Изпратили документи след 01.07 2011

Федералната процедура за имиграция, спонсориране, студентски, работни и посетителски визи, програмите за имиграция на останалите провинции.
Публикувай отговор
Leda78

Re: Изпратили документи след 01.07 2011

Мнение от Leda78 »

Ей, tonich, какво си ме захапал пък ти мене :)

Първо, жълта фанелка нямам и не ми трябва, защото единственото, което раздавам е информация, а не акъл :) На всичкото отгоре винаги си казвам кое откъде съм го чула, чела или дали са си мои разсъждения, така че трудно мога да подведа някой. Както ви писах вече по-горе, за лекарите и зъболекарите, не съм достатъчно компетентна - попадала съм на откъслечни мнения на съфорумци в темите за заплащането в Канада... Не подценявайте хората. Те си проучват, както и всички ние. Четенето и на този форум е част от проучването.

А индийския форум е просто друга гледна точка, защото както каза Valeto има повече хора, които влизат и обменят информация много по-често, отколкото ние тук. Но и аз нямам нерви да ги чета редовно, но ги преглеждам от време на време за нещо по-ново или интересно. Повече си харесвам нашия форум, барабар с хапливите ти забележки :D

Затова вместо да пълните тая тема с глупости, вземете се похвалете, че са ви изтеглили парите за процедурата или нещо подобно. Чакаме хубави новини за движение по документите - тази тема е предимно за това :)

Ако продължите със спора, се присъединявам към pumpy и аз излизам от темата.

Хайде със здраве и честит петък от мен!
Miracles start to happen when you give as much energy to your dreams as you do to your fears
Аватар
tonich

Мнение от tonich »

Leda78 написа:Ако продължите със спора, се присъединявам към pumpy и аз излизам от темата.
Това е най-доброто, което можеш да направиш!
И без това само се вайкаш, че Канадската имиграционна система била най-лошата на света.
Ма никой не те кара насила да ходиш в Канада. Като не ти харесва, емигрирай в Северна Корея!
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич ;-)"

powered by Optics
silverspell74

Мнение от silverspell74 »

Някой изпращал ли е запитване за статуса на документите си? Аз се чудя дали вече не ни е време да попитаме - документите ни са получени на 8 юли...
Leda78

Мнение от Leda78 »

Няма какво да чакате - 6 седмици са минали, попитайте ги. Доколкото знам мейлите за запитвания са:

FSW‑Sydney‑Search‑Enquiry @ cic.gc.ca
CIO‑Sydney‑Search‑Enquiry @ cic.gc.ca

Но по-добре прочетете в официалния сайт точния мейл, тъй като това е от информация във форуми. Иначе dorisdm изпрати запитване и получи отговор гласящ: Your file has been received by our office and is currently awaiting initial processing. You will be contacted in due course., което май е добър знак (пак от информация по форуми, а не официална). Техните документи са пристигнали след вашите, така че би трябвало и при вас всичко да е наред. Стискаме ви палци за най-положителния възможен отговор :) Пишете какво става.

Ние ще пратим запитване началото на октомври, но нашите документи са пристигнали доста след вашите - 10 август.

Успех още веднъж!
Miracles start to happen when you give as much energy to your dreams as you do to your fears
zheka03

Мнение от zheka03 »

Нашите документи пристигнаха на 08.07. в 10h .На 22.08. получихме инфпрмация от банката , че чека ни е усвоен.Не зная след колко време ще имаме информация дали сме одобрени на следващ етап.
Valeto

Мнение от Valeto »

Честито! :) Успех и на следващата стъпка!
dorisdm

Мнение от dorisdm »

zheka03 написа:Нашите документи пристигнаха на 08.07. в 10h .На 22.08. получихме инфпрмация от банката , че чека ни е усвоен.Не зная след колко време ще имаме информация дали сме одобрени на следващ етап.
Коя банка е издател на вашия чек, защото на мен от ЦКБ ми казаха, че не можели да проверят дали е осребрен чека и стоим в неведение...
zheka03

Мнение от zheka03 »

Булбанк и проверката стана много бързо
Аватар
Lira

Мнение от Lira »

zheka03 написа:... чека ни е усвоен
Това плащане с т.нар. "Сертифициран чек" ли е?
И каква комисионна платихте на Булбанк за услугата?
"Късметът се случва, когато подготовката срещне възможността!" Опра Уинфри
zheka03

Мнение от zheka03 »

нямам вече спомен мисля около 20лв.
Аватар
Lira

Мнение от Lira »

zheka03 написа:нямам вече спомен мисля около 20лв.
За Сертифициран чек ли?
"Късметът се случва, когато подготовката срещне възможността!" Опра Уинфри
Valeto

Мнение от Valeto »

Дойде време да раздвижим темата. :) Днес получихме положителен отговор на нашата молба (PER). Много сме щастливи. Желая положителни новини и на останалите в най-скоро време. :)
silverspell74

Честито!
По мейл ли получихте или по поща?
Valeto

Мнение от Valeto »

Мерси :) По е-мейла го получихме. Интересното е, че в статуса на молбата ни пише, че документите ни са получени на 8 юли, а куриера ни изпрати информация за 7 юли.
silverspell74

Може би са получени в края на работния им ден и са регистрирани на следващия :D Нашите документи са получени на 8 ми юли според куриерите. Да се надяваме и ние на отговор. Сега какво следва при вас? Всъщност това е положителен отговор за пълнота на документите или че сте eligible?
Публикувай отговор