Има ли знчение какво работиш в БГ за процедура Квебек?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
Icoman

Re: Има ли знчение какво работиш в БГ за процедура Квебек?

Мнение от Icoman »

Да, ама при мен за съжаление не мина :@
Днес се обадих в нашият личен състав
и ми отговориха, че "нямало такава практика..." ?!
Трябвало да се конкретизира точно за какво ми
е нужна.
Май ще я искам за теглене на кредит, пък дано да не
ми направят проблем от Канадското посолство!
Последно промяна от Icoman на Сря Ное 16, 2011 2:53 pm, променено общо 1 път.
Документи Виена - 16.12.2011
Accusse - 20.04.2012
Вкл.в листа на чакащи интервю-11.09.2013
Интервю 05.06.2014- Успешно !!!Счупен принтер...Очакване на сертификати по пощата.
Получени!!!
Документи NS-09.07.2014
Медицински- 09.09.2015/25.09.2015
pumpy

Мнение от pumpy »

Ей тези в Бг са голями клюкарки. Дали не може човек да ги осъди за някаква форма на, знам ли и аз, нарушаване на личноте ми свободи, като ме задължават да давам обяснения, коит оне ми се дават ?
Lachezarov

Мнение от Lachezarov »

Не бързайте!

Обмислете първо ситуацията - може да намерите по-добро решение.

Ако е за кредит, а вие не сте теглили такъв и канадските власти разберат? Само заради самия факт, че сте подали некоректна информация може да не ви издадат виза. По-добре е да помислите и проверите във Френския институт дали нямат такова изискване, за да напишете за "чуждоезичен курс по френски език" или в някой от езиковите школи например.

Трябва да е в някаква връзка с целия процес по емиграция, за да го ползвате после. Това предлагам да обмислите.
Аватар
sudju4e
Обратна връзка:

Мнение от sudju4e »

Lachezarov написа:Не бързайте!

Обмислете първо ситуацията - може да намерите по-добро решение.

Ако е за кредит, а вие не сте теглили такъв и канадските власти разберат? Само заради самия факт, че сте подали некоректна информация може да не ви издадат виза. По-добре е да помислите и проверите във Френския институт дали нямат такова изискване, за да напишете за "чуждоезичен курс по френски език" или в някой от езиковите школи например.

Трябва да е в някаква връзка с целия процес по емиграция, за да го ползвате после. Това предлагам да обмислите.
Няма никакъв проблем да пише отдолу каквото си иска стига да съдържа необходимото инфо. А за това което казваш че можели да разберат-няма нищо такова. Никой ама наистина никой няма да провери подобно нещо + факта че им е трябвала такава бележка за пред банка не означава, че банката ще реши да им отпусне кредит
DSC - 30.04.2010
Entervue - 08.03.2011 - успешно
DRP - Букурещ -23.03.2011
Медицински - 22.08.2011 (направени - 23.08.2011)
Покани - 24.01.2012
Визи - 23.02.2012
Полет - 25.03.2012
Публикувай отговор