accuse 2011
accuse 2011
Здравейте пиша за да попитам някой може да даде съвет да се изкаже-Хора минаха вече 6 месеца откакто сам подал документи до виена ни вест ни кост подал сам ги април месе какво става някой знае ли ако има и други споделете какво ще правим как да процедираме да им пишем ли какво не е нормално това
Re: accuse 2011
Вече има подобна тема:
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... =1&t=39213"
А дали е нормално... Ами от това, което се чува за приемане на промени в закона за имиграцията не знам дали е нормално, но е приемливо
Не се знае засега какви ще са промените и предполагам не искат да има много хора със "заварено положение".
Поздрави!
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... =1&t=39213"
А дали е нормално... Ами от това, което се чува за приемане на промени в закона за имиграцията не знам дали е нормално, но е приемливо

Поздрави!
-
Здравейте колежки и колеги кандидат емигранти! Документите ми са пристигнали във Виена на 26.09.2011- приети от F. DRESSLER.
1.Моля администратора да ме включи в статистиката - аз не успявам!
2.Бихте ли ми отговорили какво и в какъв срок трябва да очаквам - обратна разписка, акюзе.. щото Българските пощи...нали!! А имах неблагоразумието да не си наема пощенска кутия.
Успех на всички!!!
1.Моля администратора да ме включи в статистиката - аз не успявам!
2.Бихте ли ми отговорили какво и в какъв срок трябва да очаквам - обратна разписка, акюзе.. щото Българските пощи...нали!! А имах неблагоразумието да не си наема пощенска кутия.
Успех на всички!!!
DCS 26.09.2011
AR 04.05.2012
TCFQ -B2/B2
Entrevue 05.11.2013 - успешно!
Док. Sidney - N.E. - 19.11.2013
Баркодове - 13.03.2014
Медицински OK- 25.06.14
2-ри медицински ОК - 14.07.2015
Покана за визи - 23.09.2015г.
Визи - 06.10.2015г.
AR 04.05.2012
TCFQ -B2/B2
Entrevue 05.11.2013 - успешно!
Док. Sidney - N.E. - 19.11.2013
Баркодове - 13.03.2014
Медицински OK- 25.06.14
2-ри медицински ОК - 14.07.2015
Покана за визи - 23.09.2015г.
Визи - 06.10.2015г.
Да има такава тема която е от 2010 и няма нови сериозни мнения ако ще се дават съвети на хората бъдете сериозни че маи българите повечето кадето и да идем си оставаме булгаристанци
-
- Напуснал форума
Във въпросната тема пишат много хора, които са в твоето положение с чакането на акюзе. И пишат грамотно за разлика от теб.AndreiBC написа:Да има такава тема която е от 2010 и няма нови сериозни мнения ако ще се дават съвети на хората бъдете сериозни че маи българите повечето кадето и да идем си оставаме булгаристанци
Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Вини Джоунс
pavelyankov : Във въпросната тема пишат много хора, които са в твоето положение с чакането на акюзе. И пишат грамотно за разлика от теб.

Може ли автора на темата да посочи къде точно пише в офиц. сайтове, че акюзето трябва да се получи до ХХ месеца?
Ще бъде полезно
Ще бъде полезно

Manchester United Football Club
- roumensp
Аз пък искам да кажа на всички чакащи, че при емиграцията това е основното - мнооoого чакане. Освен това много пъти е казвано, че всеки случай е индивидуален и уникален и затова 2-ма човека, стартирали при еднакви начални условия може да стигнат до финала по различно време. В общия случай сроковете за обработка на имиграционни документи се увеличават, а не намаляват. При CIC това е неписана тенденция - ако днес на уебсайта им пише, че нещо става за 6 месеца, не се учудвайте ако утре бъде променено на 7 или 8 месеца.
Отсега свиквайте да чакате, защото после ще има да чакате дори повече за получаване на канадско гражданство - преди 5 години се е получавало 5-6 месеца след подаване на апликацията, преди 2 години жена ми го получи след година и 3 месеца чакане, а аз, подавайки 1 година след нея трябваше да чакам 2 години, за да го получа.
Имиграционните служители са на твърди заплати и нямат никакъв стимул да се престарават в работата си.
Отсега свиквайте да чакате, защото после ще има да чакате дори повече за получаване на канадско гражданство - преди 5 години се е получавало 5-6 месеца след подаване на апликацията, преди 2 години жена ми го получи след година и 3 месеца чакане, а аз, подавайки 1 година след нея трябваше да чакам 2 години, за да го получа.
Имиграционните служители са на твърди заплати и нямат никакъв стимул да се престарават в работата си.

Абсолютно вярно.
Само да допълня, че получаването на акюзе не гарантира покана за интервю на следващата сесия.
Само да допълня, че получаването на акюзе не гарантира покана за интервю на следващата сесия.
Manchester United Football Club
Най-после да пиша и аз в този форум! Може да ни добавите в табличката с чакащи акюзе-то! Изпратихме документи на 08.09.2011. Успех на всички!