Българска банка - влог в CAD ?
- optics
- Модератор
Българска банка - влог в CAD ?
Има ли българска банка която да предлага срочни депозити в канадски долари ?
Мерси.
Мерси.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
-
Re: Българска банка - влог в CAD ?
Депозити не ,но сметка в кад можеш да си отвориш в Първа Инвестиционна
-
Мисля, че може във всяка банка. За ЦКБ и Уникредит съм сигурен на 100%. И в двете лично съм проверил.
Документи до Виена - 11.11.2011г.
TCFQ - 29.10.2011г. B1/B2
Осребрен чек- 16.04.2012
AR- 12.05.2012
Add docs- 12.12.2012
Contrat d'autonomie financière- 07.06.2013
CSQ по пощата- 27.07.2013
Осребрен чек- 16.04.2012
AR- 12.05.2012
Add docs- 12.12.2012
- optics
- Модератор
Бай Захар,
прегледах:
http://www.unicreditbulbank.bg/weblayou ... .05.09.pdf"
стрингът "CAD" отсъства в този документ.
прегледах:
http://www.unicreditbulbank.bg/weblayou ... .05.09.pdf"
стрингът "CAD" отсъства в този документ.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
Unicredit - може и да не пише , но има . аз лично съм отваряла такава сметка.
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
- optics
- Модератор
мерси.
Значи рекламния им отдел е ...заспала червена шапчица
Значи рекламния им отдел е ...заспала червена шапчица
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
-
Значи или пишете абсолютни глупости или инфото ви е от 10 години.Лично аз съм обиколил ВСИЧКИ по големи бг банки преди 3 месеца да си отворя депозит в Канадски $ и никоя не ми предложи такъв и не само не това ами и ме гледаха като трактор. Тва е на 1000000% сигурно.Сметки във Канадски $ също много трудно се намират като аз имам такава разплащателна в Първа Инвестициона банка.И това е 10000000% .Друга банка не знам да предлага мисля че няма но не съм на 100% сигурен.
Лично преди 5мин. се обадих в централните офиси на Уникредит и ЦКБ да ги питам отново заради писалите в темата.Те НЕ ПРЕДЛАГАТ никакви депозити и даже каквито и да е сметки във канадски $.Така че нека не заблуждаваме човека.
optics,отвори си сметка в Първа Инвестициона Банка в кад ако не искаш да ги обменяш,а ако искаш мога да ти препоръчам най-добър курс и то много по добър курс от другите банки и чеинждбюра предлагат http://www.tavex.bg/"
Лично преди 5мин. се обадих в централните офиси на Уникредит и ЦКБ да ги питам отново заради писалите в темата.Те НЕ ПРЕДЛАГАТ никакви депозити и даже каквито и да е сметки във канадски $.Така че нека не заблуждаваме човека.
optics,отвори си сметка в Първа Инвестициона Банка в кад ако не искаш да ги обменяш,а ако искаш мога да ти препоръчам най-добър курс и то много по добър курс от другите банки и чеинждбюра предлагат http://www.tavex.bg/"
пак да се включа - в момента съм в България и ходих да тегля ( днес) от сметката ми от Уникредит , която е в КАД . Няма да мога да сканирам нищо , защото все пак е конфиденциална информация .
Както казах в предния пост - на мен също ми беше заявено , че няма такава възможност , но впоследствие я отвориха.
Предполагам зависи , както и в Канада , от клон до клон и от век на век .
Както казах в предния пост - на мен също ми беше заявено , че няма такава възможност , но впоследствие я отвориха.
Предполагам зависи , както и в Канада , от клон до клон и от век на век .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
-
tochica написа:пак да се включа - в момента съм в България и ходих да тегля ( днес) от сметката ми от Уникредит , която е в КАД .

Тои питаше за депозит в кад а такъв мисля няма ,но все пак ако някои намери клон на която и да е бг банка приемаща депозити в кад да се обади и на мен че ми трябва ,явно че не може да се разчита на ходене до офисите им и на обаждане до централите им

davidorento написа:tochica написа:пак да се включа - в момента съм в България и ходих да тегля ( днес) от сметката ми от Уникредит , която е в КАД .доста интересно.Донякъде не се учудвам много понеже това е страната на чудесата .В такъв случай кажи поне кой клон е да може човека да си отвори сметка там.Но ако е за сметка в ПИБ може във всеки един клон да го направи без проблеми а не да налучква и да обикаля по клоновете на Уникредит.
Тои питаше за депозит в кад а такъв мисля няма ,но все пак ако някои намери клон на която и да е бг банка приемаща депозити в кад да се обади и на мен че ми трябва ,явно че не може да се разчита на ходене до офисите им и на обаждане до централите им
Ти реклама на ПИБ ли правиш или какво?Какви са тия 10000% дето си изпляскал? Можеш да си отвориш сметка в канадски долари в ЦКБ и ОББ, но по тези с-ки лихви не се начисляват. Като не си сигурен в нещо недей да коментираш.
http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;
azzura написа:
Можеш да си отвориш сметка в канадски долари в ЦКБ и ОББ

Manchester United Football Club
-
Просто исках да помогна на човека с информация но явно че по стар бг обичаи се получават селски изпълнения.azzura написа:davidorento написа:Ти реклама на ПИБ ли правиш или какво?Какви са тия 10000% дето си изпляскал? Можеш да си отвориш сметка в канадски долари в ЦКБ и ОББ, но по тези с-ки лихви не се начисляват. Като не си сигурен в нещо недей да коментираш.tochica написа:пак да се включа - в момента съм в България и ходих да тегля ( днес) от сметката ми от Уникредит , която е в КАД .
Никъде не съм казал че не може да се отвори сметка казах че не може да се отвори депозит ! Има огромна разлика между двете !!!
А колкото за сметка в Уникредит пак така приятелски да помогна на човека врътнах 2 шайби днес до централата им да ги питам .Е аз какво съм виновен че ми казаха че не може ??? както и какво съм виновен че ходих на място в 2 офиса на Уникредит преди 3 месеца и пак ми казаха че не може ????
Как да му кажа на човека че може тогава ?

то по добре и изобщо да не бях писал тук
Да подчертая какво коментирах, за да стане ясно.Та какво не си казвал?davidorento написа:Значи или пишете абсолютни глупости или инфото ви е от 10 години.Лично аз съм обиколил ВСИЧКИ по големи бг банки преди 3 месеца да си отворя депозит в Канадски $ и никоя не ми предложи такъв и не само не това ами и ме гледаха като трактор. Тва е на 1000000% сигурно.Сметки във Канадски $ също много трудно се намират като аз имам такава разплащателна в Първа Инвестициона банка.И това е 10000000% .Друга банка не знам да предлага мисля че няма но не съм на 100% сигурен.
[/color]
http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Моята сметка в CAD е в ЦКБ. От Уникредит и ЦКБ избрах втората, защото е в партера на нашия блок. А Уникредит е през 2 блока. 

Документи до Виена - 11.11.2011г.
Осребрен чек- 16.04.2012
AR- 12.05.2012
Add docs- 12.12.2012
Осребрен чек- 16.04.2012
AR- 12.05.2012
Add docs- 12.12.2012
- optics
- Модератор
davidorento ме е разбрал правилно.
Мерси !
Не става въпрос за "сметка" в смисъл на такава дето не дава (хубава) лихва.
Питам за срочен депозит - тоест нещо което дава примерно 4-4.5% годишна лихва за 3-месечен депозит.
tochica, ти за такова ли говориш ?
Мерси !
Не става въпрос за "сметка" в смисъл на такава дето не дава (хубава) лихва.
Питам за срочен депозит - тоест нещо което дава примерно 4-4.5% годишна лихва за 3-месечен депозит.
tochica, ти за такова ли говориш ?
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel