включвам се от Варна и пускам тази тема за да се съберем всички, които сега започват процедурата за Квебек. Бих се радвала, ако има и други от Варна ,можем да се подкрепяме взаимно и да си помагаме.

Както споменах , ние с моя (скоро) съпруг тъкмо стартираме и засега сме на етап първи уроци по френски и събирането на първите документи.
Правихме многократно теста за проверка на точките и преценихме, че мъжът ще е водещ кандидат. Все пак имам огромната молба към по-запознатите, ако може да изкажат мнение дали изборът ни за водещ е правилен.
Искам да кажа първо колко много съм благодарна на всички форумци за цялата информация, която публикуват и помагат!

Та.. Той: на 26 години, завършил е Техникум специалност радиотехника и телевизия, Бакалавър специалност Информатика от ВСУ, работи по специалността си (в оторизиран предствител на Apple) вече 1.5 г.(и продължава) , общият му трудов стаж е между 3 и 4 години. Английски- средно ниво, два пъти е бил в USA, френски - сега стартирхме интензивни курсове
Аз: на 23 години, завърщила съм Езикова гимназия с немски език ,Бакалавър специалност Икономика на недвижимата собственост - ИУ Варна, имам документ за стаж по време на обучението ,но само 3 месеца, както и документ за успешно завършен професионален курс пак по специалността, трудовият ми стаж е точно 2 години, английски - много добър, френски - те първа го учим.
Да не забравя да отбележа скоро ще сключим брак

Ще очаквам с нетърпение съвети