П-ф-ф, тоя е някакъв аматьор, точно като хванатите наскоро в САЩ
Пък и още докато се състезаваше имаше изцепки - изхвърлиха го за допинг. Освен това май отвори фитнес център на Националния Стадион, което не се отдава на всеки. Хванал се е с някакви сериозни играчи и сега ще се бори с индианците в затвора. Дано само не му набутат разни амазонки, че тогава ще го закъса
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
От една седмица съм на стаж в един затвор в Колорадо - просто не ми се мисли какво го чака горкия, освен ако нямаме спогодба с Бразилия и не се прибере да си "излежава" присъдата в София....
pumpy написа:От една седмица съм на стаж в един затвор в Колорадо - просто не ми се мисли какво го чака горкия, освен ако нямаме спогодба с Бразилия и не се прибере да си "излежава" присъдата в София....
Интересно. Като по филмите ли е или по-зле?
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Щом и зъболекар им пращат няма как да е много зле . Или си част от мъченията, а пумпи, колко зъба изтрЪгна ...
Няма спогодба с Бразилия, наскоро гледах при Карбовски една циганка се молеше да докарат дъщерята-дребна трафикантка да лежи в бг затвор, но 6 години нищо не бяха направили нашите ъъъ ченгенца.
Неговите показания са помогнали за залавянето ден по-късно на 34 наркотрафиканти и повече от 9 тона кокаин. За сметка на информацията, която е дал, защитата на спортиста ще се бори за извънсъдебно споразумение. Такова обаче е малко вероятно да се постигне предвид големината на пратката кокаин, открита в багажа му.
В този случай сериозно е застрашена сигурността на Боевски, твърдят още източниците.
ако това е вярно, гълъбето боевски е 100% самодеец.означава- както си и мислех, че няма гъссс.
anxeli написа:Щом и зъболекар им пращат няма как да е много зле . Или си част от мъченията, а пумпи, колко зъба изтрЪгна ....
Не бе, не съм част от мъченията, въпреки, че правех предимно ектракции. Аз честно казано се кефя, защото обичам най-мног хирургията, но ми е малко кофти за "пациентите". А иначе е супер изживяване да се работи в такава среда ....
„Най-много ме ядосва, че ме третират като трафикант, а не като олимпийски шампион. Това ме побърква“, коментира от своя страна Гълъбин Боевски в интервю от затвора за TV 7.
Бах'ти гадните бразилски ченгета! Човекът пренасял по-малко от 9 кила а те го третират като наркотрафикант.
Опитах се да си представя колко дози краен продукт се правят от тези 9 кила. Каква е статистическата вероятност с тях да зарибят 1-2 нови деца и някой да умре от свръхдоза?
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
"Съпругата на Боевски – Красимира, е в Сао Паулу от няколко дни. Според нея единственият шанс на съпруга й да избегне 15-те години затвор, които го грозят, е българската държава да застане зад негои да го защити. Тя припомни, че Боевски е дал много за страната си и е редно правителството да предприеме съответните политически ходове за неговото оневиняване."
"Ако ме освободят от затвора до два месеца, ще спечеля медал на олимпийските игри в Лондон догодина”, обеща самият Боевски в интервю за „Гореща точка” в сутрешния блок на TV7."
Аз се чудя, защо по света вече гледат на Бг като Швейцария, то било заради боевски.
Единственото, което до 2 месеца ще спечели мутрата е бойфренд-негър в килията и единсвеното, което бг държава може да направи, е да го снабдява редовно с вазелин.
Гадно, нагло копеле! Да изгние в бразилкия затвор заслувава!
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков