Странджата написа:Тя партията на такива като тебе разчита!
Ахааа, руска шпионка такаваJoy написа:Странджата написа:Тя партията на такива като тебе разчита!
Е разчита да гласуват балъците.А аз не способствам на ничии политически бизнеси. Ама като има хорце, що да не тропнем.
Вчера имало страхотен джаз-фестивал и съм го изпуснала.Учениците ми показваха видео което са снимали, било е супер. Ама всеки ден праздник... то се не смогва навсякъде.
Съгласенmufc написа:Павка, аз ти предлагам да се отказваме от тази Канада, какво ще кажеш.
Локвата на басейн ли са я направили?Joy написа:Тук е интересно и без всякакви фестивали.
Вчера от плажа на Галата минахме няколко километра катерейки се по камъни-морени до Ракитника. От там 500 стръмни стълби нагоре до вилите, после през полета със запустяли лозя където си похапнахме грозде обратно пеша до Галата.Никакъв фитнес не ти трябва. Това скалокатерене ще го запомня цял живот. Върнахме се във Варна вече късно вечер, нощна и светеща тя е прекрасна погледната от горе от Галата. И отидохме директно към минералния басейн на брега. На 5 метра от морските вълни има открит басейн с гореща сероводородна минерална вода в която се понакиснахме за няколко часа и цялата умора от дългия преход се изпари. Беше страхотен ден.
България е невероятна.
Леко ми е неудобно, когато виждам такъв прекалено наивен патос в изказвания на иначе предполагаемо зряла личност. Подобни съчинения по-скоро подобават на някоя Ленка или Тамара, за ранните и средношколски години.Joy написа:Тук е интересно...
Вчера от плажа на Галата... От там ...Това ...ще го запомня цял живот. Върнахме се ...И отидохме... Беше страхотен ден.България е невероятна.