Забавяне на accusee -то
Re: Забавяне на accusee -то
ето едно инфо което ще даде яснота по въпроса
http://www.quebecinfo.ru/2011/11/blog-post_18.html"
Хм, незнам тази реорганизация как ще се отрази на кандидатурите... Дали няма съвсем да се забави разглеждането на документите... Но явно на служителите във Виена затова не им се работи 

Seul on peut aller plus vite, mais ensemble on peut aller plus loin.
Полет - 16.06.2014 г.
Полет - 16.06.2014 г.
Тука има и друго в този сайт от днес , а и в официалния (с жълто в края на страницата):mirokami написа:ето едно инфо което ще даде яснота по въпроса
http://www.quebecinfo.ru/2011/12/blog-post.html#more"
http://www.cic.gc.ca/francais/immigrer/ ... rousse.asp"
DCS-Виена-18.05.2011
Полет- 28-29.06.2015 София-Атина-Монреал
Полет- 28-29.06.2015 София-Атина-Монреал
- Famille Yantchevi
И сега какво? Ние изпратихме документите на 1-ви декември, но към Виена. Какво ще се случи сега? Направо изтръпнах. В понеделник ще звъня във Виена да питам.
Мдааа, може пък сега да им наредят да обработят всички документи които са получили.По този начин може да има много покани за интервюта или направо сертификати за тези които изпълняват критериите.И всичко това да се случи в първото тримесечие на 2012.А може и служебно да ги препратят в Монреал,което допълнително ще удължи процедурата.След като закриват Имиграционното бюро във Виена,може би е редно да дадат адрес в Монреал.Кога ще стане това? Можем само да гадаем.
„Вроденият порок на капитализма е неравното разпределение на благата. Вродената добродетел на социализма е равното разпределение на лишенията.” Уинстън Чърчил
Сега става ясно защо са осребрили чековете с бясна скорост.Хората просто са стегнали куфарчетата.Нямам думи просто!
И тук не става ясно въобще след интервюто дали отново ще има етап Букурещ.
Т.е. и двете процедури ако минават през Нова Скоуша /Квебек и Федерална/няма ли да се забави още повече във времето самата процедура?
И тук не става ясно въобще след интервюто дали отново ще има етап Букурещ.
Т.е. и двете процедури ако минават през Нова Скоуша /Квебек и Федерална/няма ли да се забави още повече във времето самата процедура?
Последно промяна от Misho76 на Пет Дек 02, 2011 4:30 pm, променено общо 1 път.
DSC 05/07/2011
Получени във Виена 06/07/2011
Accuse de reception 16/02/2012
e-mail листа на чакащите дата 15/08/2012
TOEFL iBT 2013
TCFQ B2/B2;B2/C1
TOEFL iBT 2013
TCFQ B2/B2;B2/C1
Според това което видях в официалният сайт считано от 1-ви декември документите всъщност трябва да се изпращат в офиса в Сидней, Нова Скоша, а оттам вече в зависимост от развоя на файла ще бъдат преращани към съответния регионален офис, който както излиза за България ще бъде в Монтреал.5kov написа:Мдааа, може пък сега да им наредят да обработят всички документи които са получили.По този начин може да има много покани за интервюта или направо сертификати за тези които изпълняват критериите.И всичко това да се случи в първото тримесечие на 2012.А може и служебно да ги препратят в Монреал,което допълнително ще удължи процедурата.След като закриват Имиграционното бюро във Виена,може би е редно да дадат адрес в Монреал.Кога ще стане това? Можем само да гадаем.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Къде го четете това за Монреал? Първият етап е Виена, а вторият е Сидни, поне според това, което пише в официалния им сайтKoko написа:Според това което видях в официалният сайт считано от 1-ви декември документите всъщност трябва да се изпращат в офиса в Сидней, Нова Скоша, а оттам вече в зависимост от развоя на файла ще бъдат преращани към съответния регионален офис, който както излиза за България ще бъде в Монтреал.5kov написа:Мдааа, може пък сега да им наредят да обработят всички документи които са получили.По този начин може да има много покани за интервюта или направо сертификати за тези които изпълняват критериите.И всичко това да се случи в първото тримесечие на 2012.А може и служебно да ги препратят в Монреал,което допълнително ще удължи процедурата.След като закриват Имиграционното бюро във Виена,може би е редно да дадат адрес в Монреал.Кога ще стане това? Можем само да гадаем.
http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;
azzura тук го пише,след март 2012 бюрото в Монреал поема работата на бюрото във Виена 

Последно промяна от 5kov на Пет Дек 02, 2011 5:03 pm, променено общо 1 път.
„Вроденият порок на капитализма е неравното разпределение на благата. Вродената добродетел на социализма е равното разпределение на лишенията.” Уинстън Чърчил
5kov Аз лично не смятам,че ще има интервюта за БГ до март 2012.Ясно е,че вече и интервюта във Виена като вариант няма да има.Чисто хипотетично ако сега казват ,че обработват април месец,което мен лично ме съмнява искат да кажат,че за 3 месеца ще обработят всичко до декември 2011???
Пълен абсурд!Не знам какво да мисля!Трябвало да сме оптимисти.Започнахме 6 месец чакане на акюзе.ОК и какво от това?Поне при нас леко и ентусиазма за учене понамаля,защото нямаме нищо сигурно и черно-набяло за което да се хванем освен осребреният чек.
Объркани сме!
Пълен абсурд!Не знам какво да мисля!Трябвало да сме оптимисти.Започнахме 6 месец чакане на акюзе.ОК и какво от това?Поне при нас леко и ентусиазма за учене понамаля,защото нямаме нищо сигурно и черно-набяло за което да се хванем освен осребреният чек.
Объркани сме!
DSC 05/07/2011
TOEFL iBT 2013
TCFQ B2/B2;B2/C1
TOEFL iBT 2013
TCFQ B2/B2;B2/C1
5ков, може ли линк, че така ми е трудно да го чета 

http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;
Мишо, аз съм убеден, че до март интервю в България няма да има. Проблемът е дали всички които са подали документи до 1-ви декември ще бъдат обработени и поканени на интервю, когато и да е то. На нас и парите не са изтеглили още, но това е лесно знем го.Misho76 написа:5kov Аз лично не смятам,че ще има интервюта за БГ до март 2012.Ясно е,че вече и интервюта във Виена като вариант няма да има.Чисто хипотетично ако сега казват ,че обработват април месец,което мен лично ме съмнява искат да кажат,че за 3 месеца ще обработят всичко до декември 2011???
Объркани сме!
Продължавай с ученето, не се отчайвай! Може и за добро да е, явно промените се случват и ще стават стъпка по стъпка. Първо мястото за обработка, а после и изискванията. При федералната поне не късаха нервите на хората по този начин.
Но пак повтарям, това може и да е за добро.
Мерси Вик,но така както си пишем тук 3-4 редовни оставам с впечатление,че на другите им е все тая какво се случва и кога ще се случи то.
Лично аз съм малко объркан в момента,защото една от най-стабилните и социални държави затваря мисиите си именно в Европа и хич не мога да преценя колко ЗА добро е това точно.
Не става ясно поне за мен и каква е съдбата на Букурещ,нали там имат мисия също.Както и издаването на самите визи къде ще се случва,защото ако се изпращат паспортите до Монтреал говорим вече и за други суми по изпращането и т.н.
Отделно ходенето на курсове и уроци струва пари,които се влагат уж за добро и така трябва да бъде,но и това не може да продължава до безкрай./примерно 3 години/Знам например 3-4 учителки в Сф за които тази процедура е основен бизнес и решиха,че могат внезапно да си повишат цените.
Лично аз съм малко объркан в момента,защото една от най-стабилните и социални държави затваря мисиите си именно в Европа и хич не мога да преценя колко ЗА добро е това точно.
Не става ясно поне за мен и каква е съдбата на Букурещ,нали там имат мисия също.Както и издаването на самите визи къде ще се случва,защото ако се изпращат паспортите до Монтреал говорим вече и за други суми по изпращането и т.н.
Отделно ходенето на курсове и уроци струва пари,които се влагат уж за добро и така трябва да бъде,но и това не може да продължава до безкрай./примерно 3 години/Знам например 3-4 учителки в Сф за които тази процедура е основен бизнес и решиха,че могат внезапно да си повишат цените.
DSC 05/07/2011
TOEFL iBT 2013
TCFQ B2/B2;B2/C1
TOEFL iBT 2013
TCFQ B2/B2;B2/C1
Взе ми въпроса от устата... и аз се чудя в момента относто това какво ще стане в Букурещ?Не става ясно поне за мен и каква е съдбата на Букурещ,нали там имат мисия също.Както и издаването на самите визи къде ще се случва,защото ако се изпращат паспортите до Монтреал говорим вече и за други суми по изпращането и т.н.
Manchester United Football Club
Така като гледам офисът в Букурещ си остава :
http://www.cic.gc.ca/english/informatio ... -where.asp"
http://www.cic.gc.ca/english/informatio ... -where.asp"