Поводи за национална гордост
Re: Поводи за национална гордост
Пак ли американците са виновни budtel? 

Manchester United Football Club
- ablood
- Обратна връзка:
Аха, доларът бил виновен. Той бил взел спестяванията на хората.budtel написа:Нека си спомним, че валутата, която обезцени лева беше американския долар.
Конспирациите са забавна работа, но историята беше много по-проста. Времена на бурни промени, управляващите и мутрите драпаха да докопат колкото се повече на момента, без да мислят за бъдещето. Капитализъм без капитали. Икономиката се скапа и държавата започна да печата кинти за да се разплаща с длъжниците. Който очакваше левове, получаваше хартийки. Като страничен ефект кредиторите изгоряха за сметка на длъжниците.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Ablood, оставям на Koko да ти обясни професионално как е станало.
Мисля че Аблъд го е обяснил добре, макар и в няколко изречения само, а от Будител смислен отговор така или иначе няма да има.ablood написа:Аха, доларът бил виновен. Той бил взел спестяванията на хората.budtel написа:Нека си спомним, че валутата, която обезцени лева беше американския долар.
Конспирациите са забавна работа, но историята беше много по-проста. Времена на бурни промени, управляващите и мутрите драпаха да докопат колкото се повече на момента, без да мислят за бъдещето. Капитализъм без капитали. Икономиката се скапа и държавата започна да печата кинти за да се разплаща с длъжниците. Който очакваше левове, получаваше хартийки. Като страничен ефект кредиторите изгоряха за сметка на длъжниците.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Интересно ми какво мисли Ablood за гръцката криза. 

Без да се заяждам ще ти обясня къде ти е проблема, а ще ти обясня, щото виждам че не се заяждаш за спорта, а наистина се интересуваш какво се случва. Значи, ти специално, почваш от убеждения и нагласяш в последствие(неумишлено) фактите, така че да ти паснат на теорията. Правилният подход е да да разсъждаваш относно фактите и да си променяш ако се наложи гледната точка. Няма меродавна истина, живота е пълен с обрати. Макар че вече е толкова трудно да се отсее истината от дезинформацията, при това огромно количество информация...budtel написа:Интересно ми какво мисли Ablood за гръцката криза.
И какви са фактите?
Целта ми не е да си налагам теориите. Може би е добре да има дискусия. Всеки да си каже мнението, но то да е логически издържано, да има някакъв доказателствен материал, да е правдоподобно. Ако някъде логиката се къса, това показва, че нещата не са много вярни. Ето така може да се отсее истината от лавината информация която ни залива.
Целта ми не е да си налагам теориите. Може би е добре да има дискусия. Всеки да си каже мнението, но то да е логически издържано, да има някакъв доказателствен материал, да е правдоподобно. Ако някъде логиката се къса, това показва, че нещата не са много вярни. Ето така може да се отсее истината от лавината информация която ни залива.
- ablood
- Обратна връзка:
Хм. Логически издържано, подкрепено с доказателствен материал, правдоподобно...
Я пак виж дет' съм та цитирал по нагоре, колко е издържано твоето!
Логиката е желязна и няма как да бъде оборена - за всичко случващо се в България са виновни външните сили.ablood написа:Хм. Логически издържано, подкрепено с доказателствен материал, правдоподобно...
Доказателственият материал - са статиите публикувани в печатното издание на Атака.
Какво повече от това ?

Това, че съм пуснал 2-3 статии на вестник Атака, не значи нищо. Пускал съм и много други статии от различни източници.
Не съм атакист и не подкрепям партия Атака. Много са крайни, а с крайности нищо не се постига. Волен Сидеров не е сериозен политик. Нестабилен е емоцинално. Не мога да се възхищавам на такъв политик.
Не съм атакист и не подкрепям партия Атака. Много са крайни, а с крайности нищо не се постига. Волен Сидеров не е сериозен политик. Нестабилен е емоцинално. Не мога да се възхищавам на такъв политик.
- ablood
- Обратна връзка:
Да бе, хич!budtel написа:Това, че съм пуснал 2-3 статии на вестник Атака, не значи нищо.
Нищо не значело.

Сещам се за вица: "Аз, гей? Неее. Абсолютно не!
Но веднъж оправих един, често оправян гейове, та от него знам какво е гей"
Това, че няма дискусия по поставените от мен проблеми означава, че съм прав.
Защо не емигрирах в Русия. Много просто - емигрирах в Квебек. А Квебек не е САЩ, както вече висах някъде. Тук се говори френски и франкофонията се утвърждава все по-силно.
Да признавам - поддържам нациналната идея. Но нацоналната идея не е расизъм, не нацизъм или фашизъм. Нацоналната идея не е Атака, не е Русия.
А тези които вярват в глобализма и неолиберализма просто са се заблудили много (тук имам предвид и ablood с неговите гейове
).
Защо не емигрирах в Русия. Много просто - емигрирах в Квебек. А Квебек не е САЩ, както вече висах някъде. Тук се говори френски и франкофонията се утвърждава все по-силно.
Да признавам - поддържам нациналната идея. Но нацоналната идея не е расизъм, не нацизъм или фашизъм. Нацоналната идея не е Атака, не е Русия.
А тези които вярват в глобализма и неолиберализма просто са се заблудили много (тук имам предвид и ablood с неговите гейове

В грешка си - дискусия имаше и ти загуби спора, или казано по друг начин - не успя да убедиш никого в правотата си.budtel написа:Това, че няма дискусия по поставените от мен проблеми означава, че съм прав.
....
-
Другаря май и сепаратист си пада!Дискусия с бетонена глава се отказах да водя когато се изгаври с хилядите заболели и починали вследствие на престъпнто мълчание за Чернобил,червен демагог!А ,сепаратизма ще успее,когато се присади ален мак на канадски клен или по нашенски-като цъфнат налъмите!budtel написа:Това, че няма дискусия по поставените от мен проблеми означава, че съм прав.
А тези които вярват в глобализма и неолиберализма просто са се заблудили много (тук имам предвид и ablood с неговите гейове).