за един малак проект. Пишете ми на ЛС.
Мерси
Тарся компютарен програмист
Re: Тарся компютарен програмист
Извинявам се за спама...
Смятам, че ще е по-лесно ако разясниш малко повече за изискванията, защото има толкова програмисти колкото марки и модели коли. Най-малкото така ще си спестиш купища лични съобщения
Смятам, че ще е по-лесно ако разясниш малко повече за изискванията, защото има толкова програмисти колкото марки и модели коли. Най-малкото така ще си спестиш купища лични съобщения

Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Монтреалци - я помогнете на момичето да не ставам аз.
В момента ме гонят за един контракт за 60К за 6 месеца дето май ще го откажа, щото нямам време и сили да го работя в събота и неделя.
В момента ме гонят за един контракт за 60К за 6 месеца дето май ще го откажа, щото нямам време и сили да го работя в събота и неделя.
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
Теб пък кой те пита за колко пари те гонят!? Ха-ха-ха!...jovani написа:В момента ме гонят за един контракт за 60К за 6 месеца дето май ще го откажа, щото нямам време и сили да го работя в събота и неделя.

"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"