лол ...

хихи
те щото китайките късат интелектуалното ниво отвсякъде.
Ти недей ги гледа, че завършват университети и изкарват кинти.
Всичките са малоумни зубрачи и зубрачки. Толкова тъпи, елементарни и примитивни същества няма. Егоизъм и лицемерие във висша и непостижима форма. Само гледат да се уредят и по възможност за някой залюснат белкож гийк, който не може сам да си търси и намира това, което само го намери. (т.е. нахалните китайки).
И по пътя към целта си ще има да ти се усмихват мазно, лицемерно и лъжливо.
Абе не знам. На мойто интелектуално ниво хич ама хич не подхождат и нищо нямам какво да си казвам с тях. То те и не могат 2 думи извън китайския да вържат, ама сигурно причината отново е в дълбокия им интелект.
Това дали са значителен % от световното население не виждам какъв аргумент е относно качеството. Те и хлебарките като бройка са много повече от лебедите, да кажем, в света, но това нищо не значи. Даже значи, но с обратен знак.
Черните какво да ги коментирам. Те поне не смеят да нахалстват. Нямат нищо против да ги свалиш, но до сега не съм си правил труда. А и почти всичките са доста тлъсти. Само макдоналдс и кока кола чакай от тях. Разбира се, има 1 от 100, дето е изключително красива, но пък те далеч не са лесни и си имат достатъчно кандидати.
Иранките наистина са мноого яки. И генетиката им е добра, и възпитанието.
Само дето са големи расисти и са доста прикрито високомерни. Макар да са много любезни. Явно не са чували, че и ние българите сме арийци, като тях. 90% от тях се събират само по между си. Особено ако е дългосрочна връзка, и се вижда от другите. Имаше една невероятна мадама, дето ме остави само, защото цялата рода и приятелки щели да я изоставят до гроб, ако я видят с мен.
Абе ако можеш си взимаш нашенка. Ако не можеш, каквато намериш.