mufc написа:Зададох ти въпроса от позицията на човек, който се отказа от ЗК... след като прекарах 4г и някоко месеца там.
Мисля , че избора ти е правилен
Успех пич.
Да може би е така но аз имам много приятели в US и са от много отдавна там и са ОК. Е криза има но пък нито един не се връща. Сега лятото бяха някои от тях и след 10 дни престой видяха че положението не е розово и това което им направи най голямо впечатление че хората са много изнервени и озлобени причините до някъде са ясни за всички.
Сигурен съм че в момента на всякъде е трудно но единствената разлика според мен между BG, EU и North America
е че в Америка и Канада имаш по голям шанс за развитие. Аз го видях лично това 2006/2007 в Phoenix Az.
Не казвам че там е рая на земята. Аз лично искам да живея и то не толкова за мен ами за моя син в страна в която има закони и поне 90% от хората ги спазват. И дано живи и здрави да може да се сбъдне тази моя мечта.
Успех и много много късмет на всички
pumasapu написа:Здравей, PHOENIX ARIZONA! Онези, които паднаха в битката (засега), те поздравяват!
Благодаря ти за пожеланието
Битката за NOC 1122 това ли имаш предвид
Аааа не... моята битка е за тиквата NOC 7251 Ама нещо не стана...
"Животът се състои от ридания, подсмърчания и усмивки. Преобладават подсмърчанията." О'Хенри
------------------------------------------------------------ http://www.youtube.com/watch?v=ZwOo9xyyDkg" onclick="window.open(this.href);return false;
Но, както обича да казва Йода: "Бъдещето ний не можем да отгатнем - постоянно то мени се..."
"Животът се състои от ридания, подсмърчания и усмивки. Преобладават подсмърчанията." О'Хенри
------------------------------------------------------------ http://www.youtube.com/watch?v=ZwOo9xyyDkg" onclick="window.open(this.href);return false;
абе то и аз казвам на тези където не са ми приятни, че америка си е супер и да направят всичко възможно да живеят там после поне няма да ме е яд като ме псуват.
Ти кога ще напишеш някаква обосновка... коментарите ти все с няколко думи на кръст и пълни със злобичка.
Не си ли разбрал, че не вървиш пред мен с този маниер
Mr.D написа:
Бих се учидил Зьболекар в Америка да се вьрне в Канада пьк и то в Кебек.
Както се казва парите говорят.
Тук си в една огромна заблуда. Ако не бях женен и с деца, още на 12/9/2011 - деня на дипломирането ми бих си заминал за Монреал.
Парите, особено когато ги имаш, не може да са мотивация за избор на място за живеене...освен това, ако става въпрос за пари, един зъболекар със собствен кабинет изкарва повече в Кебек, отколкото в САЩ, колкото и невероятно да ти звучи това.
Тук е редно да вмъкна, че избора зависи и от това какво търси човек...
Хората около мен по време на престоя ми в Америка и Англия в по-голямата си част също искаха по Канада да бягат.
Тук в форума има също примери на хора със зелени карти, които искат към Канада да ходят.
Аз също съм видял бял свят и мога да си правя изводи и тези изводи определено не са към Америка.
От друга гледна точка има и хора на , които в момента и БГ е номер едно като Джой например, така , че хора всякакви
От друга гледна точка има и хора на , които в момента и БГ е номер едно като Джой например, така , че хора всякакви [/quote]
Е това е нормално. Важното е човек да се чуства добре и да бъде уверен в себе си където и да е.
Тук едно е добре друго зле и обратното. Пълно щастие няма.
Земята се върти и палачинката се пече от двете страни. Не се знае утре какво ще стане