Така е съгласен съм с тебе.Mr.D написа:Кое не разбираш,зелената ти карта изтича ако си извьн САЩ за повече от 6 месеца а паспорта е завинаги.Californian написа:Е чакай де аз в момента имам повече права от Американски гражданин в Канада, не мога да разбера какво ми говориш?![]()
Както и имам повече права в Америка отколкото Канадски гражданинПроблемото е, че тези ми две права не са до живот
![]()
![]()
нещо интересно за Канада
- Californian
Re: нещо интересно за Канада
"Доколкото ги гугълнах сега - са някакви психо терапевти или нещо подобно......ама човека си е заядлив като го гледам......."
Доколкото става ясно, дори не можеш да гугълваш - как ти дават тия 150 бона заплата, е въпрос за мосю Поаро.
Доколкото става ясно, дори не можеш да гугълваш - как ти дават тия 150 бона заплата, е въпрос за мосю Поаро.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Халдол и Золофт - психотерапевти
Калифорниец как си с английския?

Калифорниец как си с английския?
http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Павел написа:"Доколкото ги гугълнах сега - са някакви психо терапевти или нещо подобно......ама човека си е заядлив като го гледам......."

& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Justin Trudeau's BIGGEST FAN
И на мен ми писаха вчера! И от Групон, Виагра, а днес и от Ролекс (като истински изглеждали)....от Амазон днес са ми писали....
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001