PHOENIX ARIZONA написа:
Днес в 16:57 БЛАГОПОЛУЧНО SMS изписа :
МКБ Юнионбанк
15.09.2011 16:57
Платени 1250 CAD от карта VISA Classic .....
Status : OK
IMMIGRATION CANADA FSW SYDNEY CA
ПОЗДРАВЛЕНИЯ, PHOENIX ARIZONA !!!
Браво!
Радваме се на твоя успех!
Все така ... до края ...
"Късметът се случва, когато подготовката срещне възможността!" Опра Уинфри
ПОЗДРАВЛЕНИЯ, PHOENIX ARIZONA !!!
Браво!
Радваме се на твоя успех!
Все така ... до края ... [/quote]
Благодаря за пожеланието!
Аз също пожелавам успех на всички кандидати по всички програми.И сбъдване на всички мечти и желания.
Според мен човек трябва да има цел в живота и да я преследва до край .
Това е номера на факса на които изпратих писмото Fax
General: 902-564-3148
Здравей, PHOENIX ARIZONA!
Много се радвам за доброто развитие на ситуацията. Сега видях темата ти. Ако я бях видял по-рано щях да ти кажа, че съм чел и за други такива случаи, и всичките са завършвали благополучно. До колкото съм чел, правят по 2 опита за теглене на пари, но естествено не е добра идея да се надяваш само на това. Постъпил си много правилно. Успех и занапред!
Много благодаря Valeto
Дано никои да няма повече такъв проблем. Аз за това описах всичко и всяка стъпка относно проблема. Благодаря на всички в този форум.
Пожелавам успех на всички и да подсетя тези които действат на двата фронта че наближава октомври месец. Идва нова надежда от зелената лотария. Аз не съм спрял да участвам от 1997г.
2006/2007 имах късмета да работя в САЩ в Hyatt Regency Phoenix AZ но за мен преди всичко в моя живот е моето прекрасно семейство и това беше причината да се върна в България. Но когато човек има мечта тя рано или късно ще стане реалност.
Успех на всички и най важното е да вярвате в себе си и в това което правите.
Последно промяна от PHOENIX ARIZONA на Пет Сеп 16, 2011 3:16 pm, променено общо 1 път.
Зададох ти въпроса от позицията на човек, който се отказа от ЗК... след като прекарах 4г и някоко месеца там.
Мисля , че избора ти е правилен
Успех пич.
Здравей, PHOENIX ARIZONA! Онези, които паднаха в битката (засега), те поздравяват!
"Животът се състои от ридания, подсмърчания и усмивки. Преобладават подсмърчанията." О'Хенри
------------------------------------------------------------ http://www.youtube.com/watch?v=ZwOo9xyyDkg" onclick="window.open(this.href);return false;
mufc написа:Зададох ти въпроса от позицията на човек, който се отказа от ЗК... след като прекарах 4г и някоко месеца там.
Мисля , че избора ти е правилен
А, не така!
Изборът е индивидуален. Няма начин ти да кажеш кое ще е по-добре за него.
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич "
tonich,
то по тази линия на размишляване, никой не знае дали изборът му е правилен, само бъдещето ще го покаже. (Ето още една приказка, която на хартия звучи също общовалидно)