Весииии, мерси много!

Той щом е скиторил по чужбината те задължително ще му искат свидетелство за съдимост от чужбина (ако не е приложил вече такова) и съвсем ще го забавятBibitaN написа:Mufc сигурно го разнищват здраво, нали е скиторил доста по чужбинско.Казах го с най-добро чувство, Mufc, зная че разбираш от майтап.
Дано каквото и да е причината, да получиш скоро медицински!
Да точно така .Много си прав, че си играят с живота на хората.Аз чакам вече 1 г. и 2 месеца да ме разглеждат в Румъния по спонсор-програма.От 20 окт. файла ми е прехвърлен във виза отдела и те наново го разглеждат вече едни мед. ми изтекоха, изпратиха ми писмо да направя нови със срок от 1 м. ако не ги направя ми прекратяват процедурата .Ами да ми кажат да или не какво е това разглеждане 2г.mufc написа:Да подал съм документи в началото на Април, но до този момент още няма никакво развитие около мен.
Свидетелство за съдимост не може да ми искат при положение , че съм приложил такива и реално погледнато не виждам какво може да ме забави при положение, че всичко по документите ми е на шест.
Аз не мога да чакам на полусъединител дълго време и ако смятат да ни бавят просто ще си хвана шапката и си заминавам пак за Англия.
Или с други думи просто ще им тегля една майна и приключвам.
Не може да се ебават така с живота на хората.
Здрасти,mufc написа:desi1981,
нещо казаха ли по нашия въпрос относно забавянето на семинара вчера?
Отговорите дето дават може да се обобщят като "Може да чакате малко, но може да чакате и много"desi1981 написа:
Ами, както можеше да се очаква, не казаха нищо определено...