ablood написа:John Smith
Доста злобно и некомпетентно. Няколко хиляди $ годишно са жалки стотинки, ако разчиташ на частно лечение. Туристическата застраховка я забрави да свърши работа при старци.
Не разбирам от къде идва тази неприязън? Нямаш ли живи родители (съжалявам, ако нямаш)? И аз потръпвам при мисълта да ми се тръснат на главата, ама не съм забравил грижите, които са положили за мен докато стана човек. Дълг бате! Треа да се плаща!
И защо тази грижа за родителите ни трябва да се извършва в Канада ? Когато сме имигрирали сме били наясно, че родителите ни остават там. Няма система, която може да издържи на медицинските грижи на хронично болни хора. Както ти не можеш лично да го правиш, така не може да го прави и системата.
Аз лично си мисля, че с тези няколко хиляди на година можеш да се грижиш за тях в БГ. Според мен лично рано или късно в БГ ще се напрявят някакви блокчета за живеене на възрастни хора с необходимата инфраструктура и подкрепа на медицински персонал по местен тертип. Ние, които ще можем да си го позволим ще ставаме все повече и това ще е най-добрия вариант за родителите ни.
Освен това ако в милата ни провинция се чака 16 месеца за смяна на тазобедрена става, предпочитам да платя няколко хилки в БГ и да не ги карам да се мъчат, чакайки. Още повече в БГ има няколко добри болници, където с пари можеш да получиш добро лечение ако имаш късмет де