От правилата на граматикта до предпочитания в яденето и разбира се всичко това забъркано със сексуални намеци. Тюрлю гювеч по български.

Жена ми ис ин хър туентис - сещай се кое е агнешкото. Ако не се сещаш кое е овчето, погледни в близкото огледало.Жени написа:И btw, по-добре веднъж в месеца крехко агнешко, отколкото дърто овчо всеки ден, нещо с което и мъжът ти би се съгласил и разбира се от теб скрил.![]()
Не разбрах само дали жена ти е крехко агнешко и ти пуска само веднъж в месеца или е дърто овчо, което си принуден да ядеш всеки ден!Което и от двете да е, ти съчувствам, Павеле!
![]()
Мъжът ми е напълно съгласен с теб!
Да, блондинка съм! И съм много зле със запетаите!Толкова си зле със запетайките, че няма начин да не си блондинка![]()
А ти най-вероятно си плешив (понеже сме на тема коса)! И всички виждаме, че си отличник на тема запетаи, пунктуация, правопис и най-вече английски език (тема от близкото минало)!
Чудя ти се колко бързо забравяш след като се изложиш. Мълчиш си, мълчиш си малко, па вземеш се осЕреш от глава до пети!
Павеле, ти рабираш от езици и правопис толкова, колкото Джой от бизнесПавел написа:Жена ми ис ин хър туентис - сещай се кое е агнешкото. Ако не се сещаш кое е овчето, погледни в близкото огледало.Жени написа:И btw, по-добре веднъж в месеца крехко агнешко, отколкото дърто овчо всеки ден, нещо с което и мъжът ти би се съгласил и разбира се от теб скрил.![]()
Не разбрах само дали жена ти е крехко агнешко и ти пуска само веднъж в месеца или е дърто овчо, което си принуден да ядеш всеки ден!Което и от двете да е, ти съчувствам, Павеле!
![]()
Мъжът ми е напълно съгласен с теб!
Да, блондинка съм! И съм много зле със запетаите!Толкова си зле със запетайките, че няма начин да не си блондинка![]()
А ти най-вероятно си плешив (понеже сме на тема коса)! И всички виждаме, че си отличник на тема запетаи, пунктуация, правопис и най-вече английски език (тема от близкото минало)!
Чудя ти се колко бързо забравяш след като се изложиш. Мълчиш си, мълчиш си малко, па вземеш се осЕреш от глава до пети!
Езика който продължаваш да показваш навежда на мисълта, че си логопед в конюшня. Затова си и толкова горда с дългата грива на мъжа си Фюри.
Творчеството, или с други думи инстинкът за преобразяване на заобикалящата действителност е пряко свързано със заплождане на въображението. Без въображение няма творчество, няма харизматичност и съответно не може изобщо да става дума за бизнес. Ако това въображение цялото общество от раждането на човек и до зряла възраст много упорито се е старало да го премахне, то да, необходимо е да бъде наново заплождано и постоянно подхранвано. Дали това ще бъде със самостоятелно самоусъвършенстване или с професионална помощ, разликата е единствено в много по-голямата продуктивност на второто.Rall написа:Явно със заплождане... на въображението
Има едни творчески заведения ,в които след определен коучинк можеш да се проявиш като велик ум с вариации,един ден си Петър Велики,друг Ломоносов,трети Толстой,четвърти Сталин...Русия са Сила!!!Joy написа:Творчеството, или с други думи инстинкът за преобразяване на заобикалящата действителност е пряко свързано със заплождане на въображението. Без въображение няма творчество, няма харизматичност и съответно не може изобщо да става дума за бизнес. Ако това въображение цялото общество от раждането на човек и до зряла възраст много упорито се е старало да го премахне, то да, необходимо е да бъде наново заплождано и постоянно подхранвано. Дали това ще бъде със самостоятелно самоусъвършенстване или с професионална помощ, разликата е единствено в много по-голямата продуктивност на второто.Rall написа:Явно със заплождане... на въображението
Всякакви старания да правиш бизнес ще се сгромолясат много скоро ако не събудиш в себе си твореца.
В обществото няма социална поръчка на творци, а единствено на РАБотници. Ако разгледаш самата същност на думата, ще откриеш това което възпитават в нас открай време- РОБИ (от старославянското "раб"). Не творци и не личности, които уверено налагат волята си на жива и нежива природа. Творенето, съзиданието не е подчинение на нечия воля, а инстинкт на власт в широкия смисъл на думата.
Това, което вие демонстрирате в тези страници с глупави иронии, които явно ви галят самоуважението по някакъв начин, е проява на вашето стадно робско възпитание. Сентенцията "не може да бъде защото просто не може да бъде". На мен ми харесва друга една в този контекст "Великите умове обсъждат идеи, средните-факти, а дребните- хората".
ablood написа:Joy
Не разбрахме на базата на какви постижения, богатства, слава, имоти, или власт се сравняваш с нещо различно от нас, хората дето всяка сутрин излизат и с часове робуват на някой началник, клиент, или проект за да си платят за моргиджа, колите, кредитните карти, седмицата на Карибите и други дребни житейски нужди?
Да, не случайно е казано в Библията. Защото получава само този, който вярва.IRA написа:Блажени са верующите!