От къде мога да разбера какво трябва да направя за да изкарам книжка А4?
В смисъл дали има някакви формуляри, които се теглят, къде се носят и т.н.
Гледах в сайта на La Société de l'assurance automobile du Québec, но нещо не се ориентирах.
Книжка А4
- Дядо Йоцо
- Обратна връзка:
Книжка А4
Нещастните родни души няма обаче да възкръснат и да се порадват на чудесиите на свободата, на които ние, обръгнали вече, гледаме равнодушно сега и за които те не са сънували даже в най-дивните си блянове!. . .
- Дядо Йоцо
- Обратна връзка:
Re: Книжка А4
Е никой ли не знае?
И таз добра .... аз пък си мислих че не е чак толкова трудно да се изкара ....
И таз добра .... аз пък си мислих че не е чак толкова трудно да се изкара ....
Нещастните родни души няма обаче да възкръснат и да се порадват на чудесиите на свободата, на които ние, обръгнали вече, гледаме равнодушно сега и за които те не са сънували даже в най-дивните си блянове!. . .
Re: Книжка А4
Привет ето линк на страницата на SAAQ където всичко е описано http://www.saaq.gouv.qc.ca/permis/classes/classe_4A.php" но е на френски
но
1.трябва да имаш 24 месеца стаж
2. отиваш в SAAQ и казваш че искаш да се явиш за клас 4А
3. веднага на място минаваш очен тест и ако всичко е ОК ти дават формуляр за медицински преглед който може да се направи във всяка клиника цените варират м/у 55-120$
4.когато направиш медицинските прашташ формуляра в SAAQ и ако всичко е ОК ти дават дата за теоритичен изпит (практичен изпит няма)
това е което знам но предполагам после тръябжа да изкараш някакъв практичен курс
Успех

но
1.трябва да имаш 24 месеца стаж
2. отиваш в SAAQ и казваш че искаш да се явиш за клас 4А
3. веднага на място минаваш очен тест и ако всичко е ОК ти дават формуляр за медицински преглед който може да се направи във всяка клиника цените варират м/у 55-120$
4.когато направиш медицинските прашташ формуляра в SAAQ и ако всичко е ОК ти дават дата за теоритичен изпит (практичен изпит няма)
това е което знам но предполагам после тръябжа да изкараш някакъв практичен курс
Успех
Go big or go home.