развод в Канада
- Bistra
- Напуснал форума
Re: развод в Канада
Ако си гражданин на Канада - и на двете места.
Не ми трябва адвокат. Няма да се развеждам. Как ти хрумна? Просто го давам като инфо.
Не ми трябва адвокат. Няма да се развеждам. Как ти хрумна? Просто го давам като инфо.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Ако родителят, с когото живее детето/децата през повече от 60% от времето, няма доходи или доходите му са много ниски (не съм сигурен дали има минимум), има право на издръжка от другия родител, която заедно с издръжката за децата достига до 48% от доходите на работещия родител. Но това се решава от съдията при развода.BMO написа:A някой знае ли как стоят неащата със spousal support (alimony)???
По-добре малък ум, отколкото голям цирей!
Re:
Сори, ама изневярата не е мотив за бърз развод. Единствено физическо и психическо насилие, както и други криминални мотиви могат да ускорят процеса.Omega3 написа:Не се разли4ава от тази за местните.
Разделяте се, тоест да имате разли4ни местожителства и след една година подавате молба в сьда.
Ако искате да стане по бьрзи от една година, трябда един от вас да има следните мотиви ;
1. изневяра...
Говоря за Канада, не специално за Квебек - там не знам, те са друг щат

По-добре малък ум, отколкото голям цирей!
- OILERS
е нали след няколко годинки ще изляза и след това....Добре, де прав си! Трябва да има и дело.Често при задържане обаче има такова.
Знам за случаи, при които след такова дело въпросният човечец след безобиден ритник е отнесъл неколцина годинки в затвора като бонус.
Знам и за друг случай за издаване на ограничителна заповед, ако разбираш за какво ти говоря и то без никакво основание.
Най-широката практика сред нашите хора в такъв случай, за да се спасят от почти доживотната издръжка, която трябва да плащат е...да излязат на social.
Не съм чувала за случаи при легален брак, когато семейната собсвеност се води само на съпруга при развод жената да остава на улицата. По-скоро обратното, бих казала.
Re: Re:
Todd написа: Сори, ама изневярата не е мотив за бърз развод. Единствено физическо и психическо насилие, както и други криминални мотиви могат да ускорят процеса.
Говоря за Канада, не специално за Квебек - там не знам, те са друг щат
A divorce is granted by the Québec Superior Court and dissolves the marriage of a couple who wish to end their conjugal relationship. It can be granted only following the breakdown of a marriage.
A marriage can be considered to have broken down for one of the following reasons:
de facto separation for at least 1 year;
adultery;
physical or mental cruelty.
- Californian
За пореден път се обеждавам, че на жените вътрешно им харесва да се държат като простаци с тях
И такива мъже си търсят и на такива мъже деца им раждат 

- Bistra
- Напуснал форума
И как така стигна до този дълбокомислен извод?Californian написа:За пореден път се обеждавам, че на жените вътрешно им харесва да се държат като простаци с тяхИ такива мъже си търсят и на такива мъже деца им раждат

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

С много душевни напъни. После ги е снимал в тоалетната 

Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
- Californian
С нАучни експерименти повечето пъти....... а в този случай прочетох как някакъв посяга на жена си пред детето им...... 

- Bistra
- Напуснал форума
А, ти откъде си сигурен, че това не е поредната тема блъф, за да си чешаме езиците, пардон пръстите по клавиатурата?
Аз например, ако имах проблеми в семейството никога не бих ги споделила във Форум.
Знаеш ли само колко хиени чакат, само и само да се докопат до нещо?

Аз например, ако имах проблеми в семейството никога не бих ги споделила във Форум.
Знаеш ли само колко хиени чакат, само и само да се докопат до нещо?

- Californian
Bistra написа:А, ти откъде си сигурен, че това не е поредната тема блъф, за да си чешаме езиците, пардон пръстите по клавиатурата?
Знаеш ли само колко хиени чакат, само и само да се докопат до нещо?![]()
О не се и съмнявам, това според мен е от кофтия климат - който прави и хората кофти - нали всяка година ходя в Канада.
Не е като семейството ми, да не са емигранти от вече май 15-20години там
и по събирания в къщите се събират по 30-50човека.......е малко са свестните
повечето са едни злорадстващи, обсъждащи другите зад гърба си.
Хахаха дори поне мен нали не ме познават щото не живея в Канада чух едни да обсъждат и злословят по моето семейство

Та Канада, Канадците и Българските Канадци не ми обяснявай всичко ми е ясно на мен

Междудругото тук е по-весело по Българските срещи в Калифорния - хората не са чак толкова завиждащи си един на друг, аз пак си го обяснявам - с топлото хубаво и слънчево време целогодишно - еле пък в south bay-а дето в Сан Хосе примерно 310-330слънчеви дни има в годината и е официално най-слънчевия град на северна америка

Какво му трябва на човек да е щастлив - хубаво слънчево време, палми, пясък, океански бряг - разходки, колело според желанието и да се наслаждава на хубавата природа

Ей сега след работа ще си се разхождам край окена

Топли Целувки на всички

Яхуууу

- Bistra
- Напуснал форума
Не, не е от климата! Не знам от какво е.
Тук също има топли хора, но сред някои от българите не знам защо не се получава.Тъжно е.
Приятна разходка!

Тук също има топли хора, но сред някои от българите не знам защо не се получава.Тъжно е.
Приятна разходка!