ta mi se naloji da posetya proslovutoto emergency-taka naracheno i ...chakah ima nyama 6 chasa, mai po dobre suha hrana i woda da si byah vzel. eto i "tarifite"
1. schupena raka- 3 chasa chakane
2. yako schupena raka sus starchashta kost- 1.30 h
3. puknata- za drugia den sus appointment?!?!

4.sumnenie za spukan apandisit-1 h, demek moje i da si zaminal pri sveti petar dokato te otvoryat

5....
v tazi vrazka mi zvuchaha naglo i tragikomichno golemite nadpisi na tabelite na vsyaka stena- nie sme nai best of the best of the best v svetovnoto zdraweopazvane

a nai porazyavashtoto beshe che parvata knijka koyato mi dadoha da cheta dokato chakam beshe......"Life after death"?!?!? mnogo okurajitelno nyama shto

ne mi haresa i nachina po koito sa razpolojeni bolnite -kato na konveier s edna zavesa samo otpred. demek slushash stonovete i voplite/ a na edin surbin i psuvnite

inache bolnicata naistina beshe mnogo chista i luxozna za nashite predstavi ama kvo ot tova. lekari pochti ne se sreshtaha, tuk tam nyakoi preleti i kaje neshto i pak izchezne. sestrite sa dosta , ama te samo digat ramene i kazvat - tova e polojenieto, druzya

vse pak moga da kaja che chakaneto si zaslujavashe shtoto imashe gotini med sestri za laf moabet a nyakolko dena po kasno i za drugi neshta