Виена или Букурещ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
didoz

Виена или Букурещ

Мнение от didoz »

Малко тъп въпрос - гледам че някои пращат документи до Виена, други до Букурещ. В централния канадски сайт пише Букурещ за България, докато за Квебек пише Виена. Тъй като искам да кандидатствам по процедурата за Квебек, последно в Букурещ ли трябва първо, или във Виена да пратя документите? Сори за глупавия въпрос, мисля че Виена, ама да съм сигурен, защото гледам че processing times в Букурещ са най-кратки :-)
Аватар
Koko

Re: Виена или Букурещ

Мнение от Koko »

didoz написа:Малко тъп въпрос - гледам че някои пращат документи до Виена, други до Букурещ. В централния канадски сайт пише Букурещ за България, докато за Квебек пише Виена. Тъй като искам да кандидатствам по процедурата за Квебек, последно в Букурещ ли трябва първо, или във Виена да пратя документите? Сори за глупавия въпрос, мисля че Виена, ама да съм сигурен, защото гледам че processing times в Букурещ са най-кратки :-)
Отговора на този въпрос е горе-долу следният - първо се изпраща комплект документи за селекция за провинция Квебек в офиса във Виена и ако получите сертификат за селекция от тях (след разглеждане на документите и интервю с представител на провинция Квебек), следва втори етап на процедурата при който нов коплект документи, заедно със сертификата за селекция, се изпраща в Букурещ за получаване на имиграционната виза.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
didoz

Re: Виена или Букурещ

Мнение от didoz »

Koko написа:
didoz написа:Малко тъп въпрос - гледам че някои пращат документи до Виена, други до Букурещ. В централния канадски сайт пише Букурещ за България, докато за Квебек пише Виена. Тъй като искам да кандидатствам по процедурата за Квебек, последно в Букурещ ли трябва първо, или във Виена да пратя документите? Сори за глупавия въпрос, мисля че Виена, ама да съм сигурен, защото гледам че processing times в Букурещ са най-кратки :-)
Отговора на този въпрос е горе-долу следният - първо се изпраща комплект документи за селекция за провинция Квебек в офиса във Виена и ако получите сертификат за селекция от тях (след разглеждане на документите и интервю с представител на провинция Квебек), следва втори етап на процедурата при който нов коплект документи, заедно със сертификата за селекция, се изпраща в Букурещ за получаване на имиграционната виза.
Първоначалният комплект с таксата за разглеждане е за Виена значи, благодаря много за отговора!
Публикувай отговор