Интервю във Виена
Интервю във Виена
Здравейте, никъде из форума не срещнах информация за интервю директно във Виена...Знам ,че има и такъв вариант(някъде из официалния сайт четох)
Някой знае ли нещо повече...как минава там,пак ли отиват водещият и придружаващият кандидат или само единият....и т.н ще съм много благодарна,ако има хора запознати и с това!!Това чакане ме изнервя тотално.....струва ми се ,че 2013 никога няма да дойде:))))когато евентуално ще се докопаме до интервю.....Благодаря предварително!!!
Някой знае ли нещо повече...как минава там,пак ли отиват водещият и придружаващият кандидат или само единият....и т.н ще съм много благодарна,ако има хора запознати и с това!!Това чакане ме изнервя тотално.....струва ми се ,че 2013 никога няма да дойде:))))когато евентуално ще се докопаме до интервю.....Благодаря предварително!!!
Re: Интервю във Виена
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... =1&t=42532" Това е само на следващата страница със заглавия на теми.Поне заглавията четете.
„Вроденият порок на капитализма е неравното разпределение на благата. Вродената добродетел на социализма е равното разпределение на лишенията.” Уинстън Чърчил
Няма нужда да се нервиш 5kov!!!!Помолих за актуална информация от хора кооито са БИЛИ във Виена или могат да кажат нещо ново по въпроса....Достатъчно е изнервено положението от това безкрайно чакане,за да си правим хапливи забележки във форума....ако не се лъжа тук пишем,за да си помагаме с каквото можем..... Благодаря все пак!!!
Ивелина,
Според теб има ли нужда да се извиниш на Петков?
Manchester United Football Club
mufc написа:Ивелина,

тя все още живее в БГ и извинението не е между арсенала й на комуникация - там ВСИЧКИ за прави....
яма нужда да се нервиш 5kov!!!!
- това могат да го правят само питащите![]()
Помолих за актуална информация от хора кооито са БИЛИ във Виена или могат да кажат нещо ново по въпроса....
- разбирай "това, което аз искам да чуя/прочета"
Достатъчно е изнервено положението от това безкрайно чакане,
- бедна ти е фантазията какво е чакане и как "работи" системата тук...
ако не се лъжа тук пишем,за да си помагаме с каквото можем
- разбирай пак "това, което аз искам да чуя, във формата, в която го искам"
..... Благодаря все пак!!!
- разбирай, "ЧАКАМ отговор"
Що се нервиш бе?!ivelina2 написа:....Достатъчно е изнервено положението от това безкрайно чакане,...
Все пак имиграцията в Канада не е задължителна. Както и помощта за невъзпитани съфорумци, впрочем...
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"
powered by Optics

powered by Optics
Ивелина2, малко е странно да те изнервя чакането, при положение, че сте подали документи на 08.09.2011 г. Като подавахте предполагам, че сте знаели че процедурата се бави минимум 2 години. В крайна сметка наистина емиграцията е сериозна стъпка и си е необходимо време и за психическата нагласа, освен всичко друго.
Seul on peut aller plus vite, mais ensemble on peut aller plus loin.
Полет - 16.06.2014 г.
Полет - 16.06.2014 г.
И аз като 5ков, прочитайки въпросът на ivelina2, се бях юрнала да вадя стари теми, за да и помогна. Щях даже да и обяснявам как евентуално може да се стигне до интервю във Виена.
Както не веднъж съм казвала - не е зле хората да използват азбуката, научена в училище, за да почетат. Пък ако вземат да си ползват и главата, ще си направят правилните изводи - и за живота, и за процедурата. А търпението не е опция за много хора. Що пък да не вземе някой балък да сдъвче и изплюе нужното ни инфо наготово, пък ако не е това, което ни се иска да чуем - ще го нападнем, оплюем и обиждаме. Форума е за взаимопомощ - да, но защо ли не харесваме линковете, които съфорумците изравят от там, където уж вече сме проверили и ни ги предоставят да не се пънем да търсим. Ами най-вероятно, защото трябва да четем, пък не искаме да си губим времето с някакво четене - какво като то се отнася за нашето бъдеще. Ние сме тарикати и все някак ще минем между капките - и сега, и по-нататък по пътя, който сме поели.
pumpy написа:mufc написа:Ивелина,
Според теб има ли нужда да се извиниш на Петков?разбира се, че НЕ...
тя все още живее в БГ и извинението не е между арсенала й на комуникация - там ВСИЧКИ за прави....
яма нужда да се нервиш 5kov!!!!
- това могат да го правят само питащите![]()
Помолих за актуална информация от хора кооито са БИЛИ във Виена или могат да кажат нещо ново по въпроса....
- разбирай "това, което аз искам да чуя/прочета"
Достатъчно е изнервено положението от това безкрайно чакане,
- бедна ти е фантазията какво е чакане и как "работи" системата тук...
ако не се лъжа тук пишем,за да си помагаме с каквото можем
- разбирай пак "това, което аз искам да чуя, във формата, в която го искам"
..... Благодаря все пак!!!
- разбирай, "ЧАКАМ отговор"

Както не веднъж съм казвала - не е зле хората да използват азбуката, научена в училище, за да почетат. Пък ако вземат да си ползват и главата, ще си направят правилните изводи - и за живота, и за процедурата. А търпението не е опция за много хора. Що пък да не вземе някой балък да сдъвче и изплюе нужното ни инфо наготово, пък ако не е това, което ни се иска да чуем - ще го нападнем, оплюем и обиждаме. Форума е за взаимопомощ - да, но защо ли не харесваме линковете, които съфорумците изравят от там, където уж вече сме проверили и ни ги предоставят да не се пънем да търсим. Ами най-вероятно, защото трябва да четем, пък не искаме да си губим времето с някакво четене - какво като то се отнася за нашето бъдеще. Ние сме тарикати и все някак ще минем между капките - и сега, и по-нататък по пътя, който сме поели.
Последно промяна от emili_vn на Сря Окт 26, 2011 11:28 am, променено общо 1 път.
DSC - 01.03.2010
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Изядохте жената с парцалите значи, то човек наистина вече и въпрос да не смее да зададе.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Коко,не си прав http://www.bgcanada.com/pforum/viewforum.php?f=1" това е съседната тема и там един господин задава много въпроси.И о, какъв ужас,на всичките му отговарят съвсем нормално.Така че,от начина и някои други неща,зависят и отговорите.
5kov,извинявай!!!!!
След поредната ми безсънна нощ с бебето,явно възпитанието ми е "заспало".В никакъв случай не съм имала намерение да обиждам теб или други във форума!!!Наротив-доста несща ,освен от извора,научих тук!!!
Нападането е излишно,но поне се раздвижи малко писането тук!!!

Koko, аз пък не мисля, че сме я изяли жената. Моето мнение бе по повод на темата, но всъщност не е насочено конкретно към Ивелина2, а по-скоро към съфорумците, които тепърва се впускат в тази процедура (тъй като съм убедена, че поради забавянето на процедурата повечето ще прочетат тази тема). По повод на критиката - мисля, че винаги има нещо градивно в нея, независимо дали критикуващия е прав или не.
В една друга тема критичното ми мнение поддтикна питащата да се заеме сама с бъдещите си планове, вместо да плаща на посредници и да се чуди после откъде и е дошъл провала (това по повод на факта, че доста хора, използвали посредници, сега съжаляват за това - става въпрос за Варна, предполагам, че не е по-различна картинката и в други градове).
Надявам се също така горното ми мнение да накара хората да се замислят и да почнат да четат повече, защото това при всички положения ще е добре за тях - със сигурност ще подготвят и документите си, и себе си по-добре и за процедурата и за бъдещия си живот.
ivelina2, радвам се, че не се обиди и се надявам да вникнеш в думите ни
Желая ти успех в процедурата.
В една друга тема критичното ми мнение поддтикна питащата да се заеме сама с бъдещите си планове, вместо да плаща на посредници и да се чуди после откъде и е дошъл провала (това по повод на факта, че доста хора, използвали посредници, сега съжаляват за това - става въпрос за Варна, предполагам, че не е по-различна картинката и в други градове).
Надявам се също така горното ми мнение да накара хората да се замислят и да почнат да четат повече, защото това при всички положения ще е добре за тях - със сигурност ще подготвят и документите си, и себе си по-добре и за процедурата и за бъдещия си живот.
ivelina2, радвам се, че не се обиди и се надявам да вникнеш в думите ни

Желая ти успех в процедурата.
Последно промяна от emili_vn на Сря Окт 26, 2011 11:32 am, променено общо 1 път.
DSC - 01.03.2010
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
За интервюто във Виена - ако си с високи нива на френски или с търсена професия в секции А и В има вероятност да те извикат във Виена. И в двата случая само по документи, без точки за адаптивност, трябва да да събираш минимума точки за сертификат за селекция. Но решението е на имиграционните - дали да те извикат във Виена или не.
В процедурата е посочено, че имат право, но не и че е задължително при изпълнени критерии да го направят.
Друг вариант е - когато насрочат сесия в Бг, ако не си поканена (но имаш отворено досие), да им пишеш със запитване включена ли си в списъка. Ако не си - има вероятност да те извикат във Виена.
А ето я и самата процедура:
http://www2.publicationsduquebec.gouv.q ... PI-3-1.pdf"
Приятно четене.
В процедурата е посочено, че имат право, но не и че е задължително при изпълнени критерии да го направят.
Друг вариант е - когато насрочат сесия в Бг, ако не си поканена (но имаш отворено досие), да им пишеш със запитване включена ли си в списъка. Ако не си - има вероятност да те извикат във Виена.
А ето я и самата процедура:
http://www2.publicationsduquebec.gouv.q ... PI-3-1.pdf"
Приятно четене.
DSC - 01.03.2010
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Няма проблем,гледай вие и бебето да сте живи и здрави!!!Знаеш ли на колко хора им се иска да грабнат документите и във Виена-за интервю.Ама не става !!! То дай Боже да пуснат повече сесий след Нова Година,че вече са се насъбрали за 3 сесий народ! И успех с процедурата!!!!!!ivelina2 написа:5kov,извинявай!!!!!След поредната ми безсънна нощ с бебето,явно възпитанието ми е "заспало".В никакъв случай не съм имала намерение да обиждам теб или други във форума!!!Наротив-доста несща ,освен от извора,научих тук!!!
„Вроденият порок на капитализма е неравното разпределение на благата. Вродената добродетел на социализма е равното разпределение на лишенията.” Уинстън Чърчил