Съдействие от живеещи в Niagara Falls, ON и околия
Съдействие от живеещи в Niagara Falls, ON и околия
Предлагам добро заплащане за неангажираща услуга от живеещи в Niagara Falls, ON.
Моля обадете се на 647-262-7704 или ми пишете лично съобщение за детайли.
Благодаря,
Ирина
alwaysdab@gmail.com
Моля обадете се на 647-262-7704 или ми пишете лично съобщение за детайли.
Благодаря,
Ирина
alwaysdab@gmail.com
Re: Съдействие от живеещи в Niagara Falls, ON и околия
Благодаря на хората от Торонто отзовали се на молбата ми, но искам да поясня че просто СПЕШНО ми трябва адрес в Niagara Falls за получаване на поща за 1-2 месеца за което предлагам добро заплащане.
Благодаря отново,
Ирина
Благодаря отново,
Ирина
Нямаше ли едно българско хотелче в Ниагара ?
Мотелче, и собствениците са супер.
Има Пумпи, но няма подробна информация за какво става дума. Предполагам няма да отговорят на това запитване.
Може ли да ми дадете някакви координати или тел за вразка с тези собсвеници на мотелчето за да се свържа с тях?
Мерси много!
Мерси много!

http://www.rexmotel.com/"irina_77 написа:Може ли да ми дадете някакви координати или тел за вразка с тези собсвеници на мотелчето за да се свържа с тях?
Мерси много!
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Коко, много благодаря за инфото, ще се обадя на хората. 

Не мен ми е интересни дали има развитие по темата ?
Когато преди година-две на мен ми трянваше подобна помощ в Албърта имаше няколко души, които се свързаха с мен, та ми е интересно каква е хавата този път ?
Когато преди година-две на мен ми трянваше подобна помощ в Албърта имаше няколко души, които се свързаха с мен, та ми е интересно каква е хавата този път ?
pumpy написа:Не мен ми е интересни дали има развитие по темата ?

Поживьом - увидем