Препоръка от работодател

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
ndimitrov73

Препоръка от работодател

Мнение от ndimitrov73 »

Има ли някой сведение дали се проверяват тези Препоръки? С две думи могат ли властите на Квебек да се допитат до работодателя ми за "Препоръката"?
И задължителни ли са тези Препоръки?
_stanbinev_

Re: Препоръка от работодател

Мнение от _stanbinev_ »

ndimitrov73 написа:Има ли някой сведение дали се проверяват тези Препоръки? С две думи могат ли властите на Квебек да се допитат до работодателя ми за "Препоръката"?
И задължителни ли са тези Препоръки?
:shock: abe hora nauchete se da zadavate vyprosite si kato horata...preporyki ot rabotodatel za koja procedura??? Ne vi se vijda kyde ste
...sofia li ste v montreal li ste.....

ako e za procedurata za emigratzija - tova koeto go pishe e edinstveno da vi udostoveri staja kojto trjbva da go pishe tam. Nali se seshtate che po sveta njama takvoz chudo kato trudovi knijki i staj se udostoverjava s tova.

da gi proverjat - da ! osobeno ako e tip BG preproyka -- ti si ja pishesh i toj ti ja podpisva i lichi ot 100 km po stila. da ne govorim ochevidno naduvane na stajove, pozitzii i otgovornosti. Kato edin moj prijatel sled 7 godini rabota sled universitet imashe 12 godini staj katto manager.

:D
Аватар
ndimitrov73

Пояснения

Мнение от ndimitrov73 »

Първо тази препоръка ми трябва за документите за имиграция.
В момента съм в България. И към всички необходими документи казват че е препоръчително да има Препоръка от работодател. Работата е там, че аз не искам да знае защо ми е тази препоръка. И се чудя дали да пращам или не. Стажа съм си го удостоверил със съответните документи. Дали да си напиша препоръка и да дам на някои да ми го подпише(ако не се проверяват) или въобще да не пращам пък каквото стане.
_stanbinev_

Re: Пояснения

Мнение от _stanbinev_ »

ndimitrov73 написа:Първо тази препоръка ми трябва за документите за имиграция.
В момента съм в България. И към всички необходими документи казват че е препоръчително да има Препоръка от работодател. Работата е там, че аз не искам да знае защо ми е тази препоръка. И се чудя дали да пращам или не. Стажа съм си го удостоверил със съответните документи. Дали да си напиша препоръка и да дам на някои да ми го подпише(ако не се проверяват) или въобще да не пращам пък каквото стане.
:D Tova e veche drugo neshto. Znachi staja ako si go dokazal s sytvetnite dokumenti njamash nikakyv problem ot poslednija rabotodatel da njamash nishto kato preporyka. Daje preporykite pak kazvam sa za tova da se dokaje staj a ne da se izshljafame pred Service d'immigration - no kato imash ne prechi.

Az kato bjah na intervjuto staja si go dokazah imenno s tjah i im pokazah tekushto CV. Ako iskahs moje da ima pratish tekushto CV na pichovete ot Vienna, no naistina si nosi takova na intervjuto - prosto e dobyr stil.

Na intervjuto - kazah che ot poslednata firma ne moga da im dam nishto zastoto rabotodatelq mi njama da e mnogo happy ako mu kaja che iskam da emigriram v kanada - ako iskash pokaji si preveden trudovata knijka s tam aktualnite mu pechati che rabotish na syotvetnoto mjasto i pozitzijata ti.

Po moj opit i tova s knijkata ne ti trjbva, no pri men beshe dalechnata ljato-2002.
Аватар
ndimitrov73

Хиляди благодарности!

Мнение от ndimitrov73 »

Много ти благодаря, че отдели от свободното си време да ме просветиш. :D :D :D
IVO

Мнение от IVO »

Здравей,
ние също не сме представяли никакви препоръки.Само трудови книжки показахме.Успех! иво
Аватар
avve
Обратна връзка:

Мнение от avve »

A G-n stanbinev, kakvo to4no se razbira pod tekushto CV!
izvini me za tupi4kij vupros, no predpo4itam da si go isjsnj s riska....da mina za :oops:
_stanbinev_

Мнение от _stanbinev_ »

avve написа:A G-n stanbinev, kakvo to4no se razbira pod tekushto CV!
izvini me za tupi4kij vupros, no predpo4itam da si go isjsnj s riska....da mina za :oops:
1. "Tekushto CV" znachi resume - curriculum vitæ v koeto se vkljuchva poslednata vi rabota (tekushtata) otkoga, soytvetnia pozitzija, i otgovornosti koito ste izpylnjavali/te.
Много ти благодаря, че отдели от свободното си време да ме просветиш.
2. Eee ne bydi taka hapliv! - :D izvinjavam se ako sym te obidil. Prosto naistina zadavajte konkretni i tochni vyprosi s kontekst za situatzijata v kojato ste - i shte poluchite tochni i dobri otgovori.
Заключено