някой, който да пътува от или за България
някой, който да пътува от или за България
Здравейте,
търсим някой, който в близките дни да пътува от България за Монреал или обратно.
Налага се спешно да изпратим и да получим малки пакети.
тел. 514 663 3426 - Иван или на лични
Благодарим предварително.
търсим някой, който в близките дни да пътува от България за Монреал или обратно.
Налага се спешно да изпратим и да получим малки пакети.
тел. 514 663 3426 - Иван или на лични
Благодарим предварително.
Re: някой, който да пътува от или за България

Прав е Балби. Аз сам пренасяла и пари и документи на други хора. Резултатът-част от парите конфискувани на летището защото не бяха декларирани, грешка моя, а за документите...с въпросното лице не си говорим от 1 година защото съм ги предала с един!!! ден по-късно, пак аз виновна! Все едно, че ако ги беше изпратил по-пощата щяха да пристигнат по-бързо. Така, че вече не нося нищо на никого, дори и най-близък приятел.
- demococcus
Ай, като се замисля колко хора са ми носили по нещо от или до България само за едното мерси... някои от тях съвсем непознати....
А каква е случката с Гълъбин Боевски?
А каква е случката с Гълъбин Боевски?
Без да се обиждат молещите, но и ние сме си патили като сме пренасяли различни пакети на познати, затова вече използваме пощенски услуги. Колетите пристигат за около една седмица и не са скъпи. От България за насам 11 лева за килограм, а за другите тарифи може да се провери на сайта на PostCanada.
- demococcus
Не за всичко става. Аз исках да пратя окмпютърен процесор и хич не ми се щеше да минава през Български пощи, пък и кой знае каков мито щеше да има и в двете посоки, ако се декларира. От друга страта, хората знаеха какво ще се пренася и нямаха страхове.
Плюс това, приятно е да направиш нещо за някого или някой да направи нещо за теб и да се видите лице в лице. Помага и за контактите и за настроението
Плюс това, приятно е да направиш нещо за някого или някой да направи нещо за теб и да се видите лице в лице. Помага и за контактите и за настроението

Явно не си патил от непознати пратки 
Няма лошо да помогнеш, но на някой, когото познаваш. Принципно избягвам да отказвам пренос на лекарства, но пратки от всякакъв друг вид...главобола е повече от приятната емоция на помощта. Не говоря конкретно за човека отворил темата. Но от личен опит мога да споделя коментар за изпратен багаж занесен в БГ : "Ама как по пощата ще го пратите бе господине? Толкова струва <въпросната вещ>, а вие по пощата!!?! Трябваше да останете ден повече в София и да си го вземем лично..."
Без коментар!

Няма лошо да помогнеш, но на някой, когото познаваш. Принципно избягвам да отказвам пренос на лекарства, но пратки от всякакъв друг вид...главобола е повече от приятната емоция на помощта. Не говоря конкретно за човека отворил темата. Но от личен опит мога да споделя коментар за изпратен багаж занесен в БГ : "Ама как по пощата ще го пратите бе господине? Толкова струва <въпросната вещ>, а вие по пощата!!?! Трябваше да останете ден повече в София и да си го вземем лично..."
Без коментар!

- demococcus
Ех че цирк! Ама виждаш ли, сега имаш още едно весело нещо, за което да се сещаш, хихих!
Аз пък се сещам за един тип, който го чаках сигурно половин час на едно тъпо кръстовище да ми донесе нещо, което да занеса на някакви хора в Монреал. И като дойде го попитах - добре де, защо трябваше да се чакаме тука и ти да бързаш от другия край на БГ, ами не го прати по куриер за 5 кинта!? А той ми отговори - незнам бе човек, мене приятели ме помолиха да го пресена и казаха че ти трябва да ме срещнеш лично и ето ме на - вътря тука по околовръстното, търся къде е Младост 4 половин час... Яко смях
Аз пък се сещам за един тип, който го чаках сигурно половин час на едно тъпо кръстовище да ми донесе нещо, което да занеса на някакви хора в Монреал. И като дойде го попитах - добре де, защо трябваше да се чакаме тука и ти да бързаш от другия край на БГ, ами не го прати по куриер за 5 кинта!? А той ми отговори - незнам бе човек, мене приятели ме помолиха да го пресена и казаха че ти трябва да ме срещнеш лично и ето ме на - вътря тука по околовръстното, търся къде е Младост 4 половин час... Яко смях

Разрешихме си проблема. Благодаря на тези, които се отзоваха.
Моля модератора да заключи темата.
Моля модератора да заключи темата.
- demococcus
Заключена е вече. Извинете за провелата се дискусия.