Здравейте на всички. Малко позачезнах последните месеци, но новината, че отново закъсняхме с документите и квотата се напълни, не ми подейства много добре

Както и да е, пак сме обратно в играта и действаме. До сега четох всички стари теми, които съм пропуснал - нищо интересно, освен историята с Arizona, доста кофти. Сега прочетох и отказа - съжалявам. Но, слагай го в графа натрупан experience и действай напред

Та за този семинар, понеже и аз и съпругата ми сме на работа по времето когато ще се провежда и вариянта да отсъстваме от работа е около под 0%

много ще съм благодарен ако някой от вече записалите се засегне темата за новите документи. Никак не ми е ясно, в крайна сметка ще може ли до март месец да изпращаме старите документи или от сега (ноември) вече задължително се изпращат само новите. На някои места пише, че от ноември само новите да се пускат, на други пък пише, че до март ще си важат и старите. И още един въпрос, по-скоро искам да се презастраховам, @ARIZONA - кредитната ти карта, с която плати от Unionbank в каква валута е?
Благодаря и успех