор
Аватар
John Smith

Re: Спират приемането на молби за спонсорство на родители!!!

Мнение от John Smith »

roumensp написа:Ама и вие сте едни ... какво сте се заяли с ablood-а ? След като системата е била такава, независимо добра или лоша, и той я е използвал съвсем законно, какъв е проблема ?
Проблемът е, че не може да чете с разбиране и скача за нищо. Ако вече процедурата върви, промяна за него няма. Надявам се да го е разбрал към 7-ма страница.
Wise men don't need advice. Fools won't take it.
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

Ами позицията му може да е принципна бе...
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Позицията ми е абсолютно принципна.
Темата ми е по-скоро информативна. Разбира се сблъсъкът с негативните елементи не закъсня, но ми беше интересно тяхното отношение.

Нядавам се Януари да има повече яснота върху супер-визите и другите новости. В момента не съществуват частни застраховки, позволяващи на хора с крехко здраве и хронични болести да посещават Канада. Хазарт с живота.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
IFF

Мнение от IFF »

ablood написа:Позицията ми е абсолютно принципна.
Темата ми е по-скоро информативна. Разбира се сблъсъкът с негативните елементи не закъсня, но ми беше интересно тяхното отношение.

Нядавам се Януари да има повече яснота върху супер-визите и другите новости. В момента не съществуват частни застраховки, позволяващи на хора с крехко здраве и хронични болести да посещават Канада. Хазарт с живота.
Айде дано дойдат, и като дойдат да ги запишеш на социал :lol:
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

IFF написа:Айде дано дойдат, и като дойдат да ги запишеш на социал :lol:
Айде, стига, де!Какво вярно ви пречат двама старци?Човекът е притеснен и в притеснението си го сподели във Форума.Трябва ли другите инакомислещите наистина да му се нахвърляме? И аз няма да доведа моята майка, просто защото не ще, ама ако искаше бих я довела, защото би ми спестило неприятности.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
IFF

Мнение от IFF »

Bistra написа:
IFF написа:Айде дано дойдат, и като дойдат да ги запишеш на социал :lol:
Айде, стига, де!Какво вярно ви пречат двама старци?Човекът е притеснен и в притеснението си го сподели във Форума.Трябва ли другите инакомислещите наистина да му се нахвърляме? И аз няма да доведа моята майка, просто защото не ще, ама ако искаше бих я довела, защото би ми спестило неприятности.
Защото човека казва че имал принципи, а това е обидно за хората, които имат наистина такива. Ей го на странджата наистина има принципна позиция, просто давам пример.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Може ли да припомниш, ако обичаш, каква е позицията на Странджата, че не ми се търси сега?
Втори въпрос: Знаем, че Странджата ти е по-симпатичен от ablood. Винаги ли с такова настървение му проверяваш мненията, дали има отстъпление от позицията, както на ablood?
И какво печелиш от това, че си му натрил носа?
По-хубаво ли ти става? По-силен ли те прави или по-значим?
IFF,случвало ли ти се е някога да кажеш: Да, не съм прав.Сбърках.Извинявай, прощавай?
12 дни остават до Коледа.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

roumensp написа:Ама и вие сте едни ... какво сте се заяли с ablood-а ? След като системата е била такава, независимо добра или лоша, и той я е използвал съвсем законно, какъв е проблема ? Или може би е трябвало да го възпре свръх-високото му обществено съзнание ? :D Защо не ги обясните тия същите неща на индийците, дето са домъкнали десетки хиляди пенсионери дето не знаят и грам английски или френски, но от тях не можеш да се вредиш в чакалнята на спешното в болницата ?

Нито аз, нито жена ми, нито повечето ни познати имаме намерение да спонсорираме родителите си, но ако имахме и ако законът го позволяваше, мнението на другите въобще нямаше да ме интересува.

Лично аз одобравям действията на имиграционните, но това си е мое мнение и никой не е длъжен да го споделя. И на мен някои неща не ми харесват, но такъв е животът ...
Румба, престани да си измисляш и ти като мен - питай Дики - той ще ти каже, че по тукашните болници пациентите са само WASP с перфектен английски.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Mr.D
Баннат за 7 дни

Мнение от Mr.D »

ablood написа:Позицията ми е абсолютно принципна.

Добре де принципно ти обяснявах(а) а ти се хващаше за бедните ти родители как няма да виждат внуците ти.
Ето то ти един принцип.
За 2010 Канада прие 280,000 имигранта. Сложи 80,000 непьлнолетни.
По твоя принцип искаш всеки да има право да вземе родителите си.
Сега тия 200,000 изведньж всички решават да си вземат родителите. И накрая излизат 400,000 на година родители пенсионери (на един човек два родитела). Как ти се струва принципа?
Или само за твоите трябва да важи закона?
Имай на предвид че в момента 24,000 пенсионера им беше непосилна бройка.
Как си представяш цялата работа. Да не мислиш че ги караха да чакат по 7 години случайно.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Брилянтна сметка. 200 хиляди емигранта щели да доведат 400 хиляди родители. Сякаш всички са живи, навити и нямат деца другаде.

В моето семейство имаме особено (явно) високо ниво на благодарност към родителите, но въпреки, че и 4-мата нямат други деца и внуци освен в канада, аз не вярвам, че повече от един ще доживее да дойде тук. И няма да е за много дълго.

Тъй, че от 200 хиляди емигранта я доведат 20 хиляди баби, я не. Ама много се набиват на очи.
Mr.D
Баннат за 7 дни

Мнение от Mr.D »

ablood написа:Брилянтна сметка. 200 хиляди емигранта щели да доведат 400 хиляди родители. Сякаш всички са живи, навити и нямат деца другаде.

В моето семейство имаме особено (явно) високо ниво на благодарност към родителите, но въпреки, че и 4-мата нямат други деца и внуци освен в канада, аз не вярвам, че повече от един ще доживее да дойде тук. И няма да е за много дълго.

Тъй, че от 200 хиляди емигранта я доведат 20 хиляди баби, я не. Ама много се набиват на очи.
Не е брилянта сметка ами законна(до сега).Заради големия брой ги карат да чакат тия 7 години. Да поумрьт, разболеят, някои предварително се отказват. И накрая 24000 взимаха. Все някаква квота трябва да се спазва иначе смятай сме фалирали.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

24'000?
Тогава к'ви ги дрънкаш за 400'000?
Mr.D
Баннат за 7 дни

Мнение от Mr.D »

ablood написа:24'000?
Тогава к'ви ги дрънкаш за 400'000?
Абе ти не четеш ли. 24000 Толкова обработваха и взимаха на година.
Иначе са задрьстени от апликейшьни.
Колко приемат и колко желаещи има са две различни неща.Ако им позволят без лимитно да дьрпат рода я помисли какво ще стане.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

:y:
mwanza
Обратна връзка:

Мнение от mwanza »

Добре де, аз ще задам въпроса по друг начин.

Колко би струвало родителя да има същата здравна карта като на всички в Кебек? Нали аз за да позлвам тези услуги плащам Х пари. Няма ли вариант да се плащат същите пари и човека да си има здравна карта?
Публикувай отговор