mufc написа:абе то и аз казвам на тези където не са ми приятни, че америка си е супер и да направят всичко възможно да живеят там ...
Нищо не казвам на никой!
Всеки има глава на раменете си, която може да използва по предназначение.
А примери има кoлкото щеш. Питай pumpy от форума!
В горния цитат явно не съм се изразил правилно. Ако нямах деца и семейство, тоест ако бях сам и не трябваше да се съобразявам с никого, освен със собствените си желания, бих се прибрал в Канада още в деня на дипломирането си, но не би: децата ходят на училище, на жена ми й се живее на юг...изобщо не знам Смятам, че в Канада е по-готино, но може и да идеализирам или просто преспективата по-нова имиграция (ЗК) не ми харесва....
mufc написа:абе то и аз казвам на тези където не са ми приятни, че америка си е супер и да направят всичко възможно да живеят там ...
Нищо не казвам на никой!
Всеки има глава на раменете си, която може да използва по предназначение.
А примери има кoлкото щеш. Питай pumpy от форума!
В горния цитат явно не съм се изразил правилно. Ако нямах деца и семейство, тоест ако бях сам и не трябваше да се съобразявам с никого, освен със собствените си желания, бих се прибрал в Канада още в деня на дипломирането си, но не би: децата ходят на училище, на жена ми й се живее на юг...изобщо не знам Смятам, че в Канада е по-готино, но може и да идеализирам или просто преспективата по-нова имиграция (ЗК) не ми харесва....
На студентска виза ли си? че говориш за нова имиграция.
Благодаря ти приятел
на 15.09 изтеглиха сумата а отговора на и-мейла които им изпратих за проблема с тегленето пристигна на 27.09
Сега какво следва сега
Еми аз от тук нататък незнам колко ще ти бъда полезен, защото съм подашал преди промените. Предполагам чакаш отговор по мейл или поща за одобрението ти.
Добро утро
Предполагам че номера на файла с документите ще дойде по меила.
чакам си търпеливо и така
При теб до къде са нещата с процедурата
Хубав ден на всички от прекрасния форум