Заковаха Гълъбин Боевски с две кила кокаин в Бразилия
Заковаха Гълъбин Боевски с две кила кокаин в Бразилия
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Re: Заковаха Гълъбин Боевски с две кила кокаин в Бразилия
Все пак колко са, 2, 4, или 9 кила?!?
михата-две,
Убеди ли се, че една "партенка" не можеш да пуснеш като хората.
Продължавай да четеш жълтата БГ преса!
Убеди ли се, че една "партенка" не можеш да пуснеш като хората.
Продължавай да четеш жълтата БГ преса!
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич "
powered by Optics
powered by Optics
- optics
- Модератор
според би-ти-ви - с 10 кила !
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
-
- Обратна връзка:
Брей, още малко да не му стигне позволения багаж за пратката. Кучето е припаднало от вълнение сигурно като е подушило количеството ....
Циганите - на Сатурн !
- Bistra
- Напуснал форума
Това като го чета ми казва 2 неща:
- не му е за първи път
- извадил е лош късмет
Кучетата не душат винаги, митничарите още по-малко.
Аз пренесох цял умрял охлюв, заради пустата гордост на децата, че се го уловили сами ( Не даваха и дума да се издума да им купя същия от магазина.)...А, как миришеше не е истина.
Така че по-внимателно си крийте коката и не прекалявайте с килограмите, разбира се!(Шегичка)
- не му е за първи път
- извадил е лош късмет
Кучетата не душат винаги, митничарите още по-малко.
Аз пренесох цял умрял охлюв, заради пустата гордост на децата, че се го уловили сами ( Не даваха и дума да се издума да им купя същия от магазина.)...А, как миришеше не е истина.
Така че по-внимателно си крийте коката и не прекалявайте с килограмите, разбира се!(Шегичка)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
Абе половин милион евро така лесно ли се изкарват?
don azo - the spirit of istanbul.
- Bistra
- Напуснал форума
Да, де именно, аз какво казах.На някои наши хора често морето им е до колене, а понякога на приказки и други работи.Та в тоя ред на мисли му е минал някога номерът с една 100 грамка и е решил да приложи същия принцип и за 9 кила. Да, ама Не.азо написа:Абе половин милион евро така лесно ли се изкарват?
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
Стига сега. На всеки може да се случи, като не се съветва с тарикат
don azo - the spirit of istanbul.
Май му се е случило точно защото се е съветвал с тарикати ...
Циганите - на Сатурн !
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Еми явно е за "Personal Use" за кво тормозят човека скапаните бразилци??O.A.S.F.C. написа:Официално от Сао Пауло: Боевски с 9 кг кокаин:
http://news.ibox.bg/news/id_465277289"
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for & ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Не е за лична употреба. Човекът изобщо не знаел. Така му били продали чантата. Откъде да предположи, че вътре има 9 килца кокаин? Нали е щангист - под 100 кила тежест едва ли усеща.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
- Bistra
- Напуснал форума
Абе, не знам кой какво го е съветвал, ама за 10 000 Евро да си рискуваш кожата ми се струва прекалено. Я, вижте тука какво пише:
Щото, ако не е негов кокаина затворa е най-малкия проблем. Аз смятам, че е по-проблематично, ако собственикът на дрогата се загрижи за загубата си.
Латиноамериканските картели често изпращали емисари в България, които набират желаещи да пренасят дрога през океана. Тъй като цените на кокаина в Латинска Америка са ниски, около 2-3 хиляди долара на килограм, трафикантите не получават много пари
http://sporta.bg/?load=OtherSports::Art ... &id=967921"Куриер, който пренася 500-800 грама до 1 кг, каквито са гълтачите, парите, които взимат, са горе-долу около 1000 евро, дори малко по-малко. За такова количество, би трябвало да е някъде около 10 хиляди евро.
Щото, ако не е негов кокаина затворa е най-малкия проблем. Аз смятам, че е по-проблематично, ако собственикът на дрогата се загрижи за загубата си.