Joya, не се дразнете. Все пак на никой не са му пресрочили срока от 6 месеца, така че нека приемем, че нещата се движат нормално а и може още да не са ви пратили медицинските в смисъл, че офицера дето ви разглежда досието може да не си дава много зор или пък да има прекалено много работа.
Дано все пак тази седмица се зарадвате.
Аз между другото също леееекичко се дразня като гледам как от 3 седмици се обработват досиетата на подалите последните дни на Март в смисъл, че в началото на тези последни 3 седмици хората си получаваха формулярите точно около 5-тия месец след подаване на докса... и от началото на Септември скороста пак падна, ето вече минаха първите 10-12 дена и все още пристигат медицински на хора подали в последните дни на Март... със скороста с ,която тръгнаха да идват до момента трябваше всички подали до средата на Април да са вече с медицински.
И на какво се дължи това зацикляне от 3 седмици да се обработват досиета подадени последната седмица на Март си знаят само те
И все пак аз поне не съм срещал текст в, който да пише, че след като някой е "in process" то се счита, че и медицинските му трябва да дойдат всеки момент.